Sada forum nije ni blizu onome sto je bio,a ljudi koje sam pitao zasto su otisli su kao papagaji ponavljali isto: `necu da idem tamo moderatori mi brisu sve postove`
Iskreno ni meni se to ne svidja.nekako je forum postao preozbiljan i ako zelim nesto da kazem moram pazljivo da smislim sta cu da napisem da mi moderator ne bi obrisao temu,prepravio moju recenicu ili mi pak opicio 10% warna.
Ja sam na ovaj forum gledao kao na veliku virtuelnu kafanu gde su svi dobrodosli da se napiju,pricaju,zezaju,svadjaju i ne znam sta vise da rade dok je to u granicama normale naravno.Ali sad mi je nekako forum kao neki fensi restoran u koji ne mogu da udjem jer nemam odelo i kravatu
malo sam uzeo saljivo poredjenje jer je moje misljenje da treba stvarno sve kroz salu da gledamo i da se iskulira od neke ozbiljnosti koja je po meni i oterala masu extra likova sa foruma.nema dobrog starog zezanja izmedju DMFa i Kriptonita,nema onih carki izmedju Cedinice i ostatka sveta(iako se ona vraski trudi
Meni je ovaj forum zaista prirastao za srce,tu sam upoznao zaista super ljude s kojima se i dan danas druzim i znam da je gotovo nemoguce vratiti neke stare clanove na forum ali ajde bar da zadrzimo ove nove.
P.S. trazim samo da svako iznese svoje misljenje o ovome, pogotovo administratori i moderatori, jer mislim da ovo nije nikakva prozivka i nista zlonamerno vec samo moje zapazanje i misljenje koje deli videcemo koliki broj ljudi.

Sign In
Create Account