Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
...deca O Braku...
Started by kristina91, Jun 25 2009 12:29 PM
7 replies to this topic
Posted 25 June 2009 - 12:29 PM
Brak iz decjeg ugla
Iz "Mitrovackih novina" (Sr. Mitrovica)
• Kad se odlucuje kad treba stupiti u brak?
Prvo moras da nades nekog ko voli iste stvari kao i ti. Ako na primer ti volis fudbal onda i njoj mora da se svida to da ti volis fudbal i onda da donosi cips i pivo. (Marko, 10 godina)
Ti u stvari ne odlucujes sam kad treba da stupis u brak. Bog to odlucuje davno unapred i ti onda na kraju vidis sta ti se dogodilo. (Jovana, 10 godina)
• Koje su prave godine za brak?
Najbolje godine su 23 jer onda poznajes svog muza najmanje 10 godina. (Sandra, 10 godina)
Ne postoje najbolje godine za brak - moras stvarno da budes dovoljno glup da bi se ozenio. (Filip, 6 godina)
• Sta tvoji roditelji imaju zajednicko?
Paaa… oboje ne zele da imaju jos dece. (Sara, 8 godina)
• Sta se radi u izlasku sa devojkom / momkom?
Izlasci su tu da bi se zabavljali i ljudi bi trebali da iskoriste priliku da se bolje upoznaju. Cak i decaci imaju da kazu nesto zanimljivo ako ih dovoljno dugo slusas. (Jasna, 8 godina)
Kod prvog izlaska se pricaju interesantne lazi tako da su onda zainteresovani i za drugi izlazak. (Milan, 8 godina)
• Sta bi ti radio kad bi tvoj prvi izlazak skroz lose prosao?
Ja bih otisao kuci i pretvarao se da sam mrtav. Onda bih nazvao novine telefonom i rekao da mi naprave umrlicu. (Darko, 9 godina)
• Kada sme da se poljubi neko?
Kada je bogat i ima puno para. (Jelena, 7 godina)
Kada poljubis neku devojku onda moras da se njome ozenis i da imas decu sa njom. Tako ti je to! (Dejan, 8 godina)
• Da li je bolje biti ozenjen ili ne?
Ja ne znam sta je bolje, ali ja nikad ne bih vodio ljubav sa mojom zenom. Ja ne zelim da ona postane debela. (Mirko, 8 godina)
Za devojcice je bolje da se ne udaju, ali decacima treba neko ko ce da cisti. (Marija, 9 godina)
• Sta treba da se uradi da bi brak bio uspesan?
Muz treba uvek da kaze zeni da je lepa, pa cak i ako ona izgleda kao autobus! (Stanko, 10 godina)
Iz "Mitrovackih novina" (Sr. Mitrovica)
• Kad se odlucuje kad treba stupiti u brak?
Prvo moras da nades nekog ko voli iste stvari kao i ti. Ako na primer ti volis fudbal onda i njoj mora da se svida to da ti volis fudbal i onda da donosi cips i pivo. (Marko, 10 godina)
Ti u stvari ne odlucujes sam kad treba da stupis u brak. Bog to odlucuje davno unapred i ti onda na kraju vidis sta ti se dogodilo. (Jovana, 10 godina)
• Koje su prave godine za brak?
Najbolje godine su 23 jer onda poznajes svog muza najmanje 10 godina. (Sandra, 10 godina)
Ne postoje najbolje godine za brak - moras stvarno da budes dovoljno glup da bi se ozenio. (Filip, 6 godina)
• Sta tvoji roditelji imaju zajednicko?
Paaa… oboje ne zele da imaju jos dece. (Sara, 8 godina)
Izlasci su tu da bi se zabavljali i ljudi bi trebali da iskoriste priliku da se bolje upoznaju. Cak i decaci imaju da kazu nesto zanimljivo ako ih dovoljno dugo slusas. (Jasna, 8 godina)
Kod prvog izlaska se pricaju interesantne lazi tako da su onda zainteresovani i za drugi izlazak. (Milan, 8 godina)
• Sta bi ti radio kad bi tvoj prvi izlazak skroz lose prosao?
Ja bih otisao kuci i pretvarao se da sam mrtav. Onda bih nazvao novine telefonom i rekao da mi naprave umrlicu. (Darko, 9 godina)
Kada poljubis neku devojku onda moras da se njome ozenis i da imas decu sa njom. Tako ti je to! (Dejan, 8 godina)
• Da li je bolje biti ozenjen ili ne?
Ja ne znam sta je bolje, ali ja nikad ne bih vodio ljubav sa mojom zenom. Ja ne zelim da ona postane debela. (Mirko, 8 godina)
Za devojcice je bolje da se ne udaju, ali decacima treba neko ko ce da cisti. (Marija, 9 godina)
• Sta treba da se uradi da bi brak bio uspesan?
Muz treba uvek da kaze zeni da je lepa, pa cak i ako ona izgleda kao autobus! (Stanko, 10 godina)
''Mrav radi, tegli i od njega nije postalo nista. A majmun se zezao po drvecu i od njega je postao covek.''
Posted 25 June 2009 - 01:10 PM
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 25 June 2009 - 02:18 PM
Ludilo...zabole me stomak od smeha...
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 25 June 2009 - 03:58 PM
najjaci su
najjaci su
''Mrav radi, tegli i od njega nije postalo nista. A majmun se zezao po drvecu i od njega je postao covek.''
Posted 25 June 2009 - 04:05 PM
kristina91, on Jun 25 2009, 11:29 AM, said:
Pa dal' je moguce, od malih nogu uci da bude sponzorusa

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 25 June 2009 - 08:47 PM
kristina91, on Jun 25 2009, 11:29 AM, said:
Lepo dete odgovorilo :lol:
Edited by jaa, 25 June 2009 - 08:48 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account