Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Ognjen Amidzic
Posted 02 July 2009 - 09:41 AM
Posted 02 July 2009 - 10:29 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 02 July 2009 - 10:36 AM
E sad sta meni nije jasno, znate li vi ko su osobe zaostale u razvoju?
On je samo pronasao masinu za pravljenje para tako sto ce od zdravog naroda napraviti debile, (time sto ce i od sebe napraviti debila, da vidite kako to izgleda), a vi se primate i padate na te provokacije, time sto mislite da on ismejava nekog drugog.
I ne znam sta bi nekome smetalo sto neko od sebe pravi budalu.... Evo vam cist primer na forumu, koliko njih ima koji prave budale od sebe pa im niko ne uzima za zlo.
Ja niti ga volim niti ga mrzim, meni licnost kao i svako drugi u nasoj zemlji, totalno nebitan lik.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 02 July 2009 - 10:43 AM
Shopaholic, on Jul 2 2009, 11:36 AM, said:
I po tebi je to nesto pozitivno?
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 02 July 2009 - 10:45 AM

Posted 02 July 2009 - 10:45 AM
Lincoln Burrows, on Jul 2 2009, 11:43 AM, said:
Mene boli uvo, pozitivno je za njega i njegov dzep.
Sve dok je takvih koji ga mrze, njemu raste tiraz, a i novcanik bogami.
Posted 02 July 2009 - 10:51 AM
Shopaholic, on Jul 2 2009, 11:45 AM, said:
Znaci,bitno je da se mlate pare bez obzira na koji nacin i kako to utice na nekog drugog?
Dokaz gde su otisle vrednosti ovog drustva...
I sto rece Visual Demon,on ismeva ljude zaostale u razvoju i to je jednostavno cinjenica...izgleda da drugacije nije mogao da se probije na estradi nego da glumi retardiranu osobu.I to se zove dobra ideja?
Edited by Lincoln Burrows, 02 July 2009 - 10:56 AM.

Posted 02 July 2009 - 10:55 AM
Lincoln Burrows, on Jul 2 2009, 11:51 AM, said:
Dokaz gde su otisle vrednosti ovog drustva...
A ti si to tek sad shvatio, sta?
I trebala vam je uloga Oskara Savica da shvatite gde su vrednosti ovog drustva, nisi mogao da uvidis u blizini?
Posted 02 July 2009 - 11:04 AM

Posted 02 July 2009 - 11:09 AM
Mi smo bre saka jada naspram te "industrije", ne mozes im nista, mozes samo da se nerviras i da mrzis i Oskara i Pink, i Grand i ne znam sta jos. Kada bih dovela sebe u situaciju da ih pljujem svuda redom i da ih komentarisem, ja bih bila veci debil nego svi oni zajedno.
Posted 02 July 2009 - 11:14 AM
Oko njega se nerviram,on je poslednja stvar u zivotu zbog koje bih se nervirao...sutra da nestane sa lica zemlje ja ne bih ni trepnuo.
Ovo je samo diskusija u kojoj iznosimo svoja misljenja.

Posted 02 July 2009 - 01:21 PM
Shopaholic, on Jul 2 2009, 11:45 AM, said:
Ne raste njemu tiraz zbog ljudi koji ga mrze nego zbog ljudi koji ga vole.
Sad ispade da svi treba da se pomirimo sa problemom i da se prepustimo toku posto je vecina zarazena. Sama ta cinjenica dokazuje da je problem velikih razmera i da hitno treba intervenisati...
Posted 02 July 2009 - 01:32 PM
zikson, on Jul 2 2009, 02:21 PM, said:
Sad ispade da svi treba da se pomirimo sa problemom i da se prepustimo toku posto je vecina zarazena. Sama ta cinjenica dokazuje da je problem velikih razmera i da hitno treba intervenisati...
Ne, ne, ne.... Ja ne znam ni jednu osobu koja njega voli, a on sve popularniji? Kako to?
Posted 02 July 2009 - 01:33 PM
zikson, on Jul 2 2009, 02:21 PM, said:
Mozda (trenutno) ne mozemo da delujemo globalno protiv toga ali mozemo lokalno...

Posted 02 July 2009 - 01:36 PM
Shopaholic, on Jul 2 2009, 11:36 AM, said:
Citat i u ime mog stava . A kao sto neko rece, non-stop je na TV-u pa je bitan lik, to nema veze , meni moze i pored toga biti nebitan.
Shopaholic, on Jul 2 2009, 12:09 PM, said:
I sa ovim se slazem.
Među prvima u svojoj okolini , dok se vecina divila pesmicama Oskara, sam ukazao na to da ismeva jednu grupu "bolesnih" ljudi ali posto vidim da mu je sada to sve proslo veoma dobro u nasoj drzavi i pored institucija koje se su mu mogle stati na put, nemam ni malo nameru da ga pljujem i sta drugo reci nego da je uspeo, iskoristio priliku, digao sebi rejting, postigao ogromnu gledanost emisije i solidno visok licni uspeh sto je zelja svih nas . Sve u svemu, ima ljudi koji na mnogo odvratniji nacin zaradjuju ogromne kolicine novca pa ih ne pljujemo.
Glasao sam za to da mi se ne svidja, ali to opet ne znaci da mi je muka od pomenutog.
Suvise malo zrno je on u mom zivotu da bih mu dao tu privilegiju da mi od njega moze biti muka
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account