zikson, on Jul 2 2009, 10:41 AM, said:
Da li vam se svidja njegov "zabavni" program ili vam je kao i meni muka od ismejavanja ljudi zaostalih u razvoju?
...Opet vi o prici kako se Ognjen podsmeva tim ljudima..

To samo nekom ko se bavi trivijalnim stvarima,moze da padne na pamet,i da razmislja u tom smeru..Zasto ne razamisljate u smeru,da je mozda zeleo da preko simpaticnog Oskara,priblizi te ljude nama normalnima,i pokaze da i oni mogu normalno ziveti...Po meni tu nema uopste podsmeha!
Shopaholic, on Jul 2 2009, 11:36 AM, said:
Ako ti je muka, promenis kanal niko te ne sili da gledas.
E sad sta meni nije jasno, znate li vi ko su osobe zaostale u razvoju?

To neko da mi objasni bas bih volela da vidim ko je po vama osoba zaostala u razvoju....
On je samo pronasao masinu za pravljenje para tako sto ce od zdravog naroda napraviti debile, (time sto ce i od sebe napraviti debila, da vidite kako to izgleda), a vi se primate i padate na te provokacije, time sto mislite da on ismejava nekog drugog.
I ne znam sta bi nekome smetalo sto neko od sebe pravi budalu.... Evo vam cist primer na forumu, koliko njih ima koji prave budale od sebe pa im niko ne uzima za zlo.
Ja niti ga volim niti ga mrzim, meni licnost kao i svako drugi u nasoj zemlji, totalno nebitan lik.
zikson, on Jul 2 2009, 02:21 PM, said:
Sama ta cinjenica dokazuje da je problem velikih razmera i da hitno treba intervenisati...
..izvini,ali se slatko moram nasmejati ovom tvom komentaru..

Pa ova zemlja ne resava prave probleme velikih razmera,pa joj je bas sada Oskar problem..strasno bre..
I da dodam..samim tim sto ste mu otvorili temu,i posvetili ovoliko komentara,on je veliki...da je nebitan lik,ne bi ste vi ovde komentarisali...
Edited by CeDiNiCa, 02 July 2009 - 02:24 PM.