Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Zakazana Skupština Za 27.06.
Started by Djuric, Jul 24 2009 12:23 PM
7 replies to this topic
Posted 24 July 2009 - 02:53 PM
..Nisu valjda zakazali..
A ja se ponadala nekom novom Upravom,mladim i pametnim ljudima..nije valjda da nastavljaju i dalje..
PS: Pogresio si datum..
PS: Pogresio si datum..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 26 July 2009 - 06:16 AM
Imaju dve tačke na dnevnom redu i to izbor ili sta već za dva direktora komunalnog i gasa. Naime retardi su raspisali konkurs za izbor direktora ta dva preduzeća pre pola godine i sta da se pise dalje.
Neko se izgleda setio za ta dva konkursa pa resili da sazovu skupstinu!
Posted 27 July 2009 - 11:39 AM
Samo dan pre nego sto istice rok za zakazivanje sednice skupstine grada, g-din Djuric se setio da sazove sednicu i tako produzi agoniju koja vlada gradom vec evo vise od 5 godina. Naime dobro je poznato da ako vlast u nekom gradu u roku od 3 meseca ne odrzi sednicu skupstine,posle toga se uvodi prinudna uprava i u roku od sest meseci treba odrzati vanredne lokalne izbore,ovaj rok za odrzavanje izbora moze da bude i kraci. Poslednja sednica SO odrzana je 28 aprila ove godine. Socijalisti jesu izasli iz vlasti,ali se uopste ne ponasaju tako,vec isto onako a mozda cak jos i vise ,plamti ljubav u bivsoj vladajucoj koaliciji,sto se moglo i videti na proslavi (po meni sramotnoj,zbog cele organizacije i programa) 150 godina od postojanja grada. Mnoge nije bilo sramota da se pojave pred velikim brojem gradjana koje su tako zdusno prevarili i varaju ga i dalje. Socijalisti mogu da pokazu (naravno ako budu to hteli) da u makar nesto naucili i da se ne lize ono sto jednom pljunes sa toliko prezira kako su to oni ucinili prema SRS!!! Ako sad odrze sednicu,sledeca moze da bude tek 27 oktobra pa sve tako do kraja mandata,a mi gradjani cemo sve to da gledamo i da nam grad jos vise propada.Posle tog roka vise nece imati smisla nista.Zivi bili pa videli.
BUDIMO PAMETNI DANAS A NE ZA 50 GODINA !!!
Posted 27 July 2009 - 11:51 AM
wizard, on Jul 27 2009, 10:39 AM, said:
Ako sad odrze sednicu,sledeca moze da bude tek 27 oktobra pa sve tako do kraja mandata,a mi gradjani cemo sve to da gledamo i da nam grad jos vise propada.Posle tog roka vise nece imati smisla nista.Zivi bili pa videli.
Ovo me najvise nervira, gradom vladaju lopovcine zesce a mi samo cutimo i nokom nista, na ulicu bre svi treba da izadjemo, zgazimo bagru i gotova stvar!

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account