Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveÅ¡tenja na email
  • Dodati dogaÄ‘aje u kalendar deÅ¡avanja
  • Napraviti vaÅ¡ profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vaÅ¡im potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Jadne Zene Sa Ovakvim Muskarcima....

43 replies to this topic

#1 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 27 July 2009 - 09:21 PM

Juce od jedne drugarice dobijem ovaj tekst, da prostudiram. :D

Unapred se izvinjavam muskarcima, tekst obiluje nekim feministickim shvatanjima, a ja se pitam da li je to u Srbiji zaista tako....

"Ono sto niko ne bi pomislio za Srbiju, ako je uopste i cuo za nju, je da joj nedostaju muskarci. Da, SRPSKI MUSKARAC je obicna kukavica koja zivi u stalnom strahu, pre svega od samog sebe.
Problem naseg drustva nije u tome da je "muski princip" suvise pristupan, ne, ne, on uopste vise ni ne postoji.
Zene su ugrozene, zgrozene, isfrustrirane i gube nadu da normalan muskarac u Srbiji postoji...

Raspad zemlje, siromaštvo i potpuni pad moralnih i svih drugih vrednosti odrazili su se drasticno na jaci pol u ovoj jadnoj zemlji, te su ovakve grupe neophodne za edukaciju naraštaja koji provodi na internetu previše svog slobodnog vremena. Muškarce u Srbiji možemo podeliti na više grupa i podgrupa ali pre toga moram da se osvrnem na situaciju zbog kojih su se našli u jednoj od njih.
Besparica, nezaposlenost, turbo folk kultura su srpske muškarce doveli u stanje apatije, bezvoljnosti i potpune neambicioznosti. Obzirom da su muškarcevi primarni instinkti lov i održavanje vrste, oni su jadni postali toliko isfrustrirani jer ni osnovnu svoju funkciju više ne mogu da ostvare. Istraživanja su pokazala da se srpski muškarac i dalje izjašnjava kao seksualno zadovoljna osoba ( zbog blama da prizna da je nezadovoljna seksualna osoba), da vodi ljubav bar 6 puta nedeljno ( a ustvari ta brojka se svodi na 6 puta godišnje ili NIKADA), da nema problem sa impotencijom ( ustvari svaki treci ima taj problem), da se bavi sportom ( ustvari se uopšte ne bavi sportom i sklon je gojenju više od bilo kog drugog muškarca u Evropi).
Zašto odmah pricam o seksu? Zato što je naucno dokazano da je muškoj vrsti to najvažnija stvar u životu, a istraživanje pokazuje da 93 procenta muškog roda smatra seksom najvažniji deo veze a svaki treci je prekinuo dugogodišnju vezu jer mu je seks postao dosadan!?
Dakle, sve se svodi na seks, malu ili veliku pišu. Odatle dolaze kompleksi, ludilo, mržnja, strah, frustracije. Pošto su muškarci još uvek JAÄŒI pol, nesrecne žene ne znaju kako da se uhvate u koštac sa svim njihovim problemima. Oni nekad postaju i veoma agresivni. Što verbalno što fizicki.
Jadne srpske žene, strefila ih tranzicija, emancipacija, ne valja kad su uspešne, ne valja kad su neuspešne, ne valja kad vole seks, ne valja ni kad ga ne vole. Ili su kurve ili sponzoruše ili jadnice. Ima i NORMALNIH, ali do sada se ni jedan pripadnik muškog roda nije izjasnio šta je to NORMALNA SRPSKA ŽENA. Zašto? Jer NORMALAN SRPSKI MUŠKARAC izumire i više nema snage za lov, borbu i održanje vrste. Evo šta je ostalo od muškaraca u Srbiji:

1.BLEJAÄŒ – muškarac, parazit koji živi od vazduha i „kombinacija“. Sedi po ceo Božji dan u lokalnom kaficu, cevci svoj osamnaesti espreso s mlekom i popunjava tiket iz lokalne kladionice. Uvece izaÄ‘e ako zaradi nešto od klaÄ‘enja ili ako mu starija sestra koja radi gotivan posao da kintu. Finansira se i iz maminog i tatinog novcanika, nezaposlen je do 36 godine i apsolutno nema ideju cime bi u životu mogao da se bavi. Pošto uglavnom ništa ne dobije na kocki a i sestri je vec pun k***c vacarenja, veceri provodi uz Soni gde sa drugom u mraku, osvetljeni samo zelenom bojom sa tv ekrana igraju igrice najmanje 23 sata neprekidno.

2.DŽIBER – nije važno da li je sa periferije ili centra grada, on je znojav, debelovrat, namršten i neprijatan svima osim samom sebi. Obicno mu je otac isti takav primerak, takozvani Džiber Stariji – on placa muziku na svadbama, vikendom sa ženom gleda Grand parade i navija, upasuje sve u pantalone, dlakav je previše i ponosan zbog toga. Nedeljom sa Džiberom mlaÄ‘im pere mecku koju je doterao kum Mile iz Frankfurta, pa odvrne gusle na sav glas i nervira komšiluk a ako mu se neko zbog toga obrati j**e majku svima! Sin džiber je vaspitan u tom duhu a po pravilu mu tata sa 14 godina placa prostitutku za skidanje nevinosti ili ide do ekstema – otac džiber, sinu džiberu pokazuje kako se TO radi sa komšinicom Milkom, pekarkom iz prizemlja. Sin je naravno potpuno šokiran, s**an, jer iako džiber, i nije hteo baš tatu da vidi pri seksualnom cinu, pa posledice ostaju trajne.

3.SPORTISTA – obicno fudbaler ( srpski muškarci hoce da budu fudbaleri), nema ni tehniku, ni znanje, ni snagu da izdrži obican trening a kamoli celu utakmicu. Sluša iskljucivo Karleušu i Cecu i sanja kako ce jednog dana igrati u Italiji, zemlji snova. Glup je kao noc ali to mu ne smeta da navata na foru istu takvu glupacu sa kojom ce se na kraju oženiti, produžiti svoje tupave gene i ostati u Srbiji jer ce jadan da sj**e koleno i nikad više nece ni raditi ono što jedino i zna.

4.TATIN SIN – debil koji i pored toga što je završio privatnu školu i upisan je na privatni fakultet ne zna i ne želi da radi bilo šta u životu. Pravi se pametan tako što citira Ducica (naucio je one dve recenice O ŽENI ), smeška se i iritira muškarce iz ostalih grupa. Kur*i se do mile volje, svi ga mrze i zavide mu jer mu je tata tamo neki baja. Na kraju dobije batine od Blejaca ili Džibera jer ih je previše iznervirao svojim lagodnim životom. Tatin Sin obicno preraste u jednu od sledece dve grupe, a to su:

5.MATORI ŠVALER ala Frano Lasic – muškarac od pedesetak godina koji ima ljubavnice mlaÄ‘e od sopstvene cerke koju vozi na svojoj novoj vespi. Obucen je u beli lan od glave do pete, nosi japanke. Kad žena podnese razvod, rida kao beba jer ne želi da ostane bez para, dobrog rucka i sina kog je taman poceo da uci da bude iritantni debilko na vespici.

6.BIZNISMEN – muškarac koji se bavi biznisom. To može da bude bilo šta. On zapošljava u svojoj firmi ne starije od 25 godina, sa minimum 30 godina radnog iskustva. Obicno je prevarant i lopov a u mladosti nije imao ništa, sr*o je u poljskom WC-u, pa mu je sadašnji pozlacen. U 90% slucajeva ima malu pišu ali brz auto.

7.NAJBOLJI STUDENT – muškarac koji vredno uci i gleda kako njegovi drugari jedva usklaÄ‘uju nocne izlaske sa predavanjima. Mislim, super je što uciš, ali preterao si brate, postao si bubuljicav i gojiš se a nemaš ni 22 godine. Krivi ti se kicma, sredi ten vec jednom i opusti se! Ne, on ce i pre roka završiti faks, postati asistent a veceri provodi kao frik sa fejsa gde stavlja slike svojih nekadašnjih ortaka, pa kad se i dogovori sa ribom da se naÄ‘u cudi se što je pobegla glavom bez obzira i svima prica kako su ribe ku**tine, sponzoruše i glupace!

8.KLASIÄŒNI LUZER – sedi i dalje na klupici u parku, ispred dragstora, na stepeništu, u školskom dvorištu a nema 10 godina. Ima 25, batalio je sve i faks i traženje posla i ribe i izlaske. On je možda i najgotivniji od svih opisanih srpskih muškaraca, nacitan je, duhovit, nema problem ni sa velicinom polnog organa. Ipak, ubi ga situacija, stanje u zemlji, pivo iz plastikanera i gandža, ma sve je otišlo u ku**c. Kao i on.

9. MAMIN SIN - ovo je najopasniji primerak muske vrste od svih. Savetuje se strogo izbegavanje!!! To je dete koje je centar sveta jedne prosecne porodice. On je prava mala slihtara koju mama obozava a u stvarnosti je umisljena lenstina koju mamica kljuka parama i identifikuje sa samim Bogom. U buducnosti ce se tako ponasati prema svojim nesrecnim devojkama (kao Bogom dan ) a na kraju ce zavrsiti najslicnijoj sopstvenoj mamici. Bolesnik.

Na kraju, šta je sirotim Srpkinjama ostalo? Ima li nade?
One mogu samo da sede i placu i nadaju se da ce jednog dana negde, iz nekog coška, neki normalan muškarac skupiti hrabrosti i izaci na svetlost dana... "

:cry:

Edited by Shopaholic, 27 July 2009 - 09:23 PM.

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#2 Vedrana

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,008 posts

Posted 27 July 2009 - 10:19 PM

Nada umire poslednja :ag: ...
Salim se, ne bih mogla da svrstam muskarce koje ja poznajem ni u jednu od ovih kategorija... Retko koga prepoznajem u njima. Bice da je velika vecina normalna. :)

#3 Milan_90

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,917 posts
  • Interests:audio tehnologije

Posted 27 July 2009 - 11:02 PM

jadne vi... stvarno... :lol:

#4 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 27 July 2009 - 11:19 PM

Obican feministicki pamflet,iskljuciv i generalizujuci,moze se primeniti u praksi ali naravno da izbor nije ovako suzen...
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#5 silverrush

Jelly For The Babies

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,392 posts
  • Interests:Music, Basketball

Posted 28 July 2009 - 12:13 AM

a zene? :lol:

Attached File(s)

take it easy....it's all right...my eyes are open but im lazy to stay...lazy to go...let's get together on the floor :)

#6 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 28 July 2009 - 07:14 AM

Ja sam se najvise susretala sa blejacima, a nije iskljuceno da necu videti i ostale kategorije.

Ja mislim da su momci koji ne pripadaju ni jednoj od ovih kategorija (znaci pametni, normalni, kulturni itd.) odavnoo izumrli ILI jos uvek imas retkih primeraka, ali moras dobro da se pomucih da ga pronadjes.

#7 wizard

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 64 posts

Posted 28 July 2009 - 08:25 AM

Dobro je,nisam se prepoznao ni u jednom od navedenih kategorija! Sad mi je mnogo lakse.
BUDIMO PAMETNI DANAS A NE ZA 50 GODINA !!!

#8 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 28 July 2009 - 10:16 AM

View Postwizard, on Jul 28 2009, 09:25 AM, said:

Dobro je,nisam se prepoznao ni u jednom od navedenih kategorija! Sad mi je mnogo lakse.

Znaci ti si ona endemska vrsta? :lol: Who are you? :rolleyes: :D

Pusti da to devojke prepoznaju..... :)

#9 kristina91

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 592 posts

Posted 28 July 2009 - 01:11 PM

Nisu svi ovakvi, ali je vecina. kod nas nema para toliko da bi bili mamini i tatini sinovi i sl, uglavnom su Klasicni luzeri i Blejaci :D Ali hvala Bogu pa oni koje ja znam ne pripadaju ovim grupama :) Mada, ima ovih luzera :lol:

''Mrav radi, tegli i od njega nije postalo nista. A majmun se zezao po drvecu i od njega je postao covek.''

#10 Monty Burns

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 348 posts

Posted 28 July 2009 - 01:16 PM

Ja volim sve muskarce...:)
Bombonica-Maca...

#11 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 28 July 2009 - 01:17 PM

Pa sad.... Svi ovi "frajeri" sto vidis po gradu (nabedjeni) su mamini i tatini sinovi. Obucen kao da je dosao sa fashion weeka u Parizu, vozi kao neka kola, ima kao neko drustvo, glumi kao neku elitu, a u stvari je obican parazit koji zivi na racun mame i tate. A kad ne bude bilo mame i tate, bice nesposoban da se bori za svoju egzistenciju jer osim blejanja po gradu, izlazaka, ni za sta nije sposoban. Ja znam najmanje deset ovakvih u gradu.

#12 Monty Burns

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 348 posts

Posted 28 July 2009 - 01:18 PM

http://www.youtube.c...h?v=KxGoS-BkwyE
tekst je vazan :D:D:D:D
Bombonica-Maca...

#13 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 28 July 2009 - 01:30 PM

..Ne bih se slozila sa ovim tekstom..ne mora svaki sportista,ili biznismen,ili vec student,da bude ovako opisan..,ne kazem da takvih nema,ali nisu svi sportisti takvi(kako su opisani),i ne slazem se..:)

PS: Zato ja volim politicare,kojih ovde nema u opisu.. :P :D
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#14 Devojcica...

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,267 posts
  • Interests:volim sve sto vole mladi,volim sve sto smislim da radim :D

Posted 05 August 2009 - 12:56 PM

Jako zanimljiv tekst :)
Slozila bih se sa nekim konstatacijama od navedenih :D

It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.

Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;

love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.

#15 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 05 August 2009 - 01:37 PM

ja sam onaj pod 9 :D
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#16 alexandar

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,285 posts

Posted 07 August 2009 - 06:24 AM

Osmica je najjaca B)
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...

Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!

Pravda za Frox-a!

#17 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 07 August 2009 - 09:48 PM

View PostMonty Burns, on Jul 28 2009, 02:16 PM, said:

Ja volim sve muskarce...:)

To je vec zabrinjavajce. :lol:

View PostCeDiNiCa, on Jul 28 2009, 02:30 PM, said:

..Ne bih se slozila sa ovim tekstom..ne mora svaki sportista,ili biznismen,ili vec student,da bude ovako opisan..,ne kazem da takvih nema,ali nisu svi sportisti takvi(kako su opisani),i ne slazem se..:)

PS: Zato ja volim politicare,kojih ovde nema u opisu.. :P :D

Ne mora, ali uglavnom su takvi.

View Postalexandar, on Aug 7 2009, 07:24 AM, said:

Osmica je najjaca B)

Po meni najgori je dziber. :lol:

#18 Ancxy

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 635 posts

Posted 07 August 2009 - 10:58 PM

1. Blejac hmm znam dosta primeraka koji ce ovako zavrsiti...
Za srecu nam malo treba... I uvek nam malo fali...

#19 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 26 August 2009 - 01:51 PM

Nasla sam zanimljiv clanak, a ne znam gde bih ga stavila, pa cu ovde....

Nepokolebive cinjenice o muskarcima

Nema spora da je svaki muskarac drugaciji i prica za sebe, ali nakon izvesnog broja izlazaka sa njima, pocecete da uocavate i određene obrasce u ponasanju. Nakon detaljnijeg istrazivanja, iznosimo Vam neke najznacajnije.

- Ako muskarac prekine sa Vama kao „iz vedra neba“ – to iznenaÄ‘enje je samo sa Vase strane, on se dobro pripremio za taj potez.

- Ako Vam je neprijatno da sa muskarcem pricate o seksu – nemojte se ni upustati u praktikovanje istog; ma koliko da Vas je privukao (necim), tu niceg konkretnog nema – osim, ako je kombinacija sve sto od doticnog zelite.

- Ako muskarac svoje bivse naziva „ludim“, „fuksama“ ili „psiho“, budite sigurne da ce istim recima opisivati i Vas jednog dana.

- Ako Vam se veza nakon mesec dana ucini isuvise teskom, bice deset puta gore nakon godinu dana – zapitajte se da li Vam uopste treba da ulazete vreme i emocije u takvu vezu.

- Bilo da je u pitanju izjava „Volim te“ ili promena statusa na Facebook-u, Twitter-u, My Space-u..., neka ipak On to uradi pre Vas, kako biste bile sigurne i da se ne izletite prerano.

- Nikada, ali NIKADA ne saljite sms/mail tipa „...samo sam htela da vidim jesi li dobio moju poslednju poruku...“ na vec poslatu poruku – uvek cete zazaliti zbog toga.

- Muskarac koji zene, pa i Vas, ocenjuje na skali od 1 do 10 je totalni gubitnik – makar Vam dao i desetku, vi ste Zena a ne stoka na pijaci.

- Muskarac koji se hvali svojim umecem u krevetu je poput onog koji se hvali novcem – uglavnom ga nema! Tip muskarca koji Vama treba je onaj koji zna da dela govore vise od reci, a takvih, srecom, ima sasvim dovoljno za sve nas.

#20 Comi

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,500 posts

Posted 19 September 2009 - 09:53 AM

Ovih prvih je najvise  u gradu :D

Mada, svrstati sve muskarce u kategorije je nemoguce, ima dosta izuzetaka.  :D

...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users