Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Jadne Zene Sa Ovakvim Muskarcima....

• You cannot reply to this topic
43 replies to this topic

#41 zotja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 108 posts
  • Interests:Pa cuj,misliiim,zanimamo se jel,nije da se ne zanimamo....

Posted 27 January 2010 - 04:56 PM

Heej pa ja nisam rekao da si ga ti pisala...da tako je izgledalo jer sam svoj post zapoceo recima,usao sam u profil autora teme...Da,u pravu si,mnogo sam ja to studiozno izanalizirao a ne prihvatio kao text zabavnog karaktera.Izvini i ubuduce ne obracaj paznju na moje postove,preskoci me,sto da te bzvz iritira moja pojava,a nisam lik iz te price da ide okolo i bocka.Poz

#42 Zoorro

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 27 January 2010 - 05:04 PM

View Postzotja, on 27 January 2010 - 02:23 PM, said:

Naelektirisanje sa varnicenjem u najavi.Ja se izvinio autorki ako sam sta ne prikladno napisao na kraju svog texta i dodao da nista nije licno tako da mi nije jasno kakve sad veze ima sujeta sa bilo cim.Vrlo ostra reakcija.Moje postove necete jos dugo citati,eto ako vam je sad lakse : ) .

Opusteno zotja...meni se svidjaju tvoji komentari...dugacki,opisni,puni emocija i dozivljaja...ali ako neko tvoj prokomentarise,prihvati opusteno i zabavi se.
Cini mi se da vec drugi put pretis da nas napustis(prvi je bio ..sto te nije niko pozdravio, kako si ti zamislio, kad si se pridruzio)ako se ne varam.
:D

#43 zotja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 108 posts

Posted 27 January 2010 - 05:13 PM

Sad razlistah vase prve odgovore na ovu temu i vidim da je sve krenulo i nastavilo se kroz postove forumasa kao zezanje.Stvarno izvinjenje,nesto me taklo kad sam ga procitao a vrlo moguce da je to da sam se prepoznao u jednoj od tih grupa.Stvarno se dojmim ko pacijent.Ne moj te odma da me druknete ovima u Palmoticevoj da sam tu,pus'te da jos malo pisem ovde na forumu : ) .

#44 zotja

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 108 posts

Posted 27 January 2010 - 05:19 PM

Mnogo pusim postujuci na forumima,jedini razlog sto bi sa njih skinuo.Nema veze sa pozdravima,cestitkama i zeljama.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users