http://www.google.com/interstitial?url=htt...djelovcani.com/
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Warning - Visiting This Web Site May Harm Your Computer!
Started by PutnikNamernik, Jul 30 2009 12:46 PM
3 replies to this topic
Posted 30 July 2009 - 01:32 PM
..Pa? To je samo za debile,znas..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 30 July 2009 - 03:22 PM
Ne radi se o tome Cici..
On je znao da moze da se udje,cim je ovu temu otvorio..nego je zeleo da nam kaze da ce nam se kompovi razboleti ako udjemo(obrati paznju na naslov teme) ,a i verovatno je zeleo neki point da postigne sa ovim..s'obzirom da je "putnik namernik" samo..
Neverovatno je to,uvek kada su neka desavanja u gradu,pojave se ovde "prolaznici",koji su se zadnji put pojavljivali kada je bilo Cedino hapsenje,i ostala desavanja ..
ne znam samo sta je zeleo da postigne,a nije ni vazno..
Misija neuspesna..ja da sam na Ziksonovom mestu,obrisala bih temu,naravno...
Misija neuspesna..ja da sam na Ziksonovom mestu,obrisala bih temu,naravno...
Edited by CeDiNiCa, 30 July 2009 - 03:25 PM.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account