Pa bas da se skrivam da me oni ne bi komentarisali ja necu, nekome je zanimljivo da se seta sam ulicom, meni bas nije(mozda nekad)!
Ja volim da komentarisem kako ko, sta je obukao, kako izgleda, sta cu, takav sam!
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Ogovaranje?!?
Started by Anchica, Aug 14 2009 01:03 PM
24 replies to this topic
Posted 18 August 2009 - 10:00 AM
Po meni je komentarisanje jedno, ogovaranje drugo.
Evo ovako tipa, vidite recimo mene na ulici i kazete:"Vidi sto je ova obukla recimo dobre farmerke (jer sta drugo da kazes kada nekog vidis, jel, ne znas ni da li sam dobra ili losa, ili sam glupa ili pametna).", to je komentarisanje. A ogovaranje kod nas izgleda ovako:"Vidi sto su joj dobre farmerke! Ja sam cula da ova Jovana ne nosi gace uopste! I znam da je bila u vezi sa onim, ma znas bre onog sto drzi to i to...."
Sve se svodi na to "CUO SAM...CULA SAM".....
S**e mi se od tih prica rekla kazala, mozda jesmo provincija, ali ne moramo da budemo maloumni i primitivni.
Evo ovako tipa, vidite recimo mene na ulici i kazete:"Vidi sto je ova obukla recimo dobre farmerke (jer sta drugo da kazes kada nekog vidis, jel, ne znas ni da li sam dobra ili losa, ili sam glupa ili pametna).", to je komentarisanje. A ogovaranje kod nas izgleda ovako:"Vidi sto su joj dobre farmerke! Ja sam cula da ova Jovana ne nosi gace uopste! I znam da je bila u vezi sa onim, ma znas bre onog sto drzi to i to...."
S**e mi se od tih prica rekla kazala, mozda jesmo provincija, ali ne moramo da budemo maloumni i primitivni.
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 18 August 2009 - 01:15 PM
..Prosto receno: Mogu samo da mi pljunu pod prozor..Ja volim kada me ogovaraju,i kada pricaju o meni..nista me ne dodiruje od tih ogovaranja,jer je veoma vazno ko su osobe koje ogovaraju..
Mene su obicno ogovarala neka "nistavila",osobe koje mi ama bas nista ne znace u zivotu,osobe cak koje i ne poznajem,osobe koje nemaju svoj zivot,jadne i bedne,pa im ja dodjem kao "hrana"... Mene bi zabolelo od nekog svog da cujem ogovaranja(nikada nisam,jer biram prijatelje),a ovako,bas me ne zanima,te osobe su mi nebitne u zivotu,ne vidim ih uopste..samo neka pricaju..sto vise,to bolje za mene..
Edited by CeDiNiCa, 18 August 2009 - 01:17 PM.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 18 August 2009 - 06:30 PM
Shopaholic, on Aug 18 2009, 11:00 AM, said:
Po meni je komentarisanje jedno, ogovaranje drugo.
Slazem se!
IS BANNED FROM THIS FORUM!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account