Edited by Black_Angel, 17 August 2009 - 03:46 PM.
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Pre Godinu Dana...
Started by Black_Angel, Aug 17 2009 03:42 PM
10 replies to this topic
Posted 17 August 2009 - 03:42 PM
Tacno pre godinu dana je ovaj foru imao Najvise korisnika na forumu u isto vreme bilo je 115 na dan Aug 15 2008, 03:50 AM... A sad je Aug 17 2009
======================================

MSN: black.angel921@hotmail.com

MSN: black.angel921@hotmail.com
Posted 17 August 2009 - 03:50 PM
I koliko nas sada ima..na danasnji dan..?
Pre godinu dana nije bilo ni Seke,tako da,nemoj nista da te cudi....
Pre godinu dana nije bilo ni Seke,tako da,nemoj nista da te cudi....
Edited by CeDiNiCa, 17 August 2009 - 03:51 PM.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 18 August 2009 - 11:03 AM
...ne znam sta je bilo pre godinu dana ovde,ali znam sta je bilo pre dve godine..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
Visit My Website
Don Huan
Visit My Website
Posted 18 August 2009 - 11:05 AM
"Pre godinu dana imali smo kola,ali su ih svinje pojele do pola"
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 18 August 2009 - 11:50 AM
Tja...ali ipak ne mozemo ziveti u proslosti...ides kuda moras i nadas se boljem...
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account