Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Nesreca U Elektrodistribuciji Arandjelovac

15 replies to this topic

#1 Zoorro

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 09 October 2009 - 08:29 AM

Ima li ko iz elektrodistribucije u Arandjelovcu da moze da objasni: zasto su dozvolili da nastrada njihov kolega,covek koga grad poznaje samo po naj,naj naj boljim osobinama? Nigde se nije pojavila ova informacija.Zasto se cuti? Zasto?

#2 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 09 October 2009 - 09:05 AM

Zato sto smisljaju kako da se izvuku iz ovoga,pustili coveka da radi a nisu iskljucili struju...uzas.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#3 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts
  • Interests:Ham Radio

Posted 09 October 2009 - 09:43 AM

Au Bože, tek sad čujem za to, tj pročitah. :(

Ne mogu da verujem, pa koliko ljudi treba da pogine kod njih zbog istih stvari, da bi se opametili jednom?
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

#4 Zoorro

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 09 October 2009 - 09:59 AM

nastradao,na urgentnom je u beogradu,na aparatima...bore se za zivot

#5 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 09 October 2009 - 12:00 PM

...Strasno..samo da njemu bude dobro..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#6 Comi

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,500 posts

Posted 09 October 2009 - 12:32 PM

O Boze, kojih budala ima. Sta je to tacno bilo?
...

#7 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 09 October 2009 - 02:17 PM

ima li neki link ka vesti?
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#8 Zoorro

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 09 October 2009 - 03:00 PM

nema link,nije nigde objavljeno.radi se o coveku iz naseg kraja i jos uvek je u teskoj situaciji.po nekim izvorima,struja je bila iskljucena na liniji koju su radili,ali je doslo do neke povratne struje sa ulicne rasvete.istraga je u toku.

#9 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 10 October 2009 - 12:25 AM

Strasno, cuo sam da covek ima dete od 6 meseci, ne znam da li je tacno, ali svejedno je katastrofa i da prezivi bice biljka verovatno, sto je po meni jos strasnije! :(
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#10 Djuric

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 11 October 2009 - 11:57 AM

Da istina je da Djordjić ima dvoje male dece od kojih jedno ima samo šest meseci.Izuzetno dobar i korektan čovek i mnogo mi je žao što se sve ovo dogodilo jer odavno poznajem ovog našeg sugrađanina.Sa druge strane moram da postavim pitanje zbog čega se ćuti.Čovek je nastradao u korpi kamiona koji ga je podigao na banderu da odradi posao,i kada mu se sve ovo desilo odvezli su ga za Bg sa navodnom dijagnozom infarkta,da bi tamo lekari ustanovili da nemožeš da doživiš infarkt i samom sebi polomiš vrat,već je u pitanju strujni udar.Zašto nigde u medijima nije zabeleženo da je Đorđić nastradao od strujnog udara?Gde mi živimo?

Edited by Djuric, 11 October 2009 - 11:59 AM.

#11 rasy

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 194 posts

Posted 12 October 2009 - 12:10 AM

View PostDjuric, on 11 October 2009 - 11:57 AM, said:

Gde mi živimo?

U Srbiji,jer jedino ovde moze to da se dogodi.
Posted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image
Posted Image
msn:rasyar@hotmail.com
steam:Rasy95

#12 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts

Posted 12 October 2009 - 07:01 AM

View PostDjuric, on 11 October 2009 - 11:57 AM, said:

Da istina je da Djordjić ima dvoje male dece od kojih jedno ima samo šest meseci.Izuzetno dobar i korektan čovek i mnogo mi je žao što se sve ovo dogodilo jer odavno poznajem ovog našeg sugrađanina.Sa druge strane moram da postavim pitanje zbog čega se ćuti.Čovek je nastradao u korpi kamiona koji ga je podigao na banderu da odradi posao,i kada mu se sve ovo desilo odvezli su ga za Bg sa navodnom dijagnozom infarkta,da bi tamo lekari ustanovili da nemožeš da doživiš infarkt i samom sebi polomiš vrat,već je u pitanju strujni udar.Zašto nigde u medijima nije zabeleženo da je Đorđić nastradao od strujnog udara?Gde mi živimo?

A po pitanju sto ima slomljene prsljenove, to je zbog toga sto ga je kolega gurnuo iz korpe i on je pao na zemlju, kolega je imao najbolje namere jer je hteo da mu zemlja izvuce struju iz tela! Informacija iz prve ruke, mada sam cuo svakakve price, Boze koliko samo ljudi lupaju! Definitivno ljudska glupost nema granice!

#13 Djuric

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 12 October 2009 - 11:25 AM

Upravu si da ljudi lupaju i izmišljaju stvari,pa zato kada piseš nešto proveri izvor informacija jer si toliko gluposti ti nalupao da nisam mogao da poverujem šta čitam.Sve ovo što se desilo je toliko ozbiljno i po meni nema mesta bar u ovoj temi za lupetanja i nagadjanja.Nažalost čoveku je stanje još uvek nepromenjeno i veoma loše.

#14 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 12 October 2009 - 12:36 PM

Ovoga puta se moram sloziti sa Djuricem..nema ovde mesta pricama rekla-kazala,bar ja necu da ucestvujem u tome,jer poznajem Bobu..Samo da njemu bude bolje,to je najvaznije..a ko je kriv,utvrdice se,nema potrebe da se ovde nagadja o tome..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#15 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts

Posted 12 October 2009 - 12:44 PM

Djuricu hajde mi ti sad lepo reci sta se desilo. Sta sam pogresio u mom postu iznad? I nisam lupao, samo sam rekao sta je meni receno.

#16 Zoorro

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 19 October 2009 - 07:27 AM

Djordjicu je stanje nepromenjeno..i dalje na intenzivnom..nadamo se i molimo za njegovo ozdravljenje.

Ovaj slucaj otvara mnoga pitanja:
U kakvim uslovima rade zaposleni u elektrodistribuciji?
Kakva je oprema istih?
Odgovornost vodecih ljudi u ovoj radnoj organizaciji?
Zasto u ovoim slucaju niko nije nazvao hitnu pomoc od radnih kolega nego je poziv bio od gradjanstva koji se zatekao na licu mesta?
....

Umesto da se trude da nadju odgovore na ova i jos mnoga druga pitanja, oni moljakaju po bolnici ko ce da im potpise da Djordjic nije nastradao od strujnog udara,nego se "okliznuo" dok je isao po dorucak ili nesto slicno.
Ovo je da se nepoveruje...neki bi hteli da se izvuku iz celog slucaja kao da se nista nije dogodilo!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users