Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Nova Sezona Survivor Srbija!

• You cannot reply to this topic
24 replies to this topic

#1 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 19 October 2009 - 06:32 PM

Otvaram ovu temu jer ocinje nova sezona Survivor-a,i zato sto u njoj ucestvuje nasa Arandjelovcanka,Bankovic Visnja.:)

Večeras u 22 sata na Fox televiziji počinje Survivor Srbija, jedna od najuzbudljivijih rijaliti šou programa. Dvadeset dva učesnika iz Srbije, Makedonije, Slovenije i Republike Srpske ulaze u avanturu svog života. Na paklenom putu koji je pred njima očekuju ih mnoga iznenađenja i niz iskušenja jer ove godine sve je drugačije i mnogo teže. Cilj svakog od njih i dalje će biti isti: preživi, pobedi i osvoji nagradu.

VIŠNJA BANKOVIĆ (24) Aranđelovac

Zanimanje: student novinarstva

Višnja trenutno živi u Beogradu, gde studira žurnalistiku. Obožava beogradske klubove, izlaske, noćni život i sve što je urbano. Ova dama je izuzetno samouverena, energična, pozitivna, istrajna, a prijatelji dodaju da je ponekad i zadrta, tvrdoglava i drska. Taktiku nema, ali veruje da će je razviti na licu mesta kada upozna takmičare. Za znatiželjne: Višnja se sunča u toplesu.

takmicari

Glasajmo za nasu Visnju..:)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#2 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 20 October 2009 - 07:22 AM

:ag: visnja..
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#3 fender

Član

• Members
  • PipPip
  • 16 posts

Posted 20 October 2009 - 08:35 AM

View PostCeDiNiCa, on 19 October 2009 - 06:32 PM, said:

Otvaram ovu temu jer ocinje nova sezona Survivor-a,i zato sto u njoj ucestvuje nasa Arandjelovcanka,Bankovic Visnja.:)

Večeras u 22 sata na Fox televiziji počinje Survivor Srbija, jedna od najuzbudljivijih rijaliti šou programa. Dvadeset dva učesnika iz Srbije, Makedonije, Slovenije i Republike Srpske ulaze u avanturu svog života. Na paklenom putu koji je pred njima očekuju ih mnoga iznenađenja i niz iskušenja jer ove godine sve je drugačije i mnogo teže. Cilj svakog od njih i dalje će biti isti: preživi, pobedi i osvoji nagradu.

VIŠNJA BANKOVIĆ (24) Aranđelovac

Zanimanje: student novinarstva

Višnja trenutno živi u Beogradu, gde studira žurnalistiku. Obožava beogradske klubove, izlaske, noćni život i sve što je urbano. Ova dama je izuzetno samouverena, energična, pozitivna, istrajna, a prijatelji dodaju da je ponekad i zadrta, tvrdoglava i drska. Taktiku nema, ali veruje da će je razviti na licu mesta kada upozna takmičare. Za znatiželjne: Višnja se sunča u toplesu.

takmicari

Glasajmo za nasu Visnju..:)

Ja cu svakako da glasam za Visnju ali ona jedina od svih kandidata NIJE rekla odakle dolazi tako da se ime naseg malog i beznacajnog grada nije culo u dalekom i belom svetu. Predlazem da se serijal snimi ponovo i da se greska ispravi.

#4 fender

Član

• Members
  • PipPip
  • 16 posts

Posted 20 October 2009 - 08:40 AM

A sto ne premestite ovaj post u sugradjanke?

#5 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts
  • Interests:Ham Radio

Posted 20 October 2009 - 08:45 AM

Pa dobro, tema je uopste o Survivor-u, pa svi komentari vezani za ovaj reality show se mogu ostavljati ovde.
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

#6 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 20 October 2009 - 09:33 AM

View Postfender, on 20 October 2009 - 08:35 AM, said:

Ja cu svakako da glasam za Visnju ali ona jedina od svih kandidata NIJE rekla odakle dolazi tako da se ime naseg malog i beznacajnog grada nije culo u dalekom i belom svetu. Predlazem da se serijal snimi ponovo i da se greska ispravi.

Da li si gledao predstavljanje kandidata mozda?
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#7 fender

Član

• Members
  • PipPip
  • 16 posts

Posted 20 October 2009 - 12:54 PM

View PostCeDiNiCa, on 20 October 2009 - 09:33 AM, said:

Da li si gledao predstavljanje kandidata mozda?

Nisam. Sta sam propustio?

#8 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 21 October 2009 - 10:15 AM

View Postfender, on 20 October 2009 - 12:54 PM, said:

Nisam. Sta sam propustio?

Pa to..predstavljanje kandidata..:ag: Visnja je rekla ipak da je iz AR-a..;)

Don Huan

Visit My Website

#9 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 21 October 2009 - 10:19 AM

Ja nesto ne volim Survivor. <_< A nemam ni nesto vremena da ga gledam, mozda bi me i zainteresovalo...

Sto se tice nase sugradjanke (mozda se vodi kao nasa sugradjanka u licnoj karti, po opisu joj se vidi da je zaboravila odakle dolazi), i da mi je sestra rodjena ako nije kvalitetna kao takmicar, ne bih u zivotu glasala za njen opstanak.

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#10 Brzi88

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,326 posts

Posted 21 October 2009 - 11:59 AM

View PostCeDiNiCa, on 21 October 2009 - 10:15 AM, said:

Pa to..predstavljanje kandidata..:ag: Visnja je rekla ipak da je iz AR-a..;)

Danilo14 says: Ja sam gledao i nisam cuo da je rekla da je iz Ar.
Deda, ja sad idem da vidi odakle da te surduknem, a ako neko bude dolazio i pitao za koleta, ili Kofni Kola, ti cuti i pravi se mrtav 'ladan!

Posted Image
Saban Saulic- Najlepsa Zeno Vremena Svih

#11 Devojcica...

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,267 posts
  • Interests:volim sve sto vole mladi,volim sve sto smislim da radim :D

Posted 21 October 2009 - 06:56 PM

Ja cu da glasam za Visnju :)
It is not being in love that makes me happy...
BUT is being in love with YOU that makes me happy.

Dance like no one's watching;
sing like no one's listening;

love like you can't get hurt,
and live like there's no tomorrow.

#12 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 October 2009 - 12:36 AM

View PostShopaholic, on 21 October 2009 - 10:19 AM, said:

Sto se tice nase sugradjanke (mozda se vodi kao nasa sugradjanka u licnoj karti

Shop,ne vodi se,nego je i te kako nasa sugradjanka..Tu devojku poznajem od kada se rodila,kao i njene roditelje,a sa njenim stricem kojeg svi znaju u gradu Kiki-caffe Slon,sam se dugi niz godina druzila...Inace se dugo zabavljala sa bratom od moje Marije..tako da se ne vodi samo u licnoj karti..:)

PS: Kada je snimano predstavljanje bili su i njeni roditelji i u tom trenutku nije rekla da je iz Aarandjelovca,da bi vec narednog dana to rekla,uz isprvku da je bila ushicena i da je zaboravila..Znam odlicno devojku,nema sindrom zvani Beograd,i ne stidi se da kaze da je iz Arandjelovca,cak sta vise se ponosi time...:)

Don Huan

Visit My Website

#13 fender

Član

• Members
  • PipPip
  • 16 posts

Posted 22 October 2009 - 08:03 AM

View PostCeDiNiCa, on 22 October 2009 - 12:36 AM, said:

Shop,ne vodi se,nego je i te kako nasa sugradjanka..Tu devojku poznajem od kada se rodila,kao i njene roditelje,a sa njenim stricem kojeg svi znaju u gradu Kiki-caffe Slon,sam se dugi niz godina druzila...Inace se dugo zabavljala sa bratom od moje Marije..tako da se ne vodi samo u licnoj karti..:)

PS: Kada je snimano predstavljanje bili su i njeni roditelji i u tom trenutku nije rekla da je iz Aarandjelovca,da bi vec narednog dana to rekla,uz isprvku da je bila ushicena i da je zaboravila..Znam odlicno devojku,nema sindrom zvani Beograd,i ne stidi se da kaze da je iz Arandjelovca,cak sta vise se ponosi time...:)

Znaci ipak nije rekla odakle je!? A svi ostali jesu. Hmmmm...
Ipak glasam za nju.

#14 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 22 October 2009 - 12:37 PM

Čitava misterija oko toga da li je ili nije rekla... :)

#15 fender

Član

• Members
  • PipPip
  • 16 posts

Posted 22 October 2009 - 03:17 PM

Nema misterije.Nije rekla.

#16 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 October 2009 - 12:47 AM

...Rekla je ipak..;) A sve i da nije rekla nase je dete,odrasla je ovde,koji ti problem imas u vezi toga..:huh:

Don Huan

Visit My Website

#17 fender

Član

• Members
  • PipPip
  • 16 posts

Posted 23 October 2009 - 08:23 AM

View PostCeDiNiCa, on 23 October 2009 - 12:47 AM, said:

...Rekla je ipak..;) A sve i da nije rekla nase je dete,odrasla je ovde,koji ti problem imas u vezi toga..:huh:

Ja bih voleo da je rekla jer sam sa celom familijom i komsilukom gledao prvu emisiju i svi smo bili kao pop...ni zbog toga. Opsti zakljucak je bio da je TREBALA da kaze odakle dolazi kao i SVI OSTALI. I to je jedini problem koji ja imam u vezi toga.
Znam da je nase dete,znam cije je dete i SVI mi iz moje kuce cemo da glasamo za nju BEZ problema.A posto vidim da si ti njen PR obecavam da necu vise da se javljam na ovaj post.

p.s.Ipak nije rekla u prvoj emisiji odakle je!

#18 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 23 October 2009 - 10:02 AM

View Postfender, on 23 October 2009 - 08:23 AM, said:

Ja bih voleo da je rekla jer sam sa celom familijom i komsilukom gledao prvu emisiju i svi smo bili kao pop...ni zbog toga. Opsti zakljucak je bio da je TREBALA da kaze odakle dolazi kao i SVI OSTALI. I to je jedini problem koji ja imam u vezi toga.
Znam da je nase dete,znam cije je dete i SVI mi iz moje kuce cemo da glasamo za nju BEZ problema.A posto vidim da si ti njen PR obecavam da necu vise da se javljam na ovaj post.

p.s.Ipak nije rekla u prvoj emisiji odakle je!

:ag: :ag: :ag:

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#19 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 23 October 2009 - 10:43 AM

View Post*Lonely*, on 22 October 2009 - 12:37 PM, said:

Čitava misterija oko toga da li je ili nije rekla... :)

Mislim da joj to nije bila namera da se stidi mesta odakle je, tako da glasam za nju definitivno!
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#20 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 03 November 2009 - 06:36 PM

Žene biju muškarce u „Survajveru“
Blato je prštalo na sve strane...
Pobedilo je pleme Ga dang i osvojilo piletinu, pljeskavicu, roštilj i sveže povrće.

Posted Image

NERVI - U sinoćnoj epizodi „Survajvera“ usred borbe u blatu, koja se igrala za nagradu, nastupio je prvi haos. Takmičari su se provlačili kroz blato, rvali se i gurali pokušavajući da otkotrljaju ogomne lopte do cilja.
Blato je prštalo na sve strane, ulazilo u oči, uši, usta. Poluslepi takmičari su se borili bez milosti za pobedu. „Baci je u blato, pa onda guraj”, čuli su se povici.
Devojke su ovaj izazov muški prihvatile. Vukle su, gurale, grebale, gaćice su spadale, ali nisu odustajale. Iznervirana Višnja udarila je iz sve snage Klemena u glavu koji je pokušao da progura loptu preko nje. Automatski je bila diskvalifikovana! A to ju je dodatno iznerviralo. Čak toliko da se ponovo stuštila na Klemena koji joj viteški ponudio ruku pomirenja.
Da Klemena nije udarila devojka, verovatno bi uzvratio još žešće. Pobedilo je pleme Ga dang i osvojilo piletinu, pljeskavicu, roštilj i sveže povrće.

izvor: 24sata.rs

Višnja razbija :D
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users