Edited by Shopaholic, 04 November 2009 - 09:19 AM.
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Nova Sezona Survivor Srbija!
Started by CeDiNiCa, Oct 19 2009 06:32 PM
24 replies to this topic
Posted 04 November 2009 - 09:18 AM
Ona devojka je po meni klasican debil.
- Deda el grande and kristina91 like this
- Like This
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 30 January 2010 - 11:41 AM
Ju, ju, ju...sta nam napravi to sinoc Vica u emisiji "Povratak u civilizaciju"?
Iako svi znamo da je nas grad propao, ali se trudimo da na to ne mislimo, i da se nadamo da ce biti bolje, ona nam riba udari i reklamu i to u udarnom terminu na Fox televiziji, u 22 h, kako je Arandjelovac propao, i kako nema gde da se izadje uvece, kako nema kafica sa elektronskom muzikom, ona iskljucivo slusa to....itd.
Stidi se, Visnja.
Iako svi znamo da je nas grad propao, ali se trudimo da na to ne mislimo, i da se nadamo da ce biti bolje, ona nam riba udari i reklamu i to u udarnom terminu na Fox televiziji, u 22 h, kako je Arandjelovac propao, i kako nema gde da se izadje uvece, kako nema kafica sa elektronskom muzikom, ona iskljucivo slusa to....itd.
Stidi se, Visnja.
- Ancxy and kristina91 like this
- Like This
Posted 30 January 2010 - 11:53 AM
Shopaholic, on 30 January 2010 - 11:41 AM, said:
Ju, ju, ju...sta nam napravi to sinoc Vica u emisiji "Povratak u civilizaciju"?
Stidi se, Visnja.
Stidi se, Visnja.
auuu, koliko je ja ne podnosiiim, uh! Iznerviram se kad je vidim, razbila bih TV!
''Mrav radi, tegli i od njega nije postalo nista. A majmun se zezao po drvecu i od njega je postao covek.''
Posted 30 January 2010 - 02:29 PM
Cula sam od jedne moje drugarice, a njene skolske drugarice, da je devojka tezak idiot, sto se i da videti po njenoj faci i postupcima u Survivoru. Posle 34 dana ti da zaboravis redosled kupanja?
Svasta!
Uostalom, ne bitna je. Na nju ne gledam kao na sugradjanku, nego Beooooogradjanku (citaj: dosaljakinju). Mislim da se sinoc i Ivanu Ivanovicu smucilo da je slusa sta sve lupeta.
Uostalom, ne bitna je. Na nju ne gledam kao na sugradjanku, nego Beooooogradjanku (citaj: dosaljakinju). Mislim da se sinoc i Ivanu Ivanovicu smucilo da je slusa sta sve lupeta.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account