Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Nova Uprava Opstine

132 replies to this topic

#1 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 10 December 2009 - 09:38 AM

Strasno je sta se desava u nasoj opstini sada.... Poceli su da glume neku ozbiljnost i laznu zabrinutost po opstini.. Gledaju na opstinu kao preduzece... Sta vi mislite o novoj upravi?
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#2 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 10 December 2009 - 09:52 AM

sta se desava u opstinskoj upravi?
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#3 popaj

Član

• Members
  • PipPip
  • 43 posts

Posted 10 December 2009 - 10:02 AM

za pocetak prilikom dolaska u zgradu opstine trebace Vam viza ahhaahhaahhaa

#4 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 10 December 2009 - 10:40 AM

To je privremena uprava samo..do izbora..;)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#5 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 17 December 2009 - 06:09 PM

View PostDanilo14, on 10 December 2009 - 09:38 AM, said:

Strasno je sta se desava u nasoj opstini sada.... Poceli su da glume neku ozbiljnost i laznu zabrinutost po opstini.. Gledaju na opstinu kao preduzece... Sta vi mislite o novoj upravi?

Kakve ti strahove imas od prinudne uprave i predsednika upravnog veca? U opstinu treba da se udje normalno,i da kad se udje treba da se ima razlog zasto se tamo ulazi,a ne kao dosad da opstina bude kafana gde ce partijski prijatenji sretati i da ispijaju kafe.A za probleme gradjana i grada nisu ni jednog momenta hajali kao sto su obecavali.
VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!

#6 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 17 December 2009 - 07:15 PM

View Postalex01, on 17 December 2009 - 06:09 PM, said:

Kakve ti strahove imas od prinudne uprave i predsednika upravnog veca? U opstinu treba da se udje normalno,i da kad se udje treba da se ima razlog zasto se tamo ulazi,a ne kao dosad da opstina bude kafana gde ce partijski prijatenji sretati i da ispijaju kafe.A za probleme gradjana i grada nisu ni jednog momenta hajali kao sto su obecavali.

Moram se sloziti sa tobom( i ako smo se svadjali,to sada nije vazno)i tacno je da su se ponasali kao da je to njihova privatna svojina,cak je(ne mogu ga nazvati gospodinom nikako)Ceda Djordjevic nazvao sebe "Don Ceda Djordjevic"...Ja znam da moja stranka ako ide samostalno ne moze nista uraditi u gradu,ali zato mozda u koaliciji sa nekim DA..Vazno je samo isterati radikalsku gamad sa vlasti i raditi na tome da im se sudi za sve sto su uradili u ovom gradu gradjanima,jer su i dalje na slobodi..meni je veoma drago da sutra vidim Vladu Gajica na vlasti koji nikada sebe ne bi nazvao "donom" kao nas finansijski koji je umislio da je mafijas i da drzi grad u rukama,pa zato i na FB igra Mafia War..ili kako se vec zove!

Edited by CeDiNiCa, 17 December 2009 - 07:18 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#7 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 17 December 2009 - 09:31 PM

Stvarno se ne secam kad smo se svadjali,i ako jesmo evo ovim putem se IZVINJAVAM,meni nije problem da to kazem ni tebi ni bilo kome drugom ako sam nekom naneo bilo kakvu stetu svojim cinjenjem. Voleo bih da vidim tvoju stranku u lokalnom parlamentu,sigurno vise nego neke SPO-vce,naprednjake, NS i radikale,a medju njima ne bih voleo da vidim ni socijaliste. Svestan sam da to ne moze da se desi i bicu zadovoljan ako se oni pojave u vrlo malom broju,a neki od njih vise nikad ne udju u parlament. Jedino je vazno da posle izbora u ovom gradu zavlad normalna atmosfera,da postanemo otvoren grad za sve ljude dobre volje a ne da im dizemo kola iz parka kad dodju u nase malo misto. Primitivizmu treba da dodje kraj.

#8 popaj

Član

• Members
  • PipPip
  • 43 posts

Posted 17 December 2009 - 10:24 PM

View Postalex01, on 17 December 2009 - 09:31 PM, said:

ovim putem se IZVINJAVAM

Koja si ti cepulja?!

#9 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 17 December 2009 - 10:45 PM

View Postpopaj, on 17 December 2009 - 10:24 PM, said:

Koja si ti cepulja?!

A ti si nekulturan i nevaspitan..verujem da pripadas ovim primitivcima o kojima Alex prica..Nece tvoji na vlast,samo da znas..dosta nam je ljudi tvog profila na vlasti u gradu!

PS: Ovo je tvoj status: popaj ko me ne zna zalice, ko me upozna zazalice!!! Nemam sta da kazem...

Edited by CeDiNiCa, 17 December 2009 - 10:48 PM.

Don Huan

Visit My Website

#10 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 17 December 2009 - 11:03 PM

View Postpopaj, on 17 December 2009 - 10:24 PM, said:

Koja si ti cepulja?!

Izvini,da li se mi mozda poznajemo? Nemam razlog da se nekom pravdam za svoje postupke,pogotovo ne primitivcima kao sto si ti.Ako ti ne poznajes bon-ton onda je to tvoja stvar,ali bih te molio da ubuduce ako nemas sta pametno da kazes kao komentar na moj post,da ga preskocis.Sve sto napises govori samo po sebi o tebi samom.Ispostavlja se kao 100% tacna tvrdnja da je Srbima najteze da izgovore jednu magicnu rec a to je IZVINI. E vidis to meni nije problem,i tu je razlika izmedju tebe i mene.

#11 popaj

Član

• Members
  • PipPip
  • 43 posts

Posted 18 December 2009 - 12:27 AM

View Postalex01, on 17 December 2009 - 09:31 PM, said:

Voleo bih da vidim tvoju stranku u lokalnom parlamentu

Harry, preterujes covece, ja samo copyram ono sto si ti izjavio.

#12 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 18 December 2009 - 11:41 AM

View Postalex01, on 17 December 2009 - 11:03 PM, said:

Izvini,da li se mi mozda poznajemo? Nemam razlog da se nekom pravdam za svoje postupke,pogotovo ne primitivcima kao sto si ti.Ako ti ne poznajes bon-ton onda je to tvoja stvar,ali bih te molio da ubuduce ako nemas sta pametno da kazes kao komentar na moj post,da ga preskocis.Sve sto napises govori samo po sebi o tebi samom.Ispostavlja se kao 100% tacna tvrdnja da je Srbima najteze da izgovore jednu magicnu rec a to je IZVINI. E vidis to meni nije problem,i tu je razlika izmedju tebe i mene.

Ili sam ja pogresno razumeo ili si ti neka Marija Tereza?

I sto si rekao da mene ne interesuje ko je na vlasti...kako ti mozes to da kazes? Ne znam kako ce se pokazati Vlada Gajic, ali mislim da preteruje sa ovim u opstini, ja treba da vidim nesto konkretno uradjeno da bi lepo rekao. Inace sam ja za DS, ali ne mogu da branim nekog ako nije u pravu.

Edited by Danilo14, 18 December 2009 - 11:43 AM.

IS BANNED FROM THIS FORUM!

#13 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 18 December 2009 - 12:22 PM

View PostDanilo14, on 18 December 2009 - 11:41 AM, said:

Ne znam kako ce se pokazati Vlada Gajic, ali mislim da preteruje sa ovim u opstini, ja treba da vidim nesto konkretno uradjeno da bi lepo rekao. Inace sam ja za DS

Puno ljudi nije znalo kako ce se pokazati i ovi sto su bili,pa su glasali za njih..Ne razumem zasto trazite unapred rezultate?! Sigurno je da ce uraditi "to nesto" za grad ako dodje na vlast..Ako si za DS Danilo,normalno je da ces i da glasas za njih,zar ne?
Ne razumem pojedine ljude koji tako lako prelaze iz partije u partiju?! To je interes..Ja nikada ne bih svoju partiju napustila zarad interesa i obecanog posla. Poznajem milion njih koji su se uclanili i glasali za radikale samo zato sto im je obecan posao,a "LDP-ov su siguran glas"..smesno i zalosno..Zbog takvih mi nismo nista uradili na proslim izborima..Ja sam srecna ipak sto smo jedan od jacih odbora u nasem okrugu i sto opstajemo i dalje,to mi je dovoljno!
Vec sam jednom rekla: Kakav narod,takva i vlast!

Don Huan

Visit My Website

#14 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 21 December 2009 - 04:38 PM

View PostCeDiNiCa, on 17 December 2009 - 07:15 PM, said:

Moram se sloziti sa tobom( i ako smo se svadjali,to sada nije vazno)i tacno je da su se ponasali kao da je to njihova privatna svojina,cak je(ne mogu ga nazvati gospodinom nikako)Ceda Djordjevic nazvao sebe "Don Ceda Djordjevic"...Ja znam da moja stranka ako ide samostalno ne moze nista uraditi u gradu,ali zato mozda u koaliciji sa nekim DA..Vazno je samo isterati radikalsku gamad sa vlasti i raditi na tome da im se sudi za sve sto su uradili u ovom gradu gradjanima,jer su i dalje na slobodi..meni je veoma drago da sutra vidim Vladu Gajica na vlasti koji nikada sebe ne bi nazvao "donom" kao nas finansijski koji je umislio da je mafijas i da drzi grad u rukama,pa zato i na FB igra Mafia War..ili kako se vec zove!

Dokle više sa izlizanim LIDERIMA. Pa ima nas još pametnih i sa idejama ! Više pametnih ideja za Ar. sam pročitao na ovom forumu nego što su ih svi političari uključujući i tog Vladu Gajića izrekli za svog političkog života. Dajte malo da se u priču uključe "obični" ljudi!

kolike su demokrate zaista demokrate i liberali -liberali - najbolje im jepokazala jedna srpska napredna stranka sa akcijom "otvoreno za aranđelovac"
jedna prava građanska inicijativa !

BRAVO!

svi koji se busate u grudi sa demokratijom ili građanskim opcijama idite na kurs kod Nikolića !

#15 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 21 December 2009 - 04:51 PM

View Postalex01, on 17 December 2009 - 06:09 PM, said:

A izvini, po ćemu se to razlikije ova garnitura od prethodne?
Osim što im se pridružio Gajić?
Dajte nek neko kaže bar tri stvari koje je taj čovek uradio!

#16 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 21 December 2009 - 04:54 PM

View PostCeDiNiCa, on 18 December 2009 - 12:22 PM, said:

Puno ljudi nije znalo kako ce se pokazati i ovi sto su bili,pa su glasali za njih..Ne razumem zasto trazite unapred rezultate?! Sigurno je da ce uraditi "to nesto" za grad ako dodje na vlast..Ako si za DS Danilo,normalno je da ces i da glasas za njih,zar ne?
Ne razumem pojedine ljude koji tako lako prelaze iz partije u partiju?! To je interes..Ja nikada ne bih svoju partiju napustila zarad interesa i obecanog posla. Poznajem milion njih koji su se uclanili i glasali za radikale samo zato sto im je obecan posao,a "LDP-ov su siguran glas"..smesno i zalosno..Zbog takvih mi nismo nista uradili na proslim izborima..Ja sam srecna ipak sto smo jedan od jacih odbora u nasem okrugu i sto opstajemo i dalje,to mi je dovoljno!
Vec sam jednom rekla: Kakav narod,takva i vlast!

ajde, majke ti reci šta to nudi Vlada Gajić ! Zašto bi neko trebao da glasa za njega ?
koju on to viziju ima i po čemu se razlikuje od Švabića i kompanije sa kojima sedi za istim stolom i vlada gradom ?

#17 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 21 December 2009 - 04:57 PM

View Postcompos sui, on 21 December 2009 - 04:51 PM, said:

A izvini, po ćemu se to razlikije ova garnitura od prethodne?
Osim što im se pridružio Gajić?
Dajte nek neko kaže bar tri stvari koje je taj čovek uradio!

zato sto jos uvek ne postoji garnitura.. tek treba da se formira..
Ako bog da DS-G17-LDP ce se razlikovati u startu jer ista postava vodi drzavu i lakse ce saradjivati, voditi projekte, ako dodje do problema oni mogu se resavati na drzavnom nivou, lakse ce se rad pratiti.. Imam priliku da poslom posecujem dosta opstina i iz iskustva znam da najbolje funkcionisu one koje imaju dobru saradnju sa vrhom drzave. sto i nije tesko zakljuciti..

Nova garnitura ce se razlikovati i po tome sto dolaze novi ljudi, nadam se ogradjeni od velikih lokalnih politicara koji nisu savrseno obavljali svoj posao.. a nama treba nesto novo, zivi bili pa docekali....
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#18 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 21 December 2009 - 05:06 PM

View PostHasan Salihamidzic, on 21 December 2009 - 04:57 PM, said:

Ako bog da DS-G17-LDP ce se razlikovati u startu jer ista postava vodi drzavu i lakse ce saradjivati, voditi projekte, ako dodje do problema oni mogu se resavati na drzavnom nivou, lakse ce se rad pratiti.. Imam priliku da poslom posecujem dosta opstina i iz iskustva znam da najbolje funkcionisu one koje imaju dobru saradnju sa vrhom drzave. sto i nije tesko zakljuciti..

Nova garnitura ce se razlikovati i po tome sto dolaze novi ljudi, nadam se ogradjeni od velikih lokalnih politicara koji nisu savrseno obavljali svoj posao.. a nama treba nesto novo, zivi bili pa docekali....

tri stvari koje je Vlada Gajić uradio u životu ?

#19 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 21 December 2009 - 05:09 PM

View PostHasan Salihamidzic, on 21 December 2009 - 04:57 PM, said:

Šta ćemo ako se promeni vlast iduiće godine pa LDP-G17-DS postanu opozicija ?
Novi ljudi ne znače ništa- znače nove ideje ! A ja ih od G17-LDP-DS nisam čuo do sada kada je Ar. u pitanju !

#20 VanHelsing

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 21 December 2009 - 06:17 PM

View Postcompos sui, on 21 December 2009 - 05:06 PM, said:

tri stvari koje je Vlada Gajić uradio u životu ?

Sto postavljas tako teska pitanja?Sad ce da ima priliku da se pokaze,pa cemo da vidimo.Bio je odlican kriticar vlasti,i revnosan u obavljanju partijskih zadataka,naravno kao i svaki karijerista malo sujetan.Decko ima visoke ciljeve u zivotu,nadam se da ce biti bolje nego sa prethodnima.Iskreno za mene je jedini spas protektorat EU i nista vise.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users