Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Nova Uprava Opstine

• You cannot reply to this topic
132 replies to this topic

#41 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 22 December 2009 - 10:25 PM

View PostVanHelsing, on 22 December 2009 - 06:45 PM, said:

E svaka ti je na mestu u ovom postu,a da ne pricam jos za predlog kandidata za opstinski odbor koji su dali.Cutacu i nista vise. Posted Image

Nisam čuo. Ko je predložen ?

#42 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 22 December 2009 - 10:38 PM

View Postigorpfcar, on 22 December 2009 - 08:37 PM, said:

Nova uprava nista dobro nece doneti gradu,na celu uprave je zuti koji ce sad da se bori za njegovu stranku i da se polako priprema za prljavu kampanju kako bi dosli na vlast!Zbog cega je Svabic hapsen da bi bio pusten posle 10 dana,a drugi koji su zajedno sa njim upropastili ovaj grad danas setaju i sire mi se po gradu kao da su ga osvoji,umesto da trunu u zatvoru do kraja zivota.O strankama koje su do skoro bile na vlasti u gradu ne treba trositi reci,dovoljno su pokazali,ne trebaju dobiti ni jedan glas na sledecim izborima jer to ne zasluzuju,a to su pre svega kolovodje Radikali,pa onda Socijalisti koji pokusavaju da dokazu da oni tu nisu nista krivi a u stvari su i te kako krivi mpreko Spo-a tj. Arandjelovac moj grad i njihovih clanova koji su ojadili opstinski budzet,a svi znamo koji su njihovi clanovi i na kojim pozicijama,posebno sto se fudbala tice odnosno FK Sumadija,a ima ih jos i to svi dobro znamo koji su!!!Jedno je sigurno,po trenutnoj situaciji nema nam spasa,niti ce nam u buducnosti biti bolje!Izbori se blize,a po meni trenutno ni jedna stranka ne zasluzuje da dodje na vlast.Jedino se nadam da ce Naprednjaci napraviti dobar opstinski odbor BEZ bivsih radikala i da je to jedini spas za ovaj nas grad inace kraj nam se blizi!!!

delim tvoje mišljenje!

Kapiram da Naprednjaci i žele da naprave dobar opštinski odbor, zato su počistili celu granituru sa Zečevićem i radikalskom kompanijom. Cujem da javno pozivaju nove ljude da se uključe u rad Stranke što govori o njihovim iskrenim namarama da što kvalitetniji ljudi sutra vode Aranđelovac.

Bacili su nam rukavicu kao stranka i pokazali odgovornost , sad smo mi - "odgovorni građani" na potezu.

Eto ljudi lepo pozivaju, ne daju ni šećer, ni ulje, ni 10 evra, - daju nam vlast da nešto uradimo sa Aranđelovcem, a mi se femkamo ko strine.

E toliko su me oduševili sa tom akcijom , da posle svega niko nema pravo da bekne. Ljudi nam daju šansu, a ako smo toliko glupi da je ne iskoristimo - ko nam je sutra kriv ?

#43 popaj

Član

• Members
  • PipPip
  • 43 posts

Posted 23 December 2009 - 12:10 AM

View Postcompos sui, on 22 December 2009 - 10:38 PM, said:

E toliko su me oduševili sa tom akcijom , da posle svega niko nema pravo da bekne.

Ako samo malo bolje razmislis primetices da SNS nema nikakvu parolu, nikakav slogan, transparent, delo, a da to nema neke veze na zalost sa radikalima. A ti moj prijatelju jos i mislis da u toj stranci nema radikala? Pa od koga su oni nastali? I jos jedna stvar, kad od jedne nastanu dve ili vise (rec je o politici) obicno budu losije od one prve. A cujem da pozivaju nove ljude! Je li bato, a ko su ti novi? I ko je dovoljno kadar sada da ulazi u jednu stranku koja je trenutno u opoziciji i koja nema velike izglede da predje u poziciju a da do sada nije vec bio clan neke partije? Hajde da se ne lazemo, ko je taj ko u Tomi vidi lidera u Srbiji?

#44 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 23 December 2009 - 09:05 AM

View Postpopaj, on 23 December 2009 - 12:10 AM, said:

Ako samo malo bolje razmislis primetices da SNS nema nikakvu parolu, nikakav slogan, transparent, delo, a da to nema neke veze na zalost sa radikalima. A ti moj prijatelju jos i mislis da u toj stranci nema radikala? Pa od koga su oni nastali? I jos jedna stvar, kad od jedne nastanu dve ili vise (rec je o politici) obicno budu losije od one prve. A cujem da pozivaju nove ljude! Je li bato, a ko su ti novi? I ko je dovoljno kadar sada da ulazi u jednu stranku koja je trenutno u opoziciji i koja nema velike izglede da predje u poziciju a da do sada nije vec bio clan neke partije? Hajde da se ne lazemo, ko je taj ko u Tomi vidi lidera u Srbiji?

gledam po netu i vidim da su imali sledeće akcje u Ar:

1) Stop licemerju u Srbiji - izazvano davanjem kvoruma Švabićevoj kliki, gde se pozivaju građani da osude svako licemerje i vređanje ljudske inteligencije od strane bilo koje stranke i danas i sutra ! -
Šta fali ovoj ideji ? Na koju te to radiklasku potseća? Koju bolju ili korisniju ideju je imala bilo koja druga stranka u Ar ?

2)
Pokaži ko si ! - kada se očekivalo da dva odbornika kupe radikali kako bi ostali na vlasti grad je bio preplavljen Švabicevom karikaturom gde slaže puzle i sprema se da kupi odbornike sa vrećicom para i bukagijama na rukama.

U vrhu G17 ljudi iz SPO-a u vrhu DS-a ljudi iz čovićeve patrije - mešanja stranaka imaš svuda.

Za mene kao građanina dve stvari imaju značaj:
1) SNS ne

#45 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 23 December 2009 - 09:16 AM

SNS je imala akcije Stop licemerju i pokazi ko si! - gde je svojski napadala upravo te Radikale i rušila opštinsku vlast!

Koje dve radikalske parole te potsećaju na ove dve SNS-a?

Kako glase parole akcija koje je za to vreme DS sprovodio u Aranđelovcu protiv radikala?

Da li je i jedna druga stranaka u Ar napravila neku akciju da ruši radikale ?

Vidiš da je jedina stranka koja se otvoreno bori protiv radikla i njihove politike upravo SNS !

Umesto da sedi u zatvoru Svabić sedi sa Vladom gajićem i nastavlja da vlada gradom ! Jel to Srbija za koju treba da glasam ? Jel to DS koji se bori protiv lopova i korupcije ?

Ako Svabić nije kriv , što ste hapsili nevinog čoveka ?
Ako je Švabic lopov zašto sedi u opštinskoj vlasti umesto da sedi u zatvoru ?
Ako je švabić loopv koji sedi pored vlade gajića i upravlja opštinom znači da su se "dogovorili"

Ima li četvrto ?

Edited by compos sui, 23 December 2009 - 09:22 AM.

#46 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 23 December 2009 - 09:38 AM

View Postcompos sui, on 23 December 2009 - 09:16 AM, said:

Vidiš da je jedina stranka koja se otvoreno bori protiv radikla i njihove politike upravo SNS !

moje skromno misljenje je da bi mozda oni trebali da budu jedini koji ne bi trebalo da se bore protiv njih iz kulture, pristojnosti i postovanja.. u sustini nikad nisam voleo separatiste.. a ni radikale u svakom smislu te reci..

Edited by Hasan Salihamidzic, 23 December 2009 - 09:39 AM.

Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#47 igorpfcar

Član

• Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 23 December 2009 - 02:42 PM

View Postcompos sui, on 22 December 2009 - 10:22 PM, said:

Ako se ne varam imamo jednog uspešnog privrednika koji stvara novu vrednost i zapošljava ljude, plaća porez,... istovremeno odgaja troje dece sa jedne strane i drugog koji nikada ništa ne bi postgao sam da mu nije političkog angažmana.

Ne varas se ni malo,u potpunosti si u pravu,pruzimo priliku novim ljudima koji su se u Arandjelovcu pokazali kao sposobni da naprave nesto dobro u gradu,a ne da nam na vlast dolazi neko ko NISTA NIJE UCINIO,Gajic da nije u toj njegovoj stranci bio bi niko i nista,covek je skroz nesposoban,a kamo li da vodi jedan grad!!!

I JOS JEDNOM MORAM DA NAPOMENEM DAJ BOZE DA NAPREDNJACI NAPRAVE DOBAR OPSTINSKI ODBOR SA USPESNIM LJUDIMA KOJI CE OVAJ GRAD VRATITI NA MESTO KOJE ON SIGURNO ZASLUZUJE!

Ali ako Lalovic i kompanija ostanu u Sns sa sigurnoscu mogu da tvrdim da ce sav posao biti uzaludan!!!

Edited by igorpfcar, 23 December 2009 - 02:43 PM.

#48 Heidi

Aktivni član

• Global Moderators
  • 262 posts
  • Interests:www.beogrid.net
    www.zenskisalon.com

Posted 23 December 2009 - 03:55 PM

View Postigorpfcar, on 23 December 2009 - 02:42 PM, said:

Ne varas se ni malo,u potpunosti si u pravu,pruzimo priliku novim ljudima koji su se u Arandjelovcu pokazali kao sposobni da naprave nesto dobro u gradu,a ne da nam na vlast dolazi neko ko NISTA NIJE UCINIO,Gajic da nije u toj njegovoj stranci bio bi niko i nista,covek je skroz nesposoban,a kamo li da vodi jedan grad!!!

I JOS JEDNOM MORAM DA NAPOMENEM DAJ BOZE DA NAPREDNJACI NAPRAVE DOBAR OPSTINSKI ODBOR SA USPESNIM LJUDIMA KOJI CE OVAJ GRAD VRATITI NA MESTO KOJE ON SIGURNO ZASLUZUJE!

Ali ako Lalovic i kompanija ostanu u Sns sa sigurnoscu mogu da tvrdim da ce sav posao biti uzaludan!!!

U potpunosti se slažem sa vama............
Samo mladost i pamet mogu da spasu Aranđelovac.....
Ako se zadrže pojedini u SNS i mladost će otići.....
"I am who I am...:), pola srpkinja pola kulturna...;)"

#49 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 December 2009 - 04:28 PM

View Postcompos sui, on 22 December 2009 - 05:10 PM, said:

Koliko sa upoznat još uvek SNS u Aranđelovcu nije formiran tj. nema ni jednu izabranu funkciju. Čuo sam da ima preko 1500 članova što znaši da teže otvaranju ka novim ljudima koji nisu bili radikali, što pozdravljam. Osobe koje vode stranku su Magistar Mirjana Đorđević, diplomirani inženjer saobraćaja (mislim da ima 30 godina) i Marina Blagojević -Novinar (mislim da ima 33 godine i troje dece) koje nikada nisu bile članovi ne Radikalne nego ni jedne druge stranke. Dakle konstatacija da SNS u Aranđelovcu vode bivši radikali ne stoji - čak šta više situacija je obrnuta - nisam čuo da bilo koji bivši radikal ima neku funkciju.

Da li si ti postao clan AR foruma da reklamiras SNS i pljujes Vladu Gajica? Da li si po zadatku na forumu?
PS: Marina iz Flash-a kandidat..hahah,moram da se nasmejem..Inace,je bila u NS-i i to veoma angazaovana,toliko da za prosle izbore kao novinar nije ispratila nijednu kampanju kako treba,sem za svoju stranku...
Inace mi je muka kada pogledam listu kandidata u SNS-u...Ne daj Boze da takvi dodju na vlast ovde..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#50 igorpfcar

Član

• Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 23 December 2009 - 05:00 PM

I ko je dovoljno kadar sada da ulazi u jednu stranku koja je trenutno u opoziciji i koja nema velike izglede da predje u poziciju a da do sada nije vec bio clan neke partije? Hajde da se ne lazemo, ko je taj ko u Tomi vidi lidera u Srbiji?

Alo da li znas o cemu pricas,ti kazes da SNS nema perspektivu da dodje na vlast,cini mi se da si u teskoj zabludi,ali sva sreca pa je narod konacno posle 9 godina prezivljavanja shvatio da JE SNS JEDINI SPAS ZA CELU SRBIJU PA I ZA ARANDJELOVAC!!!

#51 igorpfcar

Član

• Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 23 December 2009 - 05:03 PM

View PostCeDiNiCa, on 23 December 2009 - 04:28 PM, said:

Da li si ti postao clan AR foruma da reklamiras SNS i pljujes Vladu Gajica? Da li si po zadatku na forumu?
PS: Marina iz Flash-a kandidat..hahah,moram da se nasmejem..Inace,je bila u NS-i i to veoma angazaovana,toliko da za prosle izbore kao novinar nije ispratila nijednu kampanju kako treba,sem za svoju stranku...
Inace mi je muka kada pogledam listu kandidata u SNS-u...Ne daj Boze da takvi dodju na vlast ovde..

ALo zeno sta se desava sa tobom o kojoj listi pricas kad sem 3 poverenika u SNS u Arandjelovcu nema ni jedno mesto,prvo se malo bolje informisi pa pisi po forumu,a ne samo da lazes ovde!!!

#52 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 23 December 2009 - 05:12 PM

View Postigorpfcar, on 23 December 2009 - 05:00 PM, said:

Alo da li znas o cemu pricas,ti kazes da SNS nema perspektivu da dodje na vlast,cini mi se da si u teskoj zabludi,ali sva sreca pa je narod konacno posle 9 godina prezivljavanja shvatio da JE SNS JEDINI SPAS ZA CELU SRBIJU PA I ZA ARANDJELOVAC!!!

Hahahahahahah :ag: :ag: Iziii jos si zelen moram da kazem. O koliko procenata naroda ti pricas?
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#53 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 December 2009 - 05:33 PM

View Postigorpfcar, on 23 December 2009 - 05:00 PM, said:

Dream,dream,dream...Koji narod je to shvatio,o cemu ti pricas?! Za mene SNS nije spas,pricaj u svoje ime..Dovidjenja!

View Postigorpfcar, on 23 December 2009 - 05:03 PM, said:

ALo zeno sta se desava sa tobom o kojoj listi pricas kad sem 3 poverenika u SNS u Arandjelovcu nema ni jedno mesto,prvo se malo bolje informisi pa pisi po forumu,a ne samo da lazes ovde!!!

Vi inace menjate te poverenike kao carape..:ag: Odlicno sam informisana i to iz prve ruke,jer mi prijatelj radi kod vas u centrali..;) Mnogo smo dobri prijatelji,znamo se ceo zivot,tako da znam sve sta se desava kod vas..:) Ali kada samo pomislim da je Vrpun hteo da se kandiduje za predsednika,meni bude zlo...A Kodzak je inace samo dobar frajer,slabo da ce takvi da budu spas za bilo koga..:D

Edited by CeDiNiCa, 23 December 2009 - 05:34 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#54 popaj

Član

• Members
  • PipPip
  • 43 posts

Posted 23 December 2009 - 05:42 PM

i naravno kao i uvek politicka rasprava pretvara se u cirkus!!!

necu da citiram nikoga da se ovo ne pretvori u obracun par neistomisljenika.
Ali cu zato da postavim pitanje: Da li je logicno da SNS forsira kampanju protiv radikala(sto su i oni do nedavno bili) kako bi ih diskreditovali i tako pokazali da su odbacili "malogradjanske predrasude i lazni moral"-------> Po principu KAKO JA DA NAZOVEM FILM SLOBODAN ZIVOT KAD VI NECETE GOLI DA LEGNETE NA KREVET?
Ma pun mi je qrac onih sto se laktaju bez ikakvih rezultata pljujuci po dojucerasnjim saborcima!!!

#55 popaj

Član

• Members
  • PipPip
  • 43 posts

Posted 23 December 2009 - 05:44 PM

View PostCeDiNiCa, on 23 December 2009 - 05:33 PM, said:

A Kodzak je inace samo dobar frajer

Ne mogadoh da odolilm: Sa politike predjosmo na intimne stvari!!! Ti si CARICA

#56 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 December 2009 - 06:10 PM

View Postpopaj, on 23 December 2009 - 05:42 PM, said:

i naravno kao i uvek politicka rasprava pretvara se u cirkus!!!

Ma pun mi je qrac onih sto se laktaju bez ikakvih rezultata pljujuci po dojucerasnjim saborcima!!!

Nije ovo nikakva politicka rasprava,ovo je vec cirkus...Ja se necu vise raspravljati kao sto sam to radila za prosle izbore.. Shvatila sam da ovom narodu i da nacrtas nece videti..Za zadnji komentar imas :respekt: I meni je muka od takvih..I reci cu jos ovo za SRS I SNS: Isto s***e,drugo pakovanje!

View Postpopaj, on 23 December 2009 - 05:44 PM, said:

Ne mogadoh da odolilm: Sa politike predjosmo na intimne stvari!!! Ti si CARICA

I ovo si pogresno protumacio..;) Nema tu intime,samo sam zelela doticnom da docaram njihov "vrh" u Arandjelovcu..Ako ce Vrpun i Kodzak da mi vladaju u gradu,ja se selim odmah iz njega..

Don Huan

Visit My Website

#57 igorpfcar

Član

• Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 23 December 2009 - 06:14 PM

View PostCeDiNiCa, on 23 December 2009 - 05:33 PM, said:

Dream,dream,dream...Koji narod je to shvatio,o cemu ti pricas?! Za mene SNS nije spas,pricaj u svoje ime..Dovidjenja!

Vi inace menjate te poverenike kao carape..:ag: Odlicno sam informisana i to iz prve ruke,jer mi prijatelj radi kod vas u centrali..;) Mnogo smo dobri prijatelji,znamo se ceo zivot,tako da znam sve sta se desava kod vas..:) Ali kada samo pomislim da je Vrpun hteo da se kandiduje za predsednika,meni bude zlo...A Kodzak je inace samo dobar frajer,slabo da ce takvi da budu spas za bilo koga..:D

Ne treba gubiti vreme za raspravu sa tobom,SRECA PA TVOJA STRANKA NIKAD NECE BITI U VLASTI U ARANDJELOVCU,pa je bar u toliko bolje,a to sto spominjes da su neki HTELI ne znaci da su u stranci,svaki normalna covek mora da razume ono sto napise da bi mogao da raspravlja o bilo kom pitanju!!!

#58 igorpfcar

Član

• Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 23 December 2009 - 06:17 PM

View PostDanilo14, on 23 December 2009 - 05:12 PM, said:

Hahahahahahah :ag: :ag: Iziii jos si zelen moram da kazem. O koliko procenata naroda ti pricas?

Izbori ce sve pokazati,ali ti se ne brini obezbedio sam ti ministarsko mesto :DDDDD
Nego me nerviraju ovi sto veruju u svako gradsku pricu i abar pa kao prave sokacare jedva docekaju da to prosire!!!

#59 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 December 2009 - 06:26 PM

View Postigorpfcar, on 23 December 2009 - 06:14 PM, said:

Ne treba gubiti vreme za raspravu sa tobom,SRECA PA TVOJA STRANKA NIKAD NECE BITI U VLASTI U ARANDJELOVCU,pa je bar u toliko bolje,a to sto spominjes da su neki HTELI ne znaci da su u stranci,svaki normalna covek mora da razume ono sto napise da bi mogao da raspravlja o bilo kom pitanju!!!

Sreca moja?! Tebi nije dobro decko..:( A kada smo kod vlasti,veruj mi da je vi necete ovde dobiti,budi siguran u to!
PS: Zasto onda gubis vreme,ajde brisi..

View Postigorpfcar, on 23 December 2009 - 06:17 PM, said:

Nego me nerviraju ovi sto veruju u svako gradsku pricu i abar pa kao prave sokacare jedva docekaju da to prosire!!!

Vec sam ti rekla da to nisu gradske price,juhuuu..Citas li ti uopste sta ja pisem?! Da li imas nesto mozda da mi kazes za Vladu Kodzaka,ili ne? Hajde pricaj,kada ste vi naprednjaci tako "iskreni"..Sve svercer do svercera i sitni lopovcici..bezi bre!

Don Huan

Visit My Website

#60 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 23 December 2009 - 06:31 PM

Cedinice dal da teras svakog ko nije za LDP?
IS BANNED FROM THIS FORUM!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users