Bukovichanin, on 06 February 2010 - 03:52 PM, said:
Čovek se usput nije borio za tu funkciju, nego je sedeo i čekao da centrala Demokratske stranke nešto uradi,
odnsno sedeo je i gledao kako Arandjelovac i dalje propada pod vlašću Radikala, SPS i ostalih bandita i ništa
nije ni pokušavao da uradi. Odnosno, uspeo je nešto da uradi... Izmolio je "jednog" funkcionera DSa da ga
zaposli u Ministartvu finansija Republike Srbije. To je jedino za šta se on izborio, mogao je da bude na vlasti
još pre godinu ipo dana da je hteo, nego nije... U zabludi ste ako mislite da njemu Aranđelovac i aranđelovčani
išta znače, jedino mu znači nešto da sam sebe gura negde i svoju guzicu smešta na neku poziciju. Postao je
predsednik Privremenog veća zato što je na kraju morao, nije više imao kud! M O R A O !!! Inače bi čikama koje
su ga zaposlile u MIF-u morao da prizna da sve vreme nije hteo da radi išta u DS Aranđelovac i da kao predsednik
OO DS Aranđelovac nije hteo da prevoara oko vlasti. Pa on sad računa na podršku SPS i DSS posle sledećih
izbora da bi postao predsednik, to je mogao i sada! "Za Aranđelovac u demokratskoj Srbiji" 12 + SPS 6 + DSS 4
odbornika = 22, većina je 21... Odnosno vlast!
Nisam Tadicev ljubitelj,ali ako treba da biram na lokalu izmedju ljudi koji su upropastili grad i zavili ga u crno i ovih novih "naprednih",ja cu izabrati meni blize i draze...Mislilm da si izneo/la niz lazi i nesistina i to nije u redu...Najvise mrzim kod vas radikala sto se skloni mahinaijama,lazima,iznosenju neistine,a sve to zbog vase popularnosti,najmanje mislite na narod...Maliciozno je da pljujes nekoga i tvrdis da mu grad u kojem je rodjen ne znaci nista...Da li znaci tvojima ovaj grad?! Ako im je malo znacio,zasto ga opustosise i unakazise?! Razumem ja da je Svaba napravio od Bukovika malo vece selo nego sto je bilo,ali budi realna/n....Cinjenica je da nas na mapi nema vise i da zbog nekog tamo Bukovicanina(Svabica),nas grad je jedno ruglo,narod opljackan,a Opstina pod stecajem...a to koliko ce Gajic uraditi,prepusti ljudima da odluce..Hvala!

Sign In
Create Account
This topic is locked