Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Privremeno Veće

• This topic is locked This topic is locked
55 replies to this topic

#41 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 06 February 2010 - 05:32 PM

View PostBukovichanin, on 06 February 2010 - 03:52 PM, said:

Čovek se usput nije borio za tu funkciju, nego je sedeo i čekao da centrala Demokratske stranke nešto uradi,
odnsno sedeo je i gledao kako Arandjelovac i dalje propada pod vlašću Radikala, SPS i ostalih bandita i ništa
nije ni pokušavao da uradi. Odnosno, uspeo je nešto da uradi... Izmolio je "jednog" funkcionera DSa da ga
zaposli u Ministartvu finansija Republike Srbije. To je jedino za šta se on izborio, mogao je da bude na vlasti
još pre godinu ipo dana da je hteo, nego nije... U zabludi ste ako mislite da njemu Aranđelovac i aranđelovčani
išta znače, jedino mu znači nešto da sam sebe gura negde i svoju guzicu smešta na neku poziciju. Postao je
predsednik Privremenog veća zato što je na kraju morao, nije više imao kud! M O R A O !!! Inače bi čikama koje
su ga zaposlile u MIF-u morao da prizna da sve vreme nije hteo da radi išta u DS Aranđelovac i da kao predsednik
OO DS Aranđelovac nije hteo da prevoara oko vlasti. Pa on sad računa na podršku SPS i DSS posle sledećih
izbora da bi postao predsednik, to je mogao i sada! "Za Aranđelovac u demokratskoj Srbiji" 12 + SPS 6 + DSS 4
odbornika = 22, većina je 21... Odnosno vlast!

Nisam Tadicev ljubitelj,ali ako treba da biram na lokalu izmedju ljudi koji su upropastili grad i zavili ga u crno i ovih novih "naprednih",ja cu izabrati meni blize i draze...Mislilm da si izneo/la niz lazi i nesistina i to nije u redu...Najvise mrzim kod vas radikala sto se skloni mahinaijama,lazima,iznosenju neistine,a sve to zbog vase popularnosti,najmanje mislite na narod...Maliciozno je da pljujes nekoga i tvrdis da mu grad u kojem je rodjen ne znaci nista...Da li znaci tvojima ovaj grad?! Ako im je malo znacio,zasto ga opustosise i unakazise?! Razumem ja da je Svaba napravio od Bukovika malo vece selo nego sto je bilo,ali budi realna/n....Cinjenica je da nas na mapi nema vise i da zbog nekog tamo Bukovicanina(Svabica),nas grad je jedno ruglo,narod opljackan,a Opstina pod stecajem...a to koliko ce Gajic uraditi,prepusti ljudima da odluce..Hvala!
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#42 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 06 February 2010 - 10:58 PM

View PostBukovichanin, on 06 February 2010 - 03:40 PM, said:

26. aprila će biti održani vanredni lokalni izbori zbog kojih je i postavljeno Privremeno veće.
Poslednji dan za održavanje izbora je 09. maj 2010 godine

Izbori su 25.aprila 2010 godine,i to je posle odluke predsednice skupstine Srbije i potvrdjeno u sluzbenom glasniku.
VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!

#43 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 06 February 2010 - 11:05 PM

View PostBukovichanin, on 06 February 2010 - 03:43 PM, said:

Da imaju i malo obraza ne bi smeli pred te građane ni da izađu...
Tužno je što u Aranđelovcu niko nema ko je vredan pomena, a ekipa sa Vladom Gajićem
na čelu je takođe tuga, jad i čemer...

Glupost!!! Da je bilo srece,radikalska vlast posle prvog mandata nije trebala ni da ucestvuje na izborima od "postenja prema gradjanima". Tuzno je sto su radikali ponovo prevarili narod pred izbore obecavajuci sve i svasta i sto su dospeli u situaciju da ponovo vrse vlast u gradu. A ekipa sa Vladom Gajicem ce pokazati da je daleko od navedenih reci,i prestanite da tugujete vise zato sto radikala vise nece biti na ovim prostorima. Kako su radili tako su i zasluzili i zavrsili. Ni NAPREDNJACI nece bolje proci iako se previse trude.

#44 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 06 February 2010 - 11:14 PM

View PostBukovichanin, on 06 February 2010 - 03:52 PM, said:

Kada taj čovek oseti vlast, dešava se neverovatna promena! Postaje najpametniji na svetu!
Čovek se usput nije borio za tu funkciju, nego je sedeo i čekao da centrala Demokratske stranke nešto uradi,
odnsno sedeo je i gledao kako Arandjelovac i dalje propada pod vlašću Radikala, SPS i ostalih bandita i ništa
nije ni pokušavao da uradi. Odnosno, uspeo je nešto da uradi... Izmolio je "jednog" funkcionera DSa da ga
zaposli u Ministartvu finansija Republike Srbije. To je jedino za šta se on izborio, mogao je da bude na vlasti
još pre godinu ipo dana da je hteo, nego nije... U zabludi ste ako mislite da njemu Aranđelovac i aranđelovčani
išta znače, jedino mu znači nešto da sam sebe gura negde i svoju guzicu smešta na neku poziciju. Postao je
predsednik Privremenog veća zato što je na kraju morao, nije više imao kud! M O R A O !!! Inače bi čikama koje
su ga zaposlile u MIF-u morao da prizna da sve vreme nije hteo da radi išta u DS Aranđelovac i da kao predsednik
OO DS Aranđelovac nije hteo da prevoara oko vlasti. Pa on sad računa na podršku SPS i DSS posle sledećih
izbora da bi postao predsednik, to je mogao i sada! "Za Aranđelovac u demokratskoj Srbiji" 12 + SPS 6 + DSS 4
odbornika = 22, većina je 21... Odnosno vlast!

Ovo je pokusaj jos jedne podvale koju pokusavas da nam podmetnes. Svi pa i ptice na grani znaju da je glavnu ulogu u formiranju vlasti SRS-SPS-SPO-NS, odigrao Milutin Djuric i mimo dogovora sa centralom napravio ovkav dil. Nije tajna da je OO SPS najgori odbor u Srbiji i da centrala ima dosta muka sa ovdasnjim vodjama SPS-a. A i na izborima za predsednika SPS umesto Dacica,ovaj odbor je podrzao Vucelica sto dodatno govori kakvi ljudi vode SPS u Arandjelovcu. Milutin Djuric nije hteo da se napravi vlast sa DS I DSS i to je svima u gradu jasno,i zato te molim da ovakve stvari ne pokusavas da plasiras medju narod. Gradjani vrlo dobro znaju ko je Milutin Djuric a upoznali ste ga i vi radikali.

#45 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 06 February 2010 - 11:23 PM

View PostBukovichanin, on 06 February 2010 - 04:00 PM, said:

Kako god da se završi, završiće se tužno po grad Aranđelovac...
Niko od tih ljudi nema kapaciteta da išta dobro uradi, a ni volje...
Treba im "MOTIVACIJA" (nešto zelembaća ili neka druga valuta)

Zavrsice se dobro po grad,jer gore od ovog ne moze. Veruj da kapaciteta i volje da se bilo sta u ovom gradu promeni na bolje ima na pretek,a tvoja retorika zbunjivanja naroda nece uroditi plodom,i ovaj narod se vise nece prevariti da prevarantima dodeli da ih ponovo prevedu zedne preko vode.

#46 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 06 February 2010 - 11:34 PM

View PostBukovichanin, on 06 February 2010 - 03:58 PM, said:

Opštinski odbor Demkoratske stranke koji čine sve njegovi poltroni i kao takav pogodan da glasa kako ON kaže.
Raspitajte se šta mu je sa omladinom, čula sam od nekih drugara koji su kod njega u stranci da im je zabranio ulazak...

Glupost! Vlada Gajic nikom nije zabranio ulazak u stranku,to te tvoji drugari lose informisu. Omladina DS je dobila izuzetno vazan zadatak koji za sad obavljaju besprekorno. Svako ko moze da pomogne u bilo kom pogledu za pobedu DS na lokalu je dobro dosao a omladina je ta koja vuce najvece breme. Uskoro ce se i veci deo DS ukljuciti u kampanju za pobedu i za jedan bolji zivot na ovim prostorima. Svi vi koji kukate ovde cete osetiti boljitak i pored svega toga sto Vladu Gajica ne mozete da gledate ocima. Veliki broj nas nije mogao da gleda Svabica kako pustosi ovaj grad pa smo izdrzali i iz svega ovoga izasli mnogo jaci. Drago mi je sto cete morati da gledate Gajica jedno izvesno vreme kao predsednika opstine.

#47 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 06 February 2010 - 11:39 PM

Radikali su najvece zlo sto je moglo da se desi Arandjelovcu. !

B R A V O ! ! !

To je tačna definicija!

Zao ovo se slazem da jeste tacna definicija!!!

Edited by alex01, 06 February 2010 - 11:42 PM.

#48 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,586 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 07 February 2010 - 02:12 PM

View Postalex01, on 06 February 2010 - 11:34 PM, said:

Glupost! Vlada Gajic nikom nije zabranio ulazak u stranku,to te tvoji drugari lose informisu. Omladina DS je dobila izuzetno vazan zadatak koji za sad obavljaju besprekorno. Svako ko moze da pomogne u bilo kom pogledu za pobedu DS na lokalu je dobro dosao a omladina je ta koja vuce najvece breme. Uskoro ce se i veci deo DS ukljuciti u kampanju za pobedu i za jedan bolji zivot na ovim prostorima. Svi vi koji kukate ovde cete osetiti boljitak i pored svega toga sto Vladu Gajica ne mozete da gledate ocima. Veliki broj nas nije mogao da gleda Svabica kako pustosi ovaj grad pa smo izdrzali i iz svega ovoga izasli mnogo jaci. Drago mi je sto cete morati da gledate Gajica jedno izvesno vreme kao predsednika opstine.

Je li, jel se ti zabavljas sa Vladom Gajic,a? Izgleda da ga bas gotivis.
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#49 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 07 February 2010 - 02:35 PM

I meni je kao i Alexu veoma drago sto ce gradjani Arandjelovca gledati neke druge ljude na vlasti dugi niz godina...Drago mi je i da smo se konacno oslobodili Seseljevih radikala...i volim sto ce se pobedom demokrata stvoriti mreza u nasem gradu za buduce parlamentarne izbore...Dosta je bilo!!!

PS: Bukovicanin...mislim da taj Svabic ne bi trebao da izadje pred narod u ovom gradu(Gajic nema takvu reputaciju koju oni imaju) i ostali koji su zajedno sa njim pokrali,upropastili i opustosili grad...Muka mi je od takvih vise..
Arandjelovac treba da bude po meri Arandjelovcana,a ne po meri Seseljevih radikala,Milosevicevih socijalista i ostalih..................
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#50 mister

Član

• Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 07 February 2010 - 09:09 PM

View Postalex01, on 06 February 2010 - 11:34 PM, said:

Vi ste verovatno jako bliski Gajicu i Kobcu kad iznosite ovakve neistine. Svi znaju da ova dvojica itekako dobro kontrolisu ko ce uci u stranku a ko ne. Izuzetno im je do sada smetalo da udju obrazovaniji i ugledniji ljudi od njih, a bilo ih je itekako. U zadnje vreme su se malo otvorili posto ih je uhvatila frka pred izbore. Inace svi dobro znaju da ova dvojica nemaju ama bas nikakve veze sa ciljevima DS-a, vec se iskljucivo bore za licne interese. Da podsetim da Gajic nije do sad (pred izbore) bio preterano zainteresovan za uspeh DS-a. Inace svi znaju da je on bio generalni direktor u Pestanu u vreme kad je utajen porez., kako to da ga niko nije prozvao..... ima covek imunitet?! Tada ga je bas bilo briga za DS! Vlasnik je izjavio da nikad nije imao goreg direktora, navodno je Gajic obecao puno toga, a nije ispunio ama bas bista. Sve ovo je vlasnik Pestana izjavio vise puta. Nikada nije njega interesovao DS, on se samo prepakovao iz jedne partije u drugu. Na kraju svega neka ga ljudi glasaju ako mu veruju. CINJENICA JE SAMO JEDNA, ON CE (vlada gajic) KAO I MNOGI SADASNJI FUNKCIONERI DS-a UNISTITI RAD I DELO dr. ZORANA DJINDJICA KOJI VEROVATNO NIKADA NE BI DOZVOLIO DA ONI KOJI SU DO JUCE VODILI HAJKU PROTIV NJEGA SADA VODE DEMOKRATSKU STRANKU U BILO KOJOJ PA I U NASOJ JADNOJ OPSTINI.

#51 Slucajni Prolaznik

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 541 posts

Posted 07 February 2010 - 09:48 PM

Jadna je nasa opstina u svakom slucaju.
sve je nista

#52 wizard

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 64 posts

Posted 07 February 2010 - 10:59 PM

View PostDanilo14, on 07 February 2010 - 02:12 PM, said:

Je li, jel se ti zabavljas sa Vladom Gajic,a? Izgleda da ga bas gotivis.

Da nisi ti DANILO malo ljubomoran na coveka!!!
BUDIMO PAMETNI DANAS A NE ZA 50 GODINA !!!

#53 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 07 February 2010 - 11:52 PM

View Postmister, on 07 February 2010 - 09:09 PM, said:

CINJENICA JE SAMO JEDNA, ON CE (vlada gajic) KAO I MNOGI SADASNJI FUNKCIONERI DS-a UNISTITI RAD I DELO dr. ZORANA DJINDJICA KOJI VEROVATNO NIKADA NE BI DOZVOLIO DA ONI KOJI SU DO JUCE VODILI HAJKU PROTIV NJEGA SADA VODE DEMOKRATSKU STRANKU U BILO KOJOJ PA I U NASOJ JADNOJ OPSTINI.

...O cemu ti pricas?! Cinjenica je da se sadasnji DS i Tadic ne secaju dela i vizije Zorana Djindjica i da su njegova dela zaboravljena od svih vas!!!!!..njega se jos uvek seca samo LDP...Ali,ako cu da biram izmedju SRS-a,SNS-a,SPS-a i SPO-a izabracu meni "blize"...Ponavljam: Tadica ne volim,ali nemam nista protiv Vlade Gajica..zasto unapred osudjujes coveka kao nesposobnog i lopova?! Neznam kojoj stranci pripadas,ali predpostavljam,pa se pitam koliko je tebi stalo do dela i rada Zorana Djindjica?

Edited by CeDiNiCa, 07 February 2010 - 11:56 PM.

Don Huan

Visit My Website

#54 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 07 February 2010 - 11:53 PM

View Postmister, on 07 February 2010 - 09:09 PM, said:

Vi ste verovatno jako bliski Gajicu i Kobcu kad iznosite ovakve neistine. Svi znaju da ova dvojica itekako dobro kontrolisu ko ce uci u stranku a ko ne. Izuzetno im je do sada smetalo da udju obrazovaniji i ugledniji ljudi od njih, a bilo ih je itekako. U zadnje vreme su se malo otvorili posto ih je uhvatila frka pred izbore. Inace svi dobro znaju da ova dvojica nemaju ama bas nikakve veze sa ciljevima DS-a, vec se iskljucivo bore za licne interese. Da podsetim da Gajic nije do sad (pred izbore) bio preterano zainteresovan za uspeh DS-a. Inace svi znaju da je on bio generalni direktor u Pestanu u vreme kad je utajen porez., kako to da ga niko nije prozvao..... ima covek imunitet?! Tada ga je bas bilo briga za DS! Vlasnik je izjavio da nikad nije imao goreg direktora, navodno je Gajic obecao puno toga, a nije ispunio ama bas bista. Sve ovo je vlasnik Pestana izjavio vise puta. Nikada nije njega interesovao DS, on se samo prepakovao iz jedne partije u drugu. Na kraju svega neka ga ljudi glasaju ako mu veruju. CINJENICA JE SAMO JEDNA, ON CE (vlada gajic) KAO I MNOGI SADASNJI FUNKCIONERI DS-a UNISTITI RAD I DELO dr. ZORANA DJINDJICA KOJI VEROVATNO NIKADA NE BI DOZVOLIO DA ONI KOJI SU DO JUCE VODILI HAJKU PROTIV NJEGA SADA VODE DEMOKRATSKU STRANKU U BILO KOJOJ PA I U NASOJ JADNOJ OPSTINI.

Gospodine,glasajte za koga hocete,pustite vise teoriju zavere. Ni mene ni vecinu gradjana necete odvratiti od toga da glasamo protiv ili da uopste ne glasamo. Uostalom,ovaj grad su vodili mnogo gori i losiji ljudi od Vlade Gajica,ajde da damo sansu i njemu da vidimo koliko moze da uradi za ovaj grad. Ja ne mislim da je Gajic los izbor,ali je to moje misljenje koje verujem gaji velika vecina gradjana Arandjelovca. Ako Gajic napravi napredak, dali ce te reci nesto pozitivno za njega? Naravno da necete i to niko od vas i ne ocekuje,ali gradjani ce to svakako prepoznati i dati mu nov mandate na poverenje,svidelo se to Vama ili ne. Ne branim ja ovde nikoga ako Vam se tako cini,samo zelim da ukazem na neistine koje se ovde iznose. Neznam koji su Vasi motivi da toliko napadate stranku u kojoj ste i sami clan (bar tako kazete). Ako niste mogli da sebi pronadjete poziciju u stranci,verujem da je to samo Vas problem a ne problem gradjana Arandjelovca,kako to ovde zelite da predstavite. Novi izbori u stranci ce biti za godinu i po dana,kandidujte se i iznesite program i mozda cu sutra i za vas da glasam na stranackoj skupstini.

#55 Slucajni Prolaznik

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 541 posts

Posted 08 February 2010 - 08:41 AM

za mene je jedino merilo necije sposobnosti ako je uspeo nesto da stvori svojim radom u zivotu,znaci milion puta vise cu da cenim jednog Gana Fortunu,Petka Pestan,Vulica,i bilo kog privatnika koji godinama radi,opstaje,zaposljava ljude,nego neke nabedjene strucnjake na papiru iza kojih dela jednostavno NEMA!Ako su takvi strucnjaci neka naprave bilo sta ,cak i neku malu radnju i da vidimo koliko ce ta njihova 'strucnost' da se pokaze.Najlakse je nabiti dupe u fotelju i cekati svakog prvog platu ne mesajuci se mnogo u svoj posao.Da su tako radili,niko od uspesnih Ar privrednika ne bi ni postojao danas.Samo takvi bi nesto mogli od Ar da naprave a ne kojekakvi lekari,profesori i oni sto su ceo zivot proveli na drzavnim jaslama,kao i propali privatnici.Ti ljudi veze sa zivotom nemaju jedino su strucni da trose tudje(nase) pare.Bolje bi vodio svaki seljak domacin ovu opstinu nego svi ti 'strucnjaci' na papiru,ali to ovaj narod nikako da shvati.Zato nam je i tako.
sve je nista

#56 Slucajni Prolaznik

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 541 posts

Posted 08 February 2010 - 01:29 PM

A ko god misli da moze bolje i postenije da vodi privatnu firmu nego oni koje kritikuje,neka osnuje svoju pa neka se dokaze.
sve je nista

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users