Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Brankica Stankovic-Insajder

• You cannot reply to this topic
26 replies to this topic

#1 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 December 2009 - 01:05 PM

Ko je od vas ovde za Brankicu i njene stavove,a ko ne...hajde malo da "pricamo" nismo dugo..:)

Posted Image
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#2 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 December 2009 - 01:07 PM

Brankica Stanković, B92
"Poručili su mi da odaberem kovčeg, ali se ne plašim"

Novinarka i urednica emisije "Insajder" Televizije B92 Brankica Stanković dobila je policijsko obezbjeđenje poslije prijetnji smrću upućenih preko interneta, ali i preko grafita na zidovima, nakon emitovanja prve epizode serijala pod nazivom "(Ne)moć države" o vođama navijačkih grupa.

Brankica Stanković (Foto: B92)
Iz MUP-a Srbije rekli su da provjeravju sa kojeg računara i ko je poslao prijeteće poruke. Osobe koje prijete su osumnjičene za ugrožavanje sigurnosti. Osim toga, novinarka je dobila i policijsko osiguranje.

"Jedna od posljednjih prijetećih poruka koja je pristigla jeste da "odaberem kovčeg“. Ali, nastavljam da radim. I to najnormalnije. Ne plašim se. Ali prvi put od kada radim serijal imam policijsko obezbjeđenje. Strašno je to da u Srbiji, u 2009. novinari svoj posao rade pod policijskim obezbjeđenjem", rekla je za "Blic" autorica "Insajdera".

Ekipa emisije "Insajder" je i tokom emitovanja prethodnih serijala dobijala prijetnje, a najžešće prijetnje su dobijali za vrijeme serijala o mafiji u fudbalu.

Nakon posljednje emisije, na profilu na Facebooku dobila je prijetnje silovanjem, klanjem, ubistvom.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#3 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 11 December 2009 - 01:09 PM

(NE)MOC DRZAVE by Brankica

...pa izvolite..

Edited by CeDiNiCa, 11 December 2009 - 01:10 PM.

Don Huan

Visit My Website

#4 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 11 December 2009 - 01:51 PM

B92 me podseca na RTS iz slobinog vremena uprovo zbog jednostranog nabacivanja misljenja opstoj javnosti.. Informacije koje dobiju od drzave pakuju i ispiraju mozak javnom mnjenju sto uopste ne izaziva odusevljenje kao nekog vrhunskog novinara.. B92, nekad lokalna televizija i snazno opozicionalno obojena sada je postala drzavni medij i tu uvek moze postojati sumnja u njihovu objektivnost..

Od obelezenih u emisiji vise mi je zao onih primata kojima se posle ovakvih emisija otvaraju oci.. koji globalizuju stvari i izlaze sa komentarima "treba ih sve zatvoriti i pohapsiti" iako ni sami nisu svesni sta se desava kao ni sto do sada nisu bili a isto tako ne razmisljajuci da je i njihovo dete, rodjak, prijatelj bio jedan od njih i da je vecina stvari misljenje i delo grupe a ne pojedinca.. bolesno je drustvo.. to treba leciti a ne prakticno neduznu decu drakonski kaznjavati da bi to bio primer ostalima.. to onda nije taj sistem.. onda ocigledno nismo jos uvek ni spremni na novi drustveni poredak..

Navijaci su jedna od svetlijih formacija u nasoj drzavi, tuzno je sto se na ovakav nacin obelezavaju ljudi.. 99% ljudi ide na stadion iz samo jednog razloga, koliko god oni bili razliciti u privatnom zivotu tamo su svi jednaki i svi vole samo jedno.. a onaj ko je bar jednom bio na utakmici zna..

a kriminala ima svuda.. tuzno je to.. zazmurite na jedno oko i zabavljajte se uz b92 cetvrtkom u 22
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#5 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 12 December 2009 - 01:39 AM

View PostHasan Salihamidzic, on 11 December 2009 - 01:51 PM, said:

Od obelezenih u emisiji vise mi je zao onih primata kojima se posle ovakvih emisija otvaraju oci.. koji globalizuju stvari i izlaze sa komentarima "treba ih sve zatvoriti i pohapsiti" iako ni sami nisu svesni sta se desava kao ni sto do sada nisu bili a isto tako ne razmisljajuci da je i njihovo dete, rodjak, prijatelj bio jedan od njih i da je vecina stvari misljenje i delo grupe a ne pojedinca.. bolesno je drustvo.. to treba leciti a ne prakticno neduznu decu drakonski kaznjavati da bi to bio primer ostalima.. to onda nije taj sistem.. onda ocigledno nismo jos uvek ni spremni na novi drustveni poredak..

Navijaci su jedna od svetlijih formacija u nasoj drzavi, tuzno je sto se na ovakav nacin obelezavaju ljudi.. 99% ljudi ide na stadion iz samo jednog razloga, koliko god oni bili razliciti u privatnom zivotu tamo su svi jednaki i svi vole samo jedno.. a onaj ko je bar jednom bio na utakmici zna..

Sta predlazes,da ta "prakticno neduzna deca" prodju nekaznjeno,jer su bili deo neke grupe?Hajde da drustvo u kome zivimo optuzimo za sva ubistva i ostala krivicna dela pocinjena u ovoj zemlji...Ako se malo angazujes,videces upravo da su primeri uticali za stvaranje reda i u drugim drzavama koje su imale slicne probleme.Navijaci svetlija formacija? Tesko.Sto se tice postotaka koje iznosis,oni jednostavno nisu tacni,barem ne u Srbiji i to svi dobro znamo i za to nam ne treba nikakva emisija na TV-u.Ceo tvoj post naginje na to da huligane (ne navijace) ne treba kriviti za njihove postupke jer su,zaboga,deo neke grupe.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#6 sajber gedza

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 201 posts

Posted 12 December 2009 - 02:10 AM

"U suštini reč je o kriminalnim grupama, kojima je sport samo povod za nasilje. To uopšte nisu navijači, u smislu poštovalaca i ljubitelja sporta, već grupno organizovani nasilnici i razbijači. Upravo zbog maske koju nose, koristeći bolećivost populacije sklone sportu, postali su ’privatne armije'..."

#7 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 12 December 2009 - 10:20 AM

lupate gluposti!

Navijacke grupe nisu kriminalne organizacije, ne mozete tako globalizovati stvari! ti ljudi se ne okupljaju zbog kriminalnog organizovanja iako u njihovim grupacijama ima svakojakih tipova ljudi.. da uzmete uzorak od recimo 5% razlicitog stanovnista koje ne mora da veze ime kluba naici cete na dvocifren postotak ljiga i otpadaka ljudi.. takvih ima i na forumu.. i na ovoj temi nazalost..

svako treba da odgovara za pocinjeno krivicno ili prekrsajno delo.. treba da odgovara kao fizicko lice.. kako mozete nazivati navijace kriminalcima kad se sve te radnje desavaju van stadiona a tada ti ljudi gube status navijaca.. to je nelogicno kao da ste rekli "jedan od najredovnijih putnika lastinog busa rasturao je heroin po zarkovu :mellow:"
FRoX ForevA..

#8 sajber gedza

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 201 posts

Posted 13 December 2009 - 02:20 AM

Nebitna je lokacija ('desavanja radnje'), bitan je motiv...

#9 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 13 December 2009 - 12:05 PM

ajmo 8000 ljudi u zatvor.. ili u logor kao nekad.. moze?

Edited by Hasan Salihamidzic, 13 December 2009 - 12:06 PM.

FRoX ForevA..

#10 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 13 December 2009 - 02:15 PM

Ne 8000 ljudi,vec samo one koji su prekrsili zakon...takva generalizacija je prilicno prizemna.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#11 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 13 December 2009 - 04:55 PM

kakva generalizacija je prizemna?? o cemu pricas ti??
ja ti kazem da je 8000 ljudi pevalo gore navedenu pesmu i da li bi zbog toga trebali biti kaznjeni?

a svako ko je prekrsio zakon odavno je u zatvoru ili se vodi istraga protiv njega to si i sam u insajderu video.. ovo je samo jedno glupavo lupanje slame i pokusavanje da se iskoreni slobodna misao.. po meni rec je jaca kad je kaze 8000 ljudi od jednoumlja verana i brankice..
FRoX ForevA..

#12 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 13 December 2009 - 04:59 PM

Pa o tome da 8000 ljudi treba u zatvor zbog pevanja pesme...uostalom,u pravu si,razgovor o ovome jeste mlacenje prazne slame.
Posted Image

Posted Image

Posted Image

#13 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 13 December 2009 - 06:51 PM

B92 me podseca na RTS iz slobinog vremena uprovo zbog jednostranog nabacivanja misljenja opstoj javnosti.. Informacije koje dobiju od drzave pakuju i ispiraju mozak javnom mnjenju sto uopste ne izaziva odusevljenje kao nekog vrhunskog novinara.. B92, nekad lokalna televizija i snazno opozicionalno obojena sada je postala drzavni medij i tu uvek moze postojati sumnja u njihovu objektivnost..

Jednostranog "nabacivanja" mišljenja "opštoj javnosti". Ala ste sročili, k'o sportski komentator.
Notorna glupost, naravno. Tako nešto može da napiše samo neko kome je mozak uveliko ispran fanatizmom, najblaže rečeno.

Izlaze sa komentarima? Mislite komentariše? Niko ne generalizuje. Čak su se i neki navijači, oni pravi, u svojim komentarima ogradili i osudili te grupe. Vi to niste uradili, kao ni mnogi drugi. Zašto ih niste proterali sa tribina ako su to kako kažete samo pojedinci? Zašto normalni ljudi, ljubitelji sporta, ljudi sa porodicama, ne posećuju više utakmice?
A "pali brate" društvance je zaista bolesno, u pravu ste. Taložilo se to godinama i godinama. I tolerisalo. E pa dosta je bilo, vreme je za terapiju.

Navijaci su jedna od svetlijih formacija u nasoj drzavi, tuzno je sto se na ovakav nacin obelezavaju ljudi..

Jedna od "svetlijih formacija"? O bože, šta se sve može pročitati ovih dana. Da li je slučajno upotrebljen termin formacija?

a kriminala ima svuda.. tuzno je to.. zazmurite na jedno oko i zabavljajte se uz b92 cetvrtkom u 22

Ako ga ima u drugim segmentima onda je sasvim legitimno da ga ima u sportu.
Tužno, zaista...

#14 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 13 December 2009 - 07:02 PM

View PostHasan Salihamidzic, on 12 December 2009 - 10:20 AM, said:

lupate gluposti!

Navijacke grupe nisu kriminalne organizacije, ne mozete tako globalizovati stvari! ti ljudi se ne okupljaju zbog kriminalnog organizovanja iako u njihovim grupacijama ima svakojakih tipova ljudi.. da uzmete uzorak od recimo 5% razlicitog stanovnista koje ne mora da veze ime kluba naici cete na dvocifren postotak ljiga i otpadaka ljudi.. takvih ima i na forumu.. i na ovoj temi nazalost..

Lupate gluposti!

Niko ne kaže da su navijačke grupe kriminalne organizacije. To su samo grupe koje uglavnom čine članovi sa kriminalnom prošlošću. Sa retkim izuzecima.

View PostHasan Salihamidzic, on 12 December 2009 - 10:20 AM, said:

svako treba da odgovara za pocinjeno krivicno ili prekrsajno delo.. treba da odgovara kao fizicko lice.. kako mozete nazivati navijace kriminalcima kad se sve te radnje desavaju van stadiona a tada ti ljudi gube status navijaca.. to je nelogicno kao da ste rekli "jedan od najredovnijih putnika lastinog busa rasturao je heroin po zarkovu :mellow:"

Kako nazivate na primer radnike kada su okupljeni na nekom protestu? Pazite, sve te radnje se dešavaju van fabričkih krugova. Grupa fizičkih lica?

Navijači na sajmu knjiga:

#15 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 13 December 2009 - 11:05 PM

@Lonely

Vase je pravo da imate misljenje koje je nazalost takvo kakvo je, osudjujete ljude koji nisu osudjeni umesto da radite posao u kojem ste verovatno strucni.. Recite mi svrhu Insajdera i cemu ponovo tolika halabuka ako nije na posredi recimo neka policijska akcija pa malo da se ispere mozak, opravda i ukljuci nadprirodni osecaj osude starijim gospadjama i ratnicima za mir kako se mnogi ovde predstavljaju kao da njihova deca, rodjaci, prijatelji i komsije nise deo tih istih navijackih grupa kako ih globalno predstavljaju van stadiona cime njihovo ime logicno gubi na svakoj mogucoj vrednosti osim ako ne navijaju satove da bi se ujutru probudili za posao..

Vi ste ljudi bez misljenja, sutra cete ukoliko b92 opet pocne da se lize sa opozicijama i vi isto tako menjati vase politicke i drustvene stavove.. ti isti "navijaci" kako ih nazivate su vam bili heroji revolucije, pruzili otpor policiji i bili najvece patriote i kriznim vremenima.. ali sada kada se pruzi slobodna misao suprotna ideji vlasnika glavnih medija u srbiji nastaje problem.. Nastaje problem jer je najveci procenat populacije u nasoj zemlji politicki, socijalno i drustveno neformiran, degradiran i krojaci vasih misljenja su nazalost ovom slucaju najveci mocnici kod nas - vlasnici medija..

Drzava namesta ubistva, namesta price kojima bi opravdala svoje postupke.. protiv svih navedenih u policijskoj emisiji - insajder, podignuta je optuznica za dela koje nisu cinili na stadionu i uopste ne razumem poentu price?? Zasto ne dovodite decu na utakmice ako zelite? stadioni nam zvrje prazni na kosarkaskim utakmicama CZ organizovani navijaci vec 5 godina bojkotuju, a opet vise od 500 ljudi ne dolazi na utakmicu.. nemojte da mi prodajete tako jeftino price koje sam vec cuo 500 puta od vama slicnih.. Sta je problem ukoliko prijatelji optuzenog za ubistvo kome jos nije izdata pravosnazna presuda vrse kampanju da mu pomognu zakonitim sredstvima.. Jel u ovoj drzavi problem reci svoje stavove kroz transparente cak i da je decko pravosnazno osudjen?? a bez dokaza je na pravom putu da to i bude jer je vodjena 10 puta prljavija kampanja sa druge strane..

niste ga samo vi osudili.. nazalost sve je veci broj ljudi kome je jedna informacija sa medija dovoljna..

O kojoj slobodi mi pricamo? Plakacemo mi za slobodom..
FRoX ForevA..

#16 dARco

Extra AR forumas/ica

• Administrators
  • 2,033 posts

Posted 14 December 2009 - 03:28 PM

Tema premestena u forum FIlm-TV-Pozoriste posto se radi o TV licu i TV emisiji.
Lepo i korisno :
------------------------
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#17 alexandar

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,285 posts

Posted 15 December 2009 - 07:04 AM

View PostdARco, on 14 December 2009 - 03:28 PM, said:

Tema premestena u forum FIlm-TV-Pozoriste posto se radi o TV licu i TV emisiji.

Mada bi mogao da se napise i dobar pozorisni komad na ovu temu.Naslov : " Nemoc naroda cetvrtkom u 22 ".
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...

Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!

Pravda za Frox-a!

#18 VanHelsing

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 15 December 2009 - 01:43 PM

Mislim da su od navijaca gori samo udruzenje feministkinja i SUBNOR.A Brankici Stankovic za srce :respekt:

#19 Milan_90

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,917 posts
  • Interests:audio tehnologije

Posted 16 December 2009 - 01:45 AM

brankici svaka cast za to sto je uradila,a ssto se tice ovih nepismenih manijaka i debilcanja bez 5grama mozka,njih bi ova drzava trebalo da ponabija na kolac,sve do jednog!

a posto je takva kakva jeste i pravosudje... tako nesto samo ovde i moze da se desava! ja sam se zgrozio kad sam gledao...

#20 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 16 December 2009 - 03:31 PM

..Gorela je Francuska,Gorela i Grcka B92 ne gori al' se krcka..Sto je meni kao pravom LDP-ovcu veoma zao(ne pozivam na nasilje ako neko misli),ali Partizan ispred svega..!

Edited by CeDiNiCa, 16 December 2009 - 03:38 PM.

Don Huan

Visit My Website

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users