Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Brankica Stankovic-Insajder

• You cannot reply to this topic
26 replies to this topic

#21 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 17 December 2009 - 08:44 PM

View PostCeDiNiCa, on 16 December 2009 - 03:31 PM, said:

..Gorela je Francuska,Gorela i Grcka B92 ne gori al' se krcka..Sto je meni kao pravom LDP-ovcu veoma zao(ne pozivam na nasilje ako neko misli),ali Partizan ispred svega..!

#22 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 17 December 2009 - 08:53 PM

@Lonely..Koji je ovo jezik i koja je ovo televizija? I sta si ti zelela sa ovim video klipom da nama porucis?! Objasni nam,molim te..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#23 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 17 December 2009 - 10:31 PM

..Gledam ovaj "Insajder" i ne verujem sta vidim...Kakve veze imaju navijaci Partizana,ljudi koji vole svoj klub,sa udruzenjem "Nasi" i Ivanijem...strasno ljudi moji..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#24 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 18 December 2009 - 11:59 AM

View PostCeDiNiCa, on 17 December 2009 - 10:31 PM, said:

..Gledam ovaj "Insajder" i ne verujem sta vidim...Kakve veze imaju navijaci Partizana,ljudi koji vole svoj klub,sa udruzenjem "Nasi" i Ivanijem...strasno ljudi moji..

Zasto pricas o nekoj temi o kojoj ne znas nista? Sad iskreno... Znaci Partizanovi navijaci su Ok, a Zvezdini nisu? Jel ti stvarno mislis da se razlikuju? :huh:
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#25 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 18 December 2009 - 12:58 PM

View PostDanilo14, on 18 December 2009 - 11:59 AM, said:

Zasto pricas o nekoj temi o kojoj ne znas nista? Sad iskreno... Znaci Partizanovi navijaci su Ok, a Zvezdini nisu? Jel ti stvarno mislis da se razlikuju? :huh:

A gde sam ja to spomenula zvezdine navijace,molim te?! Samo mi nije jasno kakve veze imaju Partizanovi navijaci koji vole svoj klub i navijaju normalno na utakmicama,sa ovim sto sam videla u emisiji..recimo Ivanijem? Ne kazem da u navijackim grupama nema kriminalaca,ali takvima ce se suditi..Brankica je ocigledno "pbrkala loncice" kao i ti Dany..:)

Don Huan

Visit My Website

#26 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 18 December 2009 - 01:08 PM

Svaka grupa je isto kriminalna grupa. Naravno da ima navijaca koji vole i koji zato navijaju. Ali ko je u vrhu grupe to su kriminalci...
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#27 Sisman

Aktivni član

• Global Moderators
  • 245 posts

Posted 18 December 2009 - 08:19 PM

Niste uopste shvatili ocemu se radi. Ne vrti se prica oko navijaca.
Ovde se radi o kriminalnim organizacijama, koje se kriju iza dresova.
O tome se radi. Navijaci nisu prozvani, vec su se sami nasli prozvani.
Veci deo price se desava van terena. Slabo se pominje fight Partizan VS Crvena Zvezda.
Nego, navijaci Partizana pretukli Ziku, Miku i Peru. Zvezdini navijaci rasturili radnju......
Znaci sve van terena, u dresu i fantomki na glavi....
Dugo su te vodili slepci.
Dugo su mutavi pricali.
Zatvarali oci, prespavali noci
Sad kasno je.

I doci ce dan....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users