Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Izbori U Gradu Se Blize...kome Treba Pruziti Podrsku?
Posted 23 December 2009 - 03:52 PM
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 23 December 2009 - 05:00 PM
Edited by Hasan Salihamidzic, 23 December 2009 - 05:00 PM.
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 23 December 2009 - 11:57 PM
Hasan Salihamidzic, on 23 December 2009 - 05:00 PM, said:
Bravo ! Delim tvoje mišljenje !
Posted 30 December 2009 - 09:14 PM
compos sui, on 23 December 2009 - 11:59 PM, said:
Pa prećiće valjda 1% ? Zajedno !
Pitam se samo,sta ce biti ako vasa SNS na izborima ne bude dobila onliki broj glasova koji ocekujete? Da li ce onda da budu krive za to nebeske sile,ili ce to da bude zdruzena anti kampanja u kojoj su ukradeni glasovi SNS od strane vladajuce garniture privremenog veca? Sta ce biti ako se u lokalnom parlamentu nadju i LDP i G17+? Ovolika doza optimizma se ne srece uvek,i ja moram samo jedno da kazem,BRAVO MAJSTORI!!!!!
Posted 30 December 2009 - 09:22 PM
igorpfcar, on 23 December 2009 - 04:50 PM, said:
Ostavi se ti mene i moje stranke..ne diram te,ne diraj me...Ali kada malo bolje razmislim,samoj sebi se cudim,jer ne znam nijednog radikala(naprednjaka isto je to za mene),koji nije primitivan i nekulturan,pa jos mlad covek..zalosno..
compos sui, on 23 December 2009 - 11:59 PM, said:
Pa prećiće valjda 1% ? Zajedno !
...Za cenzus ne brini..
alex01, on 30 December 2009 - 09:14 PM, said:
Znas sta ce biti..mnogi ce dobiti infarkt od njih...i ne sanjaju sta se sprema..
Edited by CeDiNiCa, 30 December 2009 - 09:23 PM.
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 31 December 2009 - 02:25 PM

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 31 December 2009 - 02:55 PM
- VanHelsing likes this
- Like This
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 01 January 2010 - 05:10 PM
Ovi sto su na vlasti i drugi koji su na vlasti u raznim gradovima,su dokazali da su nesposobni i takvi kao sto ti kazes..
Dajte sansu novim mladim snagama..
Edited by CeDiNiCa, 01 January 2010 - 05:12 PM.
Don Huan
Visit My Website
Posted 02 January 2010 - 04:15 AM

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 02 January 2010 - 11:44 AM
Nikako mi ne ide u glavu jedna stvar.... Moram da odem daleko i da uporedim Arandjelovac sa Indjijom 90-ih godina. Ja se vrlo dobro secam kakva je rupcaga taj grad bio 98 godine. Nisu imali stambene zgrade, vece od tri sprata, ulica i malecni trg i to je to. Arandjelovac je tada za njih bio velegrad. A evo sta je Indjija sada, stambenih i poslovnih zgrada koliko hoces, robnih kuca, kafica, oni dovode Red Hot Chilli Peppers, grade poseban prostor za taj koncert, investitora ne zna im se broja, najbogatija opstina u Srbiji, radnih mesta koliko hoces....A nas grad postade selo jedno obicno.
Kako taj narod veruje tom coveku koji je gradonacelnik tamo? Zato sto je uradio nesto za njih. Ne nesto, nego mnogo. Kada bilo koja stranka uradi nesto za nas, a ne samo da popravi bandere i postavni ulicno svetlo tamo negde kod Vrbicke stale, i da se o tome prica godinu dana kako je uradjeno ili da asfaltira neku cuprijicu ili tako nesto, onda cemo i mi da pocnemo da verujemo.
Od izbora nema nista, niko nece da izadje da glasa.
- VanHelsing likes this
- Like This
Posted 04 January 2010 - 05:54 PM
Sansu nekome morate pruziti i nekome verovati...Najlakse je reci ja ne verujem nikome,sve su to lopovi i necu da glasam...Bice kampanja,imaces liste,poznajes ljude,pa glasaj za najbolje ljude u gradu koji nisu bili na vlasti,a nesto su uradili za ovaj grad..
Don Huan
Visit My Website
Posted 04 January 2010 - 11:45 PM
-Staro zdanje se srusilo!Ko je kriv?, i tako te nebulozne stvari. Opet ce biti neko drugi kriv.Niko nece poci od sebe da vidi kolika je njegova krivica. Ali izgleda da je sudbina grada takva da nema perspektivu!!!
Posted 05 January 2010 - 12:02 AM
PS: Mi smo revoluciju napravili da nam bude bolje i uspeli smo!!!
Edited by CeDiNiCa, 05 January 2010 - 12:06 AM.
Don Huan
Visit My Website
Posted 05 January 2010 - 12:58 AM
Ja sam samo trazila jedno, a to je DAJTE NAM SANSU DA VERUJEMO DA U GRADU MOZE NESTO BITI BOLJE, verujte da ce se omladina pokrenuti.
Pricate o nekim proslim generacijama, znajte da je to vreme proslo!!! Pricate u pluskvamperfektu! Uradite samo jednu stvar, banalnu stvar, da vidite kako ce se omladina pokrenuti. Gledajte da se nosite sa vremenom, ne zanosite se glupostima, nego da se nesto radi. Kad ja budem videla da ce neki cika tamo da uradi nesto za moj grad, a ne da ga ojadi i ja cu se tako ponasati.
Dajte nam neki primer, ajde. Pokazite da jos mozete nesto da uradite, niste vi bas tako stari.
Posted 05 January 2010 - 01:20 AM
Shopaholic, on 05 January 2010 - 12:58 AM, said:
Ja sam samo trazila jedno, a to je DAJTE NAM SANSU DA VERUJEMO DA U GRADU MOZE NESTO BITI BOLJE, verujte da ce se omladina pokrenuti.
Pricate o nekim proslim generacijama, znajte da je to vreme proslo!!! Pricate u pluskvamperfektu! Uradite samo jednu stvar, banalnu stvar, da vidite kako ce se omladina pokrenuti. Gledajte da se nosite sa vremenom, ne zanosite se glupostima, nego da se nesto radi. Kad ja budem videla da ce neki cika tamo da uradi nesto za moj grad, a ne da ga ojadi i ja cu se tako ponasati.
Dajte nam neki primer, ajde. Pokazite da jos mozete nesto da uradite, niste vi bas tako stari.
.. MOJA SI I MNOGO TE VOLIM,ali ti necu cutati na ovaj komentar..
Ako nemate vremena da ti bude bolje u gradu,onda nemojte kukati kako nemate nista,a Indjija ima..
Od koga trazis da ti da sansu?! Sami napravite sansu,za vas i vasu decu sutra..Trazis sansu a ne verujes nikome,ne razumem..Pokrenite se i sami sansu stvorite..oterajte nas,te prosle generacije kao sto kazes,nosite se vi sa vremenom,ne zanosite se vi glupostima,nego uradite nesto..Nemoj da se oslanjas na TAMO NEKOG CIKU..daj sansu sebi prvenstveno,ne gledaj unapred da ce TAMO NEKI CIKA DA OJADI GRAD..
Sto se primera tice,mi smo vam dali,ali ti rece da je nase vreme proslo..e ako je proslo,dajte vi nama primer kako treba...
Mi smo primer dali 5 oktobra 2000..(jedan od primera),vama to ne znaci nista..za vas su svi lopovi,ne pravite razliku,ne dajete sansu..Dajte vi nama primer,dosta je od nas bilo...Samo trazite neku svoju pravdu..nema je,morate da je zasluzite omladino..
Edited by CeDiNiCa, 05 January 2010 - 01:22 AM.
- Lincoln Burrows likes this
- Like This
Don Huan
Visit My Website
Posted 05 January 2010 - 11:12 AM
Jeste dali primer dobar, srusili ste jedan rezim, ali na sta ste vi spali? Isto to je radila i moja majka 5. oktobra, pravila se vazna, hrabra i snazna, zato sada nema pas za sta da je ujede, ne radi nigde, i ne moze da nadje posao, zato sto se nadala nekom boljem vremenu.
Po meni se samo budale nadaju necemu boljem u ovom gradu. Ja NECU glasati ni za koga, jer nisam politicki opredeljena, a i nemam vremena, ja moram da pakujem kofere, ja uskoro odavde odlazim....
Edited by Shopaholic, 05 January 2010 - 11:12 AM.
Posted 05 January 2010 - 11:32 AM
PS: I mi smo imali 20 godina pa smo uradili nesto...Trazimo od vas da verujete,imate nadu i da glaste..za pocetak..
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked