Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Izbori U Gradu Se Blize...kome Treba Pruziti Podrsku?

165 replies to this topic

Poll: Kojoj Stranci Cete Pruziti Podrsku Na Lokalnim Izborima Koji Uskoro Slede U Opstini Arandjelovac? (80 member(s) have cast votes)

Koja stranka po vama zaluzuje da dobije priliku i pokusa da ucini nusto dobro za nas Arandjelovac??? da

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote

#1 igorpfcar

Član

• Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 23 December 2009 - 02:51 PM

Da vidimo trenutno raspolozenje Arandjelovcana sto se tice podrske strankama na izborima???

#2 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 December 2009 - 03:52 PM

Divno su Arandjelovcani raspolozeni koliko vidim..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#3 igorpfcar

Član

• Members
  • PipPip
  • 18 posts

Posted 23 December 2009 - 04:50 PM

bolje i da su nezainteresovani nego da podrzavaju stranku za koju si ti!!!

#4 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 23 December 2009 - 05:00 PM

uh tesko je reci.. mislim da ce biti dovoljno da se vec vidjena lica koja su menjala cak i stranke da bi ostajala gore za pocetak uklone.. da dodju novi ljudi, pre svega dobri rukovodioci.. Stranka koja ima najobrazovaniju postavu i spremna da postavi strucnog coveka na na njemu kompetentnu poziciju imace moj glas..

Edited by Hasan Salihamidzic, 23 December 2009 - 05:00 PM.

Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#5 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 23 December 2009 - 11:57 PM

View PostHasan Salihamidzic, on 23 December 2009 - 05:00 PM, said:

uh tesko je reci.. mislim da ce biti dovoljno da se vec vidjena lica koja su menjala cak i stranke da bi ostajala gore za pocetak uklone.. da dodju novi ljudi, pre svega dobri rukovodioci.. Stranka koja ima najobrazovaniju postavu i spremna da postavi strucnog coveka na na njemu kompetentnu poziciju imace moj glas..

Bravo ! Delim tvoje mišljenje !Posted Image

#6 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 23 December 2009 - 11:59 PM

e ajde nek neko da glas za G17. ovaj ldp mi deluje tako usamljen.
Pa prećiće valjda 1% ? Zajedno !Posted Image

#7 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 30 December 2009 - 09:14 PM

View Postcompos sui, on 23 December 2009 - 11:59 PM, said:

Pitam se samo,sta ce biti ako vasa SNS na izborima ne bude dobila onliki broj glasova koji ocekujete? Da li ce onda da budu krive za to nebeske sile,ili ce to da bude zdruzena anti kampanja u kojoj su ukradeni glasovi SNS od strane vladajuce garniture privremenog veca? Sta ce biti ako se u lokalnom parlamentu nadju i LDP i G17+? Ovolika doza optimizma se ne srece uvek,i ja moram samo jedno da kazem,BRAVO MAJSTORI!!!!!
VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!

#8 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 30 December 2009 - 09:22 PM

View Postigorpfcar, on 23 December 2009 - 04:50 PM, said:

bolje i da su nezainteresovani nego da podrzavaju stranku za koju si ti!!!

Ostavi se ti mene i moje stranke..ne diram te,ne diraj me...Ali kada malo bolje razmislim,samoj sebi se cudim,jer ne znam nijednog radikala(naprednjaka isto je to za mene),koji nije primitivan i nekulturan,pa jos mlad covek..zalosno..:(

View Postcompos sui, on 23 December 2009 - 11:59 PM, said:

...Za cenzus ne brini..:) Kada se udruze tri dobre stranke vi otpadate..:nana: Nije Ceda podrzao Dacica sto ga voli,vec da takvi kao vi ne dodju na vlast!

View Postalex01, on 30 December 2009 - 09:14 PM, said:

Sta ce biti ako se u lokalnom parlamentu nadju i LDP i G17+?

Znas sta ce biti..mnogi ce dobiti infarkt od njih...i ne sanjaju sta se sprema..:)

Edited by CeDiNiCa, 30 December 2009 - 09:23 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#9 Black Owi

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,285 posts

Posted 31 December 2009 - 02:25 PM

Ne podrzavam nikog vise! Sve su to lopovi i peder demoni...
Posted Image

KrIpToNiT gOwNa CrEw

ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!

Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!

Pravda za Frox-a!

#10 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts
  • Interests:Ekonomija i moda....fotografija....

Posted 31 December 2009 - 02:55 PM

Moju podrsku vala nece dobiti ni jedna stranka! Sve dok budem smatrala da su to sve ista g***a koja samo gledaju sto vise da stave sebi u novcanik, a mi da budemo uskraceni za mnogo toga pocevsi od radnih mesta pa do nekih "sitnica" kao sto je bazen, igralista za decu, autobuske stanice. Ko ce to da promeni? Koja ce stranka to da obezbedi? Ko ce u ovom gradu da sluzi narodu, a ne da gleda svoju bulju? SRAMOTA!!!

"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"

#11 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 01 January 2010 - 05:10 PM

..Nekome mora da se ukaze poverenje..podji od stranke koja nije na vlasti npr i koja nema interes nikakav,koju vodi ideja i da gradu bude bolje..;)
Ovi sto su na vlasti i drugi koji su na vlasti u raznim gradovima,su dokazali da su nesposobni i takvi kao sto ti kazes..
Dajte sansu novim mladim snagama..:)

Edited by CeDiNiCa, 01 January 2010 - 05:12 PM.

Don Huan

Visit My Website

#12 Black Owi

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,285 posts

Posted 02 January 2010 - 04:15 AM

Ja ipak mislim da su to ista govna... ako im pruzis priliku nakrace se koliko mogu i posle paljba, a gradjani dobiju jedno veliko nista...
Posted Image

KrIpToNiT gOwNa CrEw

ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!

Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!

Pravda za Frox-a!

#13 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 02 January 2010 - 11:44 AM

Narod vise nikome ne veruje...Da dodje stariji ili mladji neko na vlast, ne vazno, ovaj narod su lagali i obmanjivali i vise se nikome ne veruje.

Nikako mi ne ide u glavu jedna stvar.... Moram da odem daleko i da uporedim Arandjelovac sa Indjijom 90-ih godina. Ja se vrlo dobro secam kakva je rupcaga taj grad bio 98 godine. Nisu imali stambene zgrade, vece od tri sprata, ulica i malecni trg i to je to. Arandjelovac je tada za njih bio velegrad. A evo sta je Indjija sada, stambenih i poslovnih zgrada koliko hoces, robnih kuca, kafica, oni dovode Red Hot Chilli Peppers, grade poseban prostor za taj koncert, investitora ne zna im se broja, najbogatija opstina u Srbiji, radnih mesta koliko hoces....A nas grad postade selo jedno obicno.

Kako taj narod veruje tom coveku koji je gradonacelnik tamo? Zato sto je uradio nesto za njih. Ne nesto, nego mnogo. Kada bilo koja stranka uradi nesto za nas, a ne samo da popravi bandere i postavni ulicno svetlo tamo negde kod Vrbicke stale, i da se o tome prica godinu dana kako je uradjeno ili da asfaltira neku cuprijicu ili tako nesto, onda cemo i mi da pocnemo da verujemo.

Od izbora nema nista, niko nece da izadje da glasa.

#14 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 04 January 2010 - 05:54 PM

Ako vi mladi ne zelite da uradite nista za svoj grad,za vasu buducnost i buducnost vase dece,onda je to velika nesreca za vas..Meni je vise stvarno muka da se od svoje 20-ete borim protiv rezima prvo Slobodana Milosevica,pa onda Kostunice...Ja slobodno mogu reci da smo mi nesto uradili(koliko smo mogli),bar smo imali viziju,ideja nas je vodila,nikada interes(ti Jovana to znas kada sam ja u pitanju)..Ja sam verovala Zoranu Djindjicu i sada verujem Cedomiru..Ali,nisu svi isti,to je ipak sukob generacija..mozda zato sto smo mi stradali,a vi jos niste..Nista onda...nemojte dati sansu nikome,pustite da Arandjelovac bude izbrisan sa mape(kao sto jeste,nema status banje),budite bez svih obicnih stvari koje jedan grad treba da ima,a mi nemamo...Mislim da je omladina najvaznije glasacko telo kada je AR u pitanju..
Sansu nekome morate pruziti i nekome verovati...Najlakse je reci ja ne verujem nikome,sve su to lopovi i necu da glasam...Bice kampanja,imaces liste,poznajes ljude,pa glasaj za najbolje ljude u gradu koji nisu bili na vlasti,a nesto su uradili za ovaj grad..:)

Don Huan

Visit My Website

#15 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 04 January 2010 - 11:45 PM

A posle svega ce doci ovde na forum i opet otvarati teme tipa : -Autobuska stanica jos nije otvorena a kad ce nezna se? Bazena ce biti ali malo sutra!
-Staro zdanje se srusilo!Ko je kriv?, i tako te nebulozne stvari. Opet ce biti neko drugi kriv.Niko nece poci od sebe da vidi kolika je njegova krivica. Ali izgleda da je sudbina grada takva da nema perspektivu!!!
VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!

#16 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 05 January 2010 - 12:02 AM

Upravo tako...Ne verujete nikome,necete da date sansu nikome..onda budite bez bazena,setajte po blatu,budite bez ulicnog svetla,bez stanice..ma zivite kao da ste u Zubinom potoku..Ne znam zasto se malo ne organizuje ta omladina ovde?! Najlakse je sedeti i kukati,pa onda kritikovati kako vam fali ovo ili ono..Tek ce da vam "fali" ako budete glasali iste ili ne glasali..Na vama je...probudite se i uradite nesto za svoj grad,organizujte se,napravite neki svoj stab,obratite se vlastima sa svojim zeljama,neko ce vas cuti,imace znacaja to okupljanje..Nemojte da cutite ako hocete bazencice,stanicu itd..Kako znate da se okupite po kaficima i na drugim mestima,tako mozete i da organizujete skup mladih Arandjelovcana,a ne da kukate kao neke babe i dede! Vi ste omladino prevareni ovde,grad vam je opljackan..juhuuuu,probudite se!!!!

PS: Mi smo revoluciju napravili da nam bude bolje i uspeli smo!!!

Edited by CeDiNiCa, 05 January 2010 - 12:06 AM.

Don Huan

Visit My Website

#17 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 05 January 2010 - 12:58 AM

Bilo bi lepo organizovati se, napraviti neku revoluciju, isteravati neku pravdu i svasta nesto. Ja nemam tog dragocenog vremena da ga bacam na vodjenje nekim idejama, i postovanjem neke stranacke ideologije.

Ja sam samo trazila jedno, a to je DAJTE NAM SANSU DA VERUJEMO DA U GRADU MOZE NESTO BITI BOLJE, verujte da ce se omladina pokrenuti.

Pricate o nekim proslim generacijama, znajte da je to vreme proslo!!! Pricate u pluskvamperfektu! Uradite samo jednu stvar, banalnu stvar, da vidite kako ce se omladina pokrenuti. Gledajte da se nosite sa vremenom, ne zanosite se glupostima, nego da se nesto radi. Kad ja budem videla da ce neki cika tamo da uradi nesto za moj grad, a ne da ga ojadi i ja cu se tako ponasati.

Dajte nam neki primer, ajde. Pokazite da jos mozete nesto da uradite, niste vi bas tako stari.

#18 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 05 January 2010 - 01:20 AM

View PostShopaholic, on 05 January 2010 - 12:58 AM, said:

Bilo bi lepo organizovati se, napraviti neku revoluciju, isteravati neku pravdu i svasta nesto. Ja nemam tog dragocenog vremena da ga bacam na vodjenje nekim idejama, i postovanjem neke stranacke ideologije.

Ja sam samo trazila jedno, a to je DAJTE NAM SANSU DA VERUJEMO DA U GRADU MOZE NESTO BITI BOLJE, verujte da ce se omladina pokrenuti.

Pricate o nekim proslim generacijama, znajte da je to vreme proslo!!! Pricate u pluskvamperfektu! Uradite samo jednu stvar, banalnu stvar, da vidite kako ce se omladina pokrenuti. Gledajte da se nosite sa vremenom, ne zanosite se glupostima, nego da se nesto radi. Kad ja budem videla da ce neki cika tamo da uradi nesto za moj grad, a ne da ga ojadi i ja cu se tako ponasati.

Dajte nam neki primer, ajde. Pokazite da jos mozete nesto da uradite, niste vi bas tako stari.

.. MOJA SI I MNOGO TE VOLIM,ali ti necu cutati na ovaj komentar..:)
Ako nemate vremena da ti bude bolje u gradu,onda nemojte kukati kako nemate nista,a Indjija ima..
Od koga trazis da ti da sansu?! Sami napravite sansu,za vas i vasu decu sutra..Trazis sansu a ne verujes nikome,ne razumem..Pokrenite se i sami sansu stvorite..oterajte nas,te prosle generacije kao sto kazes,nosite se vi sa vremenom,ne zanosite se vi glupostima,nego uradite nesto..Nemoj da se oslanjas na TAMO NEKOG CIKU..daj sansu sebi prvenstveno,ne gledaj unapred da ce TAMO NEKI CIKA DA OJADI GRAD..
Sto se primera tice,mi smo vam dali,ali ti rece da je nase vreme proslo..e ako je proslo,dajte vi nama primer kako treba...
Mi smo primer dali 5 oktobra 2000..(jedan od primera),vama to ne znaci nista..za vas su svi lopovi,ne pravite razliku,ne dajete sansu..Dajte vi nama primer,dosta je od nas bilo...Samo trazite neku svoju pravdu..nema je,morate da je zasluzite omladino..:)

Edited by CeDiNiCa, 05 January 2010 - 01:22 AM.

Don Huan

Visit My Website

#19 Shopaholic

Queen of the picnik

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,710 posts

Posted 05 January 2010 - 11:12 AM

Pa ne znam sta ocekujes od mene sa dvadeset godina da nesto uradim?

Jeste dali primer dobar, srusili ste jedan rezim, ali na sta ste vi spali? Isto to je radila i moja majka 5. oktobra, pravila se vazna, hrabra i snazna, zato sada nema pas za sta da je ujede, ne radi nigde, i ne moze da nadje posao, zato sto se nadala nekom boljem vremenu.

Po meni se samo budale nadaju necemu boljem u ovom gradu. Ja NECU glasati ni za koga, jer nisam politicki opredeljena, a i nemam vremena, ja moram da pakujem kofere, ja uskoro odavde odlazim....

Edited by Shopaholic, 05 January 2010 - 11:12 AM.

#20 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 05 January 2010 - 11:32 AM

Ne moras biti politicki opredeljena da bi glasala..I ja pakujem kofere i idem na dugi niz godina,ali volim svoj grad i ne okrecem mu ledja..ostaju mi prijatelji ovde i rodbina..

PS: I mi smo imali 20 godina pa smo uradili nesto...Trazimo od vas da verujete,imate nadu i da glaste..za pocetak..:)

Don Huan

Visit My Website

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users