Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Izbori U Gradu Se Blize...kome Treba Pruziti Podrsku?

• This topic is locked This topic is locked
165 replies to this topic

Poll: Kojoj Stranci Cete Pruziti Podrsku Na Lokalnim Izborima Koji Uskoro Slede U Opstini Arandjelovac? (80 member(s) have cast votes)

Koja stranka po vama zaluzuje da dobije priliku i pokusa da ucini nusto dobro za nas Arandjelovac??? da

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote

#41 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 12 January 2010 - 01:58 AM

...Veceras u Upitniku na RTS-u,Cedomir Jovanovic je dokazao da je buducnost ove zemlje sa veoma jasnom politikom bez kompromisa i jasnom vizijom buducnosti Srbije..a Vucic je dokazao da je prevrtljivac,bez ikakve politike,bez cilja...RADIKAL BEZ KASIKE(kako Ceda rece)...Od sigurne kuce za RM i demonstracija za RK,ostalo je Veliko Nista..Prihvatice i deklaraciju o Srebrenici na kraju i jos mnogo toga..Drago mi je da ste posle 20 godina naucili da je Split u Hrvatskoj,bar nesto... Aca je veceras ostao bez odgovora na mnoga pitanja i pricao o krompiru i pasulju :D...popularnost je CUDO(oni samo ka njoj idu),ali mislim da je veceras izgubio mnogo glasova,a tek ce ih izgubiti kada bude dao odgovor po pitanju Mladica..na to pitanje nije imao odgovor...Moje saucesce gradjanima Srbije koji su glasali i koji ce glasati za SNS..Vi ste prevareni...:(

PS: Na fin i kulturan nacin vam je Ceda stavio do znanja da ste 20 godina vodili pogresnu politiku i sahranili ovu zemlju..I gde ste vi sada,moze li neko da mi odgovori?!

Edited by CeDiNiCa, 12 January 2010 - 02:04 AM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#42 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 13 January 2010 - 02:56 PM

Gledao sam pre neko vece duel izmedju Cede Jovanovic i Vucica. Ja nisam za LDP ali moram da priznam da je Ceda u svakom pogledu poceopao Vucica, znaci covek nije mogao da kaze nista! Svaka cast za Cedu, ipak je on Djindjiceva skola! :) Cedinice ne slazem se sa tobom, ali moram da kazem da me je Ceda odusevio!
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#43 mister

Član

• Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 22 January 2010 - 10:37 PM

Ja sam ucestvovao na studenstkim protestima 90-ih koje je vodio Ceda. Moj drug je bio u studentskom odboru zajedno sa Cedom. Ceda je tada radio za DS i izdao je protest koji je trebao da bude nestranacki. Dobro se secam kada je dobio batine od studenta sa molekularne biologije-Viktora. Da li si ti ikada bila na tim protestima koje je Ceda prodao? Sve pare od donacije je on uzimao sa par ljudi, a bilo je ih bas..bas puno.

I jos nesto da znate Vlada Gajic je bio jako u aktivan u mladim socijalistima, a u DS se uclanio 30.01.2001, a njegov mentor Zlatko Mitrovic koji je sada direktor cacanske banke i glavni u DS-u je bio u JUL-u i SPS-u i to zna ceo grad. On zbog toga stalno izbegava medije i javno pojavljivanje. On se u DS uclanio 05.02.2001, znaci nesto kasnije. Obojicu ih je doveo "Pane" koji je vise puta bio na medijima zbog poznate afere sa stanom koji je dobio od zeleznice. Znaci oni su se uclanili posle 5. oktobra. Kakve veze oni imaju sa DS-om.

Zao mi je ako sam neke ljude razocarao, ali treba znati istinu!

#44 mister

Član

• Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 22 January 2010 - 10:44 PM

View PostCeDiNiCa, on 05 January 2010 - 01:20 AM, said:

.. MOJA SI I MNOGO TE VOLIM,ali ti necu cutati na ovaj komentar..Posted Image
Ako nemate vremena da ti bude bolje u gradu,onda nemojte kukati kako nemate nista,a Indjija ima..
Od koga trazis da ti da sansu?! Sami napravite sansu,za vas i vasu decu sutra..Trazis sansu a ne verujes nikome,ne razumem..Pokrenite se i sami sansu stvorite..oterajte nas,te prosle generacije kao sto kazes,nosite se vi sa vremenom,ne zanosite se vi glupostima,nego uradite nesto..Nemoj da se oslanjas na TAMO NEKOG CIKU..daj sansu sebi prvenstveno,ne gledaj unapred da ce TAMO NEKI CIKA DA OJADI GRAD..
Sto se primera tice,mi smo vam dali,ali ti rece da je nase vreme proslo..e ako je proslo,dajte vi nama primer kako treba...
Mi smo primer dali 5 oktobra 2000..(jedan od primera),vama to ne znaci nista..za vas su svi lopovi,ne pravite razliku,ne dajete sansu..Dajte vi nama primer,dosta je od nas bilo...Samo trazite neku svoju pravdu..nema je,morate da je zasluzite omladino..Posted Image

Ja sam ucestvovao na studenstkim protestima 90-ih koje je vodio Ceda. Moj drug je bio u studentskom odboru zajedno sa Cedom. Ceda je tada radio za DS i izdao je protest koji je trebao da bude nestranacki. Dobro se secam kada je dobio batine od studenta sa molekularne biologije-Viktora. Da li si ti ikada bila na tim protestima koje je Ceda prodao? Sve pare od donacije je on uzimao sa par ljudi, a bilo je ih bas..bas puno.

I jos nesto da znate Vlada Gajic je bio jako u aktivan u mladim socijalistima, a u DS se uclanio 30.01.2001, a njegov mentor Zlatko Mitrovic koji je sada direktor cacanske banke i glavni u DS-u je bio u JUL-u i SPS-u i to zna ceo grad. On zbog toga stalno izbegava medije i javno pojavljivanje. On se u DS uclanio 05.02.2001, znaci nesto kasnije. Obojicu ih je doveo "Pane" koji je vise puta bio na medijima zbog poznate afere sa stanom koji je dobio od zeleznice. Znaci oni su se uclanili posle 5. oktobra. Kakve veze oni imaju sa DS-om.

#45 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 January 2010 - 11:03 PM

View PostDanilo14, on 13 January 2010 - 02:56 PM, said:

Gledao sam pre neko vece duel izmedju Cede Jovanovic i Vucica. Ja nisam za LDP ali moram da priznam da je Ceda u svakom pogledu poceopao Vucica, znaci covek nije mogao da kaze nista! Svaka cast za Cedu, ipak je on Djindjiceva skola! :) Cedinice ne slazem se sa tobom, ali moram da kazem da me je Ceda odusevio!

Cedomir Jovanovic je Zoranova skola i doci ce vreme kada ce on ispuniti Zoranovu viziju i nastaviti tamo gde je on stao..Jedino LDP se jos seca Zorana,niko vise..

View Postmister, on 22 January 2010 - 10:37 PM, said:

Na ovo nemam komentar...Poznato je vec da ste vi iz DSS-a skloni lazima,mahinacijama i lansiranju raznih prica( Ceda narkoman itd)i drago mi je da te je Cedomir podrzao DS i SPS samo zbog vas koji pripadate zlocinackom udruzenju koje se zove: DSS na celu sa Kostunicom..
Ti si mister pomesao Cedomira sa nekim i svaka dalja rasprava sa tobom bi bila ispod mog ponosa i moje casti..
Hvala..

PS: Ponavljas se mister!

Edited by CeDiNiCa, 22 January 2010 - 11:03 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#46 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 03 February 2010 - 06:25 PM

Izbori ce se dogoditi 25-og aprila..99%

Don Huan

Visit My Website

#47 mikelandjelo-Ar-hehe

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 445 posts

Posted 03 February 2010 - 08:13 PM

Koje glasanje pa nek se sklone vise ti sto nam mazu oci sa 1700 kinti za neke akcije sve je to ista bagra ko god da dodje na vlast nece nista bolje uraditi za ovaj grad i ovu opstinu omladinu. Ajde Cedinice hvalis taj svoj LDP pa napravite neku humanitarnu akciju za ove jadne ljude sto rove po kontejnerima da se prehrane muka mi je vise od ljudi koji samo traze vlast a da bi se doslo do vlasti trebaju dela ljudi zavrse doktorate pa ne sednu odmah u fotelju nego se prvo dokazuju da bi dosli do tog polozaja..... OCEMO DELA A NE PRAZNU PRICU!!! Svu su tako pricali prvi Tadic obecavao je kule i ne znam ni ja sta sve nije obecavao ovoj drzavi a dozvolio je da mu se najvazniji most u drzavi pocne da rusi sramota, svi krive Milosevica jos uvek a ja koliko vidim mi danas gore zivimo nego sto je to bilo za vreme njegove vladavine BAR NAM JE HLEB I MLEKO BILO JEFTINO.... Ne mogu vise da pisem iznervirao sam se opasno!!!
Image too large! Removed

#48 Slucajni Prolaznik

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 541 posts

Posted 09 February 2010 - 08:13 AM

Od 1990. godine,borio sam se protiv Milosevicevog rezima,skupljao potpise kada su prebijali demonstrante,studente,svadjao se sa socijalistima kao clan izbornih komisija...verovao u ideale.Danas,vidim da je sve bilo laz,vidim da posten covek ni u jednoj stranci ne moze da prosperira i dospe do mesta gde bi mogao da pokusa da promeni nesto u ovom bolesnom drustvu.Zbog toga,ne izlazim vise na izbore,opametio sam se posle svih ovih godina i shvatio da Srbiji,nazalost ,nema pomoci.Sve je licni interes i nema stranke u koju se ljudi uclanjavaju a da ne ocekuju da dobiju nesto za uzvrat,posao,pare ili nesto trece.Mislio sam da ce se takva praksa zavrsiti odlaskom JUL-a i SPS-a sa scene 2001.,medjutim,danas je sve isto kao i onda.I gore.
sve je nista

#49 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 09 February 2010 - 01:36 PM

View Postmikelandjelo-Ar-hehe, on 03 February 2010 - 08:13 PM, said:

Koje glasanje pa nek se sklone vise ti sto nam mazu oci sa 1700 kinti za neke akcije sve je to ista bagra ko god da dodje na vlast nece nista bolje uraditi za ovaj grad i ovu opstinu omladinu. Ajde Cedinice hvalis taj svoj LDP pa napravite neku humanitarnu akciju za ove jadne ljude sto rove po kontejnerima da se prehrane muka mi je vise od ljudi koji samo traze vlast a da bi se doslo do vlasti trebaju dela ljudi zavrse doktorate pa ne sednu odmah u fotelju nego se prvo dokazuju da bi dosli do tog polozaja..... OCEMO DELA A NE PRAZNU PRICU!!! Svu su tako pricali prvi Tadic obecavao je kule i ne znam ni ja sta sve nije obecavao ovoj drzavi a dozvolio je da mu se najvazniji most u drzavi pocne da rusi sramota, svi krive Milosevica jos uvek a ja koliko vidim mi danas gore zivimo nego sto je to bilo za vreme njegove vladavine BAR NAM JE HLEB I MLEKO BILO JEFTINO.... Ne mogu vise da pisem iznervirao sam se opasno!!!

Zato LDP nista ne obecava ni pred izbore,a ni posle njih...Imamo svoj stav i ne prikupljamo jeftine politicke poene praznim i laznim obecanjima...Sto se humanitarne akcije tice,pravimo mi mnoge akcije..a sto se tog jadnog naroda tice,ne znam sta da ti kazem..trebali su da gledaju koga glasaju..moja stranka nije u vlasti,tako da ne mozes meni da se obratis kao sto jesi,a nista nikome ne obecavamo(ako znas nas program),tako da mi je veoma zao zbog svih vas..i zbog mleka i hleba..I ja sam iznervirana zato sto su vam puna usta Cedomira i LDP-a..sta hocete od nas?! Mi nismo kao druge stranke,nase biracko telo je posebno,mi ne obecavamo,nismo u Tadicevoj i Dacicevoj vlasti i necemo ni biti..!!!

PS: Sledeci put kada budes iznerviran,obrati se nekoj vladajucoj partiji,pusti moju malu stranku...kada dodje nase vreme,tada cemo mozda pricati Ti i ja..

View PostSlucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 08:13 AM, said:

Od 1990. godine,borio sam se protiv Milosevicevog rezima,skupljao potpise kada su prebijali demonstrante,studente,svadjao se sa socijalistima kao clan izbornih komisija...verovao u ideale.Danas,vidim da je sve bilo laz,vidim da posten covek ni u jednoj stranci ne moze da prosperira i dospe do mesta gde bi mogao da pokusa da promeni nesto u ovom bolesnom drustvu.Zbog toga,ne izlazim vise na izbore,opametio sam se posle svih ovih godina i shvatio da Srbiji,nazalost ,nema pomoci.Sve je licni interes i nema stranke u koju se ljudi uclanjavaju a da ne ocekuju da dobiju nesto za uzvrat,posao,pare ili nesto trece.Mislio sam da ce se takva praksa zavrsiti odlaskom JUL-a i SPS-a sa scene 2001.,medjutim,danas je sve isto kao i onda.I gore.

..Patetika,patetika,patetika...Pa nisi se samo ti borio,sta kukas ovde?! Mnogi su se borili,pa ne kukaju i ne zale za prosloscu!!! Svi smo verovali u ideale i "ginuli" za iste..ti si jos uvek ziv!!! Najlakse je kukati i naklapati kao neka zenturaca..moras da gledas u buducnost,pusti Milosevica neka pociva u miru ili neka se prevrce u grobu...Toliko si puta izgovorio rec INTERES da mi je muka...probaj sebe da pronadjes negde,pusti interes,pare...voli,zivi svoj zivot,siri ljubav..pusti proslost,zaboravi 90-ete...kreni dalje!

Don Huan

Visit My Website

#50 znacistvarno

Član

• Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 09 February 2010 - 01:59 PM

Možda bi najbolje bilo zabraniti stranke na lokalnom nivou,pa glasati za ličnosti. Ovako kroz svaku partiju provuku se kojekakvi buzdovani pa malo vladaju i pitaju se.
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Top Professionals built the Titanic."

#51 Slucajni Prolaznik

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 541 posts

Posted 09 February 2010 - 02:35 PM

View Postznacistvarno, on 09 February 2010 - 01:59 PM, said:

Možda bi najbolje bilo zabraniti stranke na lokalnom nivou,pa glasati za ličnosti. Ovako kroz svaku partiju provuku se kojekakvi buzdovani pa malo vladaju i pitaju se.

Da,zamisli da ova tetka dodje na mesto gradonacelnika,dokusurila bi ovaj jadan napaceni Arandjelovac.Ali kako stvari stoje,i to je moguce.
sve je nista

#52 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 09 February 2010 - 02:47 PM

View Postznacistvarno, on 09 February 2010 - 01:59 PM, said:

....POVELJA SLOBODE
Mi, građanke i građani Srbije,
Danas kada je ovakva država naš najveći protivnik, institucije najveća pretnja našim interesima, a društvo nemoćno pred pritiscima i nasiljem kojem smo izloženi, usvajamo Povelju slobode evropske Srbije na čijim principima želimo da stvorimo modernu zajednicu.

Zahvalni smo svima koji su svojim zalaganjem za demokratiju, ljudska prava i slobode očuvali vrednosti građanskog života. Zahvalni smo mladima koji će postati novi lideri tih ideja.

Zbog odgovornosti pred narodima koji su uništavani u naše ime, zbog odgovornosti pred životom u Srbiji, odbacujemo svaku politiku koja svojim ciljevima, ne dopušta da se ostvare naši.

Želimo da stvorimo novu organizaciju naše zajednice, društvo građanki i građana sposobnih da ostvare viziju moderne Srbije, poštujući principe utvrđene našom voljom kao izraz naših potreba i naših očekivanja, principe Povelje slobode.

Slobodni smo da živimo kako želimo, obavezni da štitimo život.
Slobodni smo da volimo koga želimo, obavezni da se suprotstavljamo svakoj mržnji.
Slobodni smo da budemo najbolji, obavezni da podržimo boljeg od sebe.
Slobodni smo u sticanju ličnog bogatstva, obavezni da to omogućimo drugima.
Slobodni smo pred državom, obavezni pred društvom.
Slobodni smo pred svakom tradicijom, obavezni da ponudimo modernu viziju.
Slobodni smo da verujemo u svakog boga i svaku ideju, odgovorni i obavezni da time ne ugrozimo nikoga.
Slobodni smo za svaku istinu, odgovorni pred njom i obavezni da je čuvamo od laži.
Slobodni smo da se suprotstavimo svakoj mani i svakom nedostatku, obavezni da štitimo i afirmišemo vrline.
Slobodni smo za život bez granica, odgovorni pred društvom koje nam to omogućava.
Svakome dozvoljavamo da prihvati Povelju slobode evropske Srbije, nikome ne dozvoljavamo da je ospori.
Povelja slobode stupa na snagu njenim usvajanjem. Povelju slobode vidimo kao osnov našeg društva i svake društvene institucije. U ime građanki i građana Srbije, u ime našeg prava da živimo u skladu sa principima Povelje slobode.

Srbiji se žuri!
DRUGAČIJA SRBIJA

View PostSlucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 02:35 PM, said:

Da,zamisli da ova tetka dodje na mesto gradonacelnika,dokusurila bi ovaj jadan napaceni Arandjelovac.Ali kako stvari stoje,i to je moguce.

To vazi i za tebe...Inace,nemam tih pretenzija koje imas ti i tebi slicni..kod mene u LDP OO AR niko nema tih ideja koje tebi padaju na pamet...svi mi radimo svoj posao,ne mislimo da ga menjamo i postajemo gradonacelnici...Samo nas vodi ideja za drugaciju Srbiju i neki novi Arandjelovac..Dosta je bilo vise vas i ucite od nas..

Ti slucajni prolaznice nauci napamet ovo:

Slobodni smo da živimo kako želimo, obavezni da štitimo život.
Slobodni smo da volimo koga želimo, obavezni da se suprotstavljamo svakoj mržnji.
Slobodni smo da budemo najbolji, obavezni da podržimo boljeg od sebe.
Slobodni smo u sticanju ličnog bogatstva, obavezni da to omogućimo drugima.
Slobodni smo pred državom, obavezni pred društvom.
Slobodni smo pred svakom tradicijom, obavezni da ponudimo modernu viziju.
Slobodni smo da verujemo u svakog boga i svaku ideju, odgovorni i obavezni da time ne ugrozimo nikoga.
Slobodni smo za svaku istinu, odgovorni pred njom i obavezni da je čuvamo od laži.
Slobodni smo da se suprotstavimo svakoj mani i svakom nedostatku, obavezni da štitimo i afirmišemo vrline.
Slobodni smo za život bez granica, odgovorni pred društvom koje nam to omogućava.
Svakome dozvoljavamo da prihvati Povelju slobode evropske Srbije, nikome ne dozvoljavamo da je ospori.
Povelja slobode stupa na snagu njenim usvajanjem. Povelju slobode vidimo kao osnov našeg društva i svake društvene institucije. U ime građanki i građana Srbije, u ime našeg prava da živimo u skladu sa principima Povelje slobode...:)

Edited by CeDiNiCa, 09 February 2010 - 02:49 PM.

Don Huan

Visit My Website

#53 znacistvarno

Član

• Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 09 February 2010 - 02:54 PM

[quote name='CeDiNiCa' date='09 February 2010 - 02:47 PM' timestamp='1265723270' post='235333']
....POVELJA SLOBODE
Mi, građanke i građani Srbije,
Danas kada je ovakva država naš najveći protivnik, institucije najveća pretnja našim interesima, a društvo nemoćno pred pritiscima i nasiljem kojem smo izloženi, usvajamo Povelju slobode evropske Srbije na čijim principima želimo da stvorimo modernu zajednicu.

U svakom slucaju sa vama bi Arandjelovac bio MNOOGO drugaciji,to je sigurno. Jel imate nekoga sa pravom diplomom za gradonacelnika ili su vam svima pogorele u Cedinim kolima????

Edited by znacistvarno, 09 February 2010 - 02:56 PM.

Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Top Professionals built the Titanic."

#54 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 09 February 2010 - 03:07 PM

Na pitanje gradonacelnika sam vec odgovorila,ako znas da citas..znaci strasno stvarno..

Don Huan

Visit My Website

#55 Slucajni Prolaznik

Super Član

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 541 posts

Posted 09 February 2010 - 03:12 PM

Opet ona jadna pise price za malu decu.Znam ja dobro da se SVI VI zalazete za "drustvo jednakih",samo sto bi da budete JEDNAKIJI od obicnog naroda.To vazi za sve ,koja god da je stranka u pitanju.Rekoh da nema dovoljno ovaca za sisanje koje bi mogle da vas sve izfinansiraju jer ste nesposobni da bilo sta stvorite osim da prosite ili otimate od onih koji nesto rade i stvaraju.
sve je nista

#56 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 09 February 2010 - 04:55 PM

View PostSlucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 03:12 PM, said:

Opet ona jadna pise price za malu decu.Znam ja dobro da se SVI VI zalazete za "drustvo jednakih",samo sto bi da budete JEDNAKIJI od obicnog naroda.To vazi za sve ,koja god da je stranka u pitanju.Rekoh da nema dovoljno ovaca za sisanje koje bi mogle da vas sve izfinansiraju jer ste nesposobni da bilo sta stvorite osim da prosite ili otimate od onih koji nesto rade i stvaraju.

............

Edited by MilosM, 09 February 2010 - 05:14 PM.
Zabranjeno vređanje članova!!!

Don Huan

Visit My Website

#57 Sisman

Aktivni član

• Global Moderators
  • 245 posts

Posted 09 February 2010 - 05:24 PM

Zamolio bih vas da obratite paznju na to sta pisete. PRAVILA!!!
Vazi za sve. Nikoga ne prozivam.

U suprotnom, radi ce moderacija.
Dugo su te vodili slepci.
Dugo su mutavi pricali.
Zatvarali oci, prespavali noci
Sad kasno je.

I doci ce dan....

#58 korto

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 160 posts

Posted 10 February 2010 - 12:19 AM

View PostSlucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 03:12 PM, said:

U čemu je problem?
Demokratija je sistem u kojem su pred zakonom svi jednaki. Međutim u samom društvu ne važi princip jednakosti. Naravno da su oni u organima uprave JEDNAKIJI od običnog naroda jer im je upravo narod dao to pravo. Ukoliko ti cilj nisu totalna anarhija ili totalitarizam, koje su u suprotnosti sa demokratijom, onda se ovaj tvoj post ne razlikuje od mnogobrojnih pijačnih diskusija.
BTW Zar nije stvaranje bolje, efikasnije i odgovornije uprave stvaranje vrednosti?

#59 Saint

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 92 posts

Posted 07 March 2010 - 09:14 PM

Pozdrav Svima

Nije me bilo duze vreme al eto navratih i ja malo..
Zao mi je sto vidim da se o lokalnoj politici raspravlja gledajuci republicki nivo tj kroz politicare koji vode svoje stranke na republickom nivou.
Zelim svima da kazem da ce svi oni doci u izvornoj kampanji i NIKAD VISE u toku sledece vlasti.
Ovim putem zeleo bih da me iko demantuje ali realno i sa cinjenicama.

Jedini u ovom gradu koji su mu ikad doneli prosperitet od 2000 te godine bili su funkcioneri DSS-Arandjelovca
Iako neki imaju protivna misljenja neka me argumentovano demantuju a ne nekim nestvarnim i izmisljenim stvarima samo cinjenicama

Arandjelovac je tad imao dug od 1 000 000 DM-(milion maraka)koji je vracen
Arandjelovac nije imao reseno snabdevanje vodom-ocisceno Garasko jezero,uradjene dve podzemne pumpe u gradu i napravljeni rezervoari za vodu ako to iko primecuje Arandjelovac nema problema sa vodom jedini problem koji je ostao je Filter stanica koja se mora remontovati
Arandjelovac nije imao gas-po silasku sa vlasti arandjelovac gasifikovan 70 odsto sto je tad bio najveci procenat gasifikacije jednog grada u Srbiji
OŠ Milan Ilić Čiča dobila je svoje novo krilo za vreme ministra Vuksanovića-DSS o ovome moze posvedočiti i direktor pomenute škole
Arandjelovcu uradjeni prilazni putevi i ti isti putevi smesteni u republičke kako bi se njihovo održavanje skinulo sa budžeta opštine Arandjelovac i ostavilo više novca za sam grad i opštinu
U tom periodu lansirana je notorna laž da je u budžet republike vraćeno 68 000 000 dinara jedina istina koja se moze proveriti u izvodu je da je Arandjelovac tada ostao u plusu sa budžetom koji je bio neuporedivo manji od današnjeg i taj novac je iznosio + 68 000 000 danas iznosi - 600 000 000 dinara
U istom periodu lansirano je gradjanima da je šarena kapija čist promašaj podsetimo se u kakvom stanju je bila danas je ako ništa drugo bar lepša a isto tako se pričalo o parama potrošenim za istu kapiju a to je takodje neistina jer je cela uradjena od donacija lokalnih privrednika svome gradu...
Kačila im se i afera oko autobuske stanice a istina je da je tadasnje rukovodstvo pokrenulo postupak o oduzimanju Autobuske stanice zbog neplacenih gradjevinskih dozvola...

Po silasku sa vlasti tadasnji ujedno bivši član i predsednik OO DSS Arandjelovca gosp.Radmilo Baja Milošević je preko dva meseca na svim lokalnim televizijma pozivao bilo kog gradanina koji ima ijedan dokaz o bilo kakvim malverzacijama da iznese u javnost i da se pokrene postupak.

Svi glasači grada Arandjelovca neka ne odlučuju po onome što obećavaju Koštunica,Tadić,Dinkić,Nikolić,Vučić,Jovanović i ostala plaćena politička lica Srpske scene već neka svako sagleda ko čini koju stranku na našem lokalu ko se u kojoj stranci nalazi..

Dragi prijatelji sagledajte koga vašim glasom ili pak vašim ne glasanjem dovodite na čelo našeg grada,svi Vas mogu ubedjivati i obećavati al to i jeste posao političara ono što je na vama je da u tom političkom tunelu sami donesete mišljenje kome će te dati Vaš glas jer na kraju krajeva sami će te i trpeti posledice dobre ili loše a svi mi se nadamo dobre jer zaista ja se nadam da od ovoga lošije nemože da bude.

:cheers: :rulez:

Edited by Saint, 07 March 2010 - 09:19 PM.

#60 kasetna bomba

Član

• Members
  • PipPip
  • 16 posts

Posted 08 March 2010 - 11:03 PM

View Postmister, on 22 January 2010 - 10:44 PM, said:

apsolutna istina

inace, kada smo mi ucesnici studentskog protesta 96/97 posle tri meseca uporne setnje hteli i trebali da radikalizujemo zahteve i po ugledu na ceske studente trazimo smenu cele aktuelne vlasti zbog notorne kradje na izborima, cedosmrad ljigavi licemer je iskoristio svu moc koja mu je bila obilato data da se protest prekine. nakon toga je osnovao novi studentski politicki klub iznajmivsi stan od 180 m2 kod tanjuga, a sve to parama koje je dobio od miskovica.

inace kada ga je viktor (tadasnji student prodekan pmf-a) zapalio pesnicom u lice, oko mu je bilo danima plavo i morali su da ga sminkaju da bi izasao za govornicu.

taj grozomorni stvor je zajedno sa bebom smradom popovicem u najnovijem svedocenju ratka knezevica protiv mila djukanovica i duvanske mafije povezan sa atentatom na djindjica.

ldp u ar mi je jako simpatican, posebno perjanica milos forman :)

Edited by kasetna bomba, 08 March 2010 - 11:04 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users