Sta mislite o proslavi N.G. od strane lokalne uprave i javnih preduzeca koja je bila sinoc u restoranu ``Kraljica``(koji se iz nekih cudnih razloga tako naziva, pre bih rekao - sala za krkanluk). Ako se ja zapitam nadam se da ce se jos neko zapitati - Sta mi (oni), zapravo, slavimo? Odlicne poslovne rezultate? Zavrsene projekte? (da ne racunamo javni wc u parku), Kraj jedne uspesne poslovne godine? Dolazak prinudne uprave? Da li samo ja ovde postim, svom mentalnom snagom suzdrzavajuci se od gresnih misli, pokusavam da ne opsujem socno sve po redu ili ima jos nekoga? Dakle opet se vracamo na staru - hleba i igara. Ili je ovo nagovestaj velikih promenama o kojima se suska od grandioznog holdinga Samot do ultra razvijene industrijske zone (Rudnik, Napredak, Avala, Standard, etc.) Ja sam ih doduse vec osetio (da li ste pogledali nove cestitke uprave za prihod?)
Uz put, vrlo brzo doci cu do informacije ``iz prve ruke`` koliko je sve ovo kostalo poreske obveznike opstine Arandjelovac.
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Proslava Nove Godine
Started by gazdadjoka, Dec 27 2009 12:49 PM
3 replies to this topic
Posted 27 December 2009 - 05:12 PM
gazdadjoka, on 27 December 2009 - 12:49 PM, said:
Sta mislite o proslavi N.G. od strane lokalne uprave i javnih preduzeca
Uz put, vrlo brzo doci cu do informacije ``iz prve ruke`` koliko je sve ovo kostalo poreske obveznike opstine Arandjelovac.
Ne mislim nista i ne zelim da mislim...Sva sreca pa ne placam porez njima ovde..
PS: A poreski obveznici Opstine AR neka gledaju,pa opet glasaju radikalno-napredne..nije mi ih zao uopste..
Edited by CeDiNiCa, 27 December 2009 - 05:13 PM.
- Lincoln Burrows and wizard like this
- Like This
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 27 December 2009 - 06:56 PM
Posto radim u jednom od javnih preduzeca,znam da je ova proslava zakazana pre dolaska prinudne uprave,negde u novembru. Ko god je hteo da prisustvuje trebao je iz svog dzepa da izdvoji 1000,00 dinara. Od svojih privatnih obaveza, nisam mogao da izdvojim vremena da posetim pomenuti skup i da vidim kako je sve to izgledalo. A kad malo bolje razmislim i bolje je sto nisam bio.
BUDIMO PAMETNI DANAS A NE ZA 50 GODINA !!!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account