Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Predsednikov Covek Od Poverenja

15 replies to this topic

#1 Sisarka

Prolaznik

• Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 28 December 2009 - 12:52 PM

Vec pomenuti Vasic Dejan dobio je opstinskog audija kao i ugovor da je licni vozac Vlade Gajica(portira), pa sad gradjani placaju i tog vozaca i bivseg vozaca. \

Ja koliko znam broj zaposlenih treba da se smanji?Posted Image Izgleda da sadasnji predsednik najavljuje istu politiku kao bivsi predsednik.

#2 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 28 December 2009 - 11:41 PM

View PostSisarka, on 28 December 2009 - 12:52 PM, said:

Vec pomenuti Vasic Dejan dobio je opstinskog audija kao i ugovor da je licni vozac Vlade Gajica(portira), pa sad gradjani placaju i tog vozaca i bivseg vozaca. \

Ja koliko znam broj zaposlenih treba da se smanji?Posted Image Izgleda da sadasnji predsednik najavljuje istu politiku kao bivsi predsednik.

Kakav je to car ako nema svitu ! Pa makar to bio i lažni car Šćepan mali!

#3 Djuric

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 29 December 2009 - 12:13 PM

Momci plasirate dezinformacije i pokušavate da napravite pometnju,ali dobro je da laš nemože dugo da opstane neotkrivena,pa ću vam ja objasniti da cela priča ne pije vodu jer....Po dolasku Vlade Gajića u opštinu se utvrđuje broj vozila u opštini,zašta tačan broj niko nije znao.Na tom sastanku se licitiralo ima šest vozila,pa osam i na kraju je konstatovano da ima sedam vozila.Vlada u startu blokira sve naloge,najskuplje vozilo garažira u JKP Bukuja u daje zabranu korišćenja istog do daljnjeg (Audi A6).Možda ti je žao što je blokirao Čedu Đorđevića da iako neradi u opštini svake sedmice dobija od uprave po bon od 20.litara koji realizuje na srednjoj pumpi+plata koja mu je tekla dok Vlada Gajić nije stopirao.U celoj priči jedino je istina da Dejan Vasić vozi Gajića po potrebi,ali sa vozilom Opel Vektra vlasništvo JKP Bukulja ponekad ako je potrebno.Dejan Vasić je inače član DS od 1999.godine i trenutno član OO stranke i neznam šta je vama uopšte čudno.Dejan Vasić ima rešenje vozača u JKP Bukulja od 2000.godine,pa znači da lažete da Vlada Gajić zapošljava nekoga u upravi.E jadni LAŽOVI...

#4 Sisarka

Prolaznik

• Members
  • Pip
  • 7 posts

Posted 29 December 2009 - 03:26 PM

Daaaa, baš je lepo što je član stranke, zato vozi Vladu Gajića(portira), iako postoji vozač u opštini. Samo mi reci koju sam ja laž rekla? Mislim da si sam potvrdio da vozi Gajića. I još nešto, mislim Đuriću da si mnogo loše informisan i da ti neko prodaje praznu slamu. Pričas o nekim automobilima, a ja to nisam spomenula nigde, samo sam rekla da Šmeker iz komunalnog vozi Gajića(portira).

Kakav je to car ako nema svitu ! Pa makar to bio i lažni car Šćepan mali!

Sa ovim se slažem u potpunosti, odmah se postavio kao da je car!!!

#5 popaj

Član

• Members
  • PipPip
  • 43 posts

Posted 29 December 2009 - 05:22 PM

Moram da kazem da meni licno ne smeta sto Vasic vozi Gajica, smatram da je Vasic odlican vozac i koliko sam informisan nema nekih neprijatnih dogadjaja za vreme dok je radio taj posao. Ali... Zasto Vasic? Pa ni onaj vozac Svabicev nije imao nekakve excese? Zasto da on ne vozi i dalje kada mu je to radno mesto? Hocu da kazem da tih vozaca ima sigurno jos negde a ne samo u Komunalnom, pa ima ih valjda i u TV Sumadiji, Smotri, Bolnici, j***em li ga ima ih pun qrac al` sto bas Vasic? Da li je to zato sto je clan DS-a? Da li su svi vozaci bivsih predsednika u Arandjelovcu bili birani po politickoj liniji? Mislim, mozda je bio neki konkurs? Al` koji su kriterijumi? Ako neko zna neka odgovori Zasto Vasic? I ko ga je izabrao?

#6 wizard

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 64 posts

Posted 29 December 2009 - 06:25 PM

A ajde sad ti meni reci: A zasto ne Vasic? Bivsi vozac Svabica ima resenje za mesto portira u opstini,ali je nekim svojim vezama dosao da vozi bivseg predsednika Svabica,zato portira i nije bilo na vratima da kontrolise dolazak radnika na posao. Valjda je Svabic imao poverenja u tog portir-vozaca pa ga je angazovao. Zasto onda to ne bi uradio i Vlada Gajic,da postavi svog coveka od poverenja za vozaca? Zasto je Svabic angazovao svog vozaca a nije zadrzao onog koji je vozio bivseg predsednika R.Milosevica? To pitanje niko nikada nije postavio a sad se gleda svaki potez koji uradi jedan Vlada Gajic. Zavidite mu svi vi malodusni koji znate da je bolji od svih Vas i zato mu zabijate klinove u tockove.
BUDIMO PAMETNI DANAS A NE ZA 50 GODINA !!!

#7 Djuric

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 29 December 2009 - 07:18 PM

Gajić nije nažalost nikoga angažovao da ga vozi.Vozi ga Vasić kada nema posla u komunalnom,a onaj jadnik što je vozio Švabića neće sigurno da ga vozi, jer bi na foruma vi pisali na kojoj krivini ili pumpi je pišao Vlada Gajić pošto
drugo nešto nemožete da napišete za istog.Dok traje privremena uprava na vašu žalost ovaj audi će biti parkiran u garaži komunalnog i voziće se u njemu sledeći izabrani gradonačelnik,a dotle će Vladu voziti Vasić u slobodno vreme tj. kada nema posla u komunalnom i primaće normalno platu u JKP Bukulja.

Edited by Lincoln Burrows, 29 December 2009 - 07:35 PM.
Povedi racuna o recniku uvrede se nece tolerisati

#8 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 29 December 2009 - 08:25 PM

Ja ne mogu da verujem cime se vi "bavite"..to je strasno..Zivite ljudi svoj zivot,ne zivite vise tudje zivote..sta vas interesuje ko koga vozi i zasto..Sada vam i Vlada smeta,a nisu vam godinama smetali lopovi na vlasti u gradu,pljackanje grada..sve ste to mirno posmatrali i opet glasali za njih! Ko ce vama ugoditi..

Edited by CeDiNiCa, 29 December 2009 - 08:27 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#9 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 29 December 2009 - 09:12 PM

View PostCeDiNiCa, on 29 December 2009 - 08:25 PM, said:

Ja ne mogu da verujem cime se vi "bavite"..to je strasno..Zivite ljudi svoj zivot,ne zivite vise tudje zivote..sta vas interesuje ko koga vozi i zasto..Sada vam i Vlada smeta,a nisu vam godinama smetali lopovi na vlasti u gradu,pljackanje grada..sve ste to mirno posmatrali i opet glasali za njih! Ko ce vama ugoditi..

Ja mislim sto se tice politike ti si svaciji zivot vodila samo nisi svoj. Za Vasica i ovo me ne interesuje, ali pusti da se polemise, posto su kako je vec receno javne licnosti!
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#10 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 29 December 2009 - 10:05 PM

View PostDanilo14, on 29 December 2009 - 09:12 PM, said:

Ja mislim sto se tice politike ti si svaciji zivot vodila samo nisi svoj.

Da li uopste znas sta si zeleo da kazes?! Recenica bez smisla i veoma glupa konstatacija..strasno..:(
Nikoga ja ovde ne drzim da bih ga pustila..ali polemisu o banalnim i trivijalnim stvarima,a neki plasiraju i neistine..

PS: Jedini koji nije dozvolio bilo kakvu polemiku kada je u pitanju bio Ceda Djordjevic,si bio ti i zato..;)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#11 VanHelsing

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 29 December 2009 - 10:35 PM

View Postwizard, on 29 December 2009 - 06:25 PM, said:

A ajde sad ti meni reci: A zasto ne Vasic? Bivsi vozac Svabica ima resenje za mesto portira u opstini,ali je nekim svojim vezama dosao da vozi bivseg predsednika Svabica,zato portira i nije bilo na vratima da kontrolise dolazak radnika na posao. Valjda je Svabic imao poverenja u tog portir-vozaca pa ga je angazovao. Zasto onda to ne bi uradio i Vlada Gajic,da postavi svog coveka od poverenja za vozaca? Zasto je Svabic angazovao svog vozaca a nije zadrzao onog koji je vozio bivseg predsednika R.Milosevica? To pitanje niko nikada nije postavio a sad se gleda svaki potez koji uradi jedan Vlada Gajic. Zavidite mu svi vi malodusni koji znate da je bolji od svih Vas i zato mu zabijate klinove u tockove.

Svaki potez i treba da se prati a ne samo Vlade Gajica,nego svih zaposlenih u opstini jer moramo da shvatimo jednom za svagda da su tu oni zbog nas a ne mi zbog njih.Meni je izdavala neko resenje jedna mladja dama koja je imala odstampan papir sa napisanim tekstom gde je trebala da unese samo moje ime i prezime i maticni broj, ravno 20 min,i ja sam skopcao da ona ne zna da koristi program i da radi na kompjuteru,a prima platu za to od mog poreza.A toliko mladog i obrazovanog sveta,kulturnog i ljubaznog ceka na posao.Treba da jedemo vise pasulja nebi li se opasuljili malo! :D

Edited by VanHelsing, 29 December 2009 - 10:36 PM.

#12 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 29 December 2009 - 11:07 PM

View PostVanHelsing, on 29 December 2009 - 10:35 PM, said:

Meni je izdavala neko resenje jedna mladja dama koja je imala odstampan papir sa napisanim tekstom gde je trebala da unese samo moje ime i prezime i maticni broj, ravno 20 min,i ja sam skopcao da ona ne zna da koristi program i da radi na kompjuteru

Nisi ti dobro skopcao..Ti si se njoj dopao,pa je zato odugovlacila...:lol:

Don Huan

Visit My Website

#13 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 29 December 2009 - 11:10 PM

View PostVanHelsing, on 29 December 2009 - 10:35 PM, said:

Svaki potez i treba da se prati a ne samo Vlade Gajica,nego svih zaposlenih u opstini jer moramo da shvatimo jednom za svagda da su tu oni zbog nas a ne mi zbog njih.Meni je izdavala neko resenje jedna mladja dama koja je imala odstampan papir sa napisanim tekstom gde je trebala da unese samo moje ime i prezime i maticni broj, ravno 20 min,i ja sam skopcao da ona ne zna da koristi program i da radi na kompjuteru,a prima platu za to od mog poreza.A toliko mladog i obrazovanog sveta,kulturnog i ljubaznog ceka na posao.Treba da jedemo vise pasulja nebi li se opasuljili malo! :D

I ja se slazem da treba da se svaki potez prati,od vrha pa do dna,ali samo mi nije jasno zasto se to upravo sad radi kad je prinudna uprava u pitanju,a nije se toliko vodilo racuna o potezima predjasnje vlasti. Ovakva situacija je kao sto i samo ime kaze privremena,a da li ce tako i ostati posle izbora videcemo. Nekome Vlada Gajic smeta a zasto je to tako,znaju samo oni kojima ovakva situacija odgovara.
VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!

#14 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 29 December 2009 - 11:24 PM

View Postalex01, on 29 December 2009 - 11:10 PM, said:

ali samo mi nije jasno zasto se to upravo sad radi kad je prinudna uprava u pitanju,a nije se toliko vodilo racuna o potezima predjasnje vlasti. Ovakva situacija je kao sto i samo ime kaze privremena,a da li ce tako i ostati posle izbora videcemo. Nekome Vlada Gajic smeta a zasto je to tako,znaju samo oni kojima ovakva situacija odgovara.

Zato sto u ovom gradu zive sve sami pacijenti koji boluju od sindroma zvanog: Radikali,a Svabic ih leci(truje)godinama..Arandjelovcani su uvek bili gostoljubivi,sve do Pescanika..tu smo pokazali koliko smo primitivni,prosti i negostoljubivi..Arandjelovcanima sa tim sindromom od koga boluju,smeta svako ko je normalan,ko ima jasne stavove i principe,a trenutno je to Vlada Gajic..U ovom gradu se sve zasniva na pricama "rekla-kazala",tracarenje i seljacizam..A hoce u Beograd..e pa ne mozete takvi nigde!

Don Huan

Visit My Website

#15 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 29 December 2009 - 11:37 PM

I jos nesto..za ove sto komentarisu coveka koji je privremeno na vlasti..Pa necete mu valjda vi birati vozaca..vi ste birali i izabrali,pa evo gde smo!

Don Huan

Visit My Website

#16 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts
  • Interests:Ham Radio

Posted 29 December 2009 - 11:42 PM

U svakoj temi politicke prepirke i ne slaganje i prozivanje. Lock
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W