Ja koliko znam broj zaposlenih treba da se smanji?
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Predsednikov Covek Od Poverenja
Posted 28 December 2009 - 12:52 PM
Posted 28 December 2009 - 11:41 PM
Sisarka, on 28 December 2009 - 12:52 PM, said:
Kakav je to car ako nema svitu ! Pa makar to bio i lažni car Šćepan mali!
Posted 29 December 2009 - 12:13 PM
Posted 29 December 2009 - 03:26 PM
Sa ovim se slažem u potpunosti, odmah se postavio kao da je car!!!
Posted 29 December 2009 - 05:22 PM
Posted 29 December 2009 - 06:25 PM
Posted 29 December 2009 - 07:18 PM
drugo nešto nemožete da napišete za istog.Dok traje privremena uprava na vašu žalost ovaj audi će biti parkiran u garaži komunalnog i voziće se u njemu sledeći izabrani gradonačelnik,a dotle će Vladu voziti Vasić u slobodno vreme tj. kada nema posla u komunalnom i primaće normalno platu u JKP Bukulja.
Edited by Lincoln Burrows, 29 December 2009 - 07:35 PM.
Povedi racuna o recniku uvrede se nece tolerisati
Posted 29 December 2009 - 08:25 PM
Edited by CeDiNiCa, 29 December 2009 - 08:27 PM.
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 29 December 2009 - 09:12 PM
CeDiNiCa, on 29 December 2009 - 08:25 PM, said:
Ja mislim sto se tice politike ti si svaciji zivot vodila samo nisi svoj. Za Vasica i ovo me ne interesuje, ali pusti da se polemise, posto su kako je vec receno javne licnosti!
Posted 29 December 2009 - 10:05 PM
Danilo14, on 29 December 2009 - 09:12 PM, said:
Da li uopste znas sta si zeleo da kazes?! Recenica bez smisla i veoma glupa konstatacija..strasno..
Nikoga ja ovde ne drzim da bih ga pustila..ali polemisu o banalnim i trivijalnim stvarima,a neki plasiraju i neistine..
PS: Jedini koji nije dozvolio bilo kakvu polemiku kada je u pitanju bio Ceda Djordjevic,si bio ti i zato..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 29 December 2009 - 10:35 PM
wizard, on 29 December 2009 - 06:25 PM, said:
Svaki potez i treba da se prati a ne samo Vlade Gajica,nego svih zaposlenih u opstini jer moramo da shvatimo jednom za svagda da su tu oni zbog nas a ne mi zbog njih.Meni je izdavala neko resenje jedna mladja dama koja je imala odstampan papir sa napisanim tekstom gde je trebala da unese samo moje ime i prezime i maticni broj, ravno 20 min,i ja sam skopcao da ona ne zna da koristi program i da radi na kompjuteru,a prima platu za to od mog poreza.A toliko mladog i obrazovanog sveta,kulturnog i ljubaznog ceka na posao.Treba da jedemo vise pasulja nebi li se opasuljili malo!
Edited by VanHelsing, 29 December 2009 - 10:36 PM.
- Lincoln Burrows and CeDiNiCa like this
- Like This
Posted 29 December 2009 - 11:07 PM
VanHelsing, on 29 December 2009 - 10:35 PM, said:
Nisi ti dobro skopcao..Ti si se njoj dopao,pa je zato odugovlacila...
- VanHelsing likes this
- Like This
Don Huan
Visit My Website
Posted 29 December 2009 - 11:10 PM
VanHelsing, on 29 December 2009 - 10:35 PM, said:
I ja se slazem da treba da se svaki potez prati,od vrha pa do dna,ali samo mi nije jasno zasto se to upravo sad radi kad je prinudna uprava u pitanju,a nije se toliko vodilo racuna o potezima predjasnje vlasti. Ovakva situacija je kao sto i samo ime kaze privremena,a da li ce tako i ostati posle izbora videcemo. Nekome Vlada Gajic smeta a zasto je to tako,znaju samo oni kojima ovakva situacija odgovara.
Posted 29 December 2009 - 11:24 PM
alex01, on 29 December 2009 - 11:10 PM, said:
Zato sto u ovom gradu zive sve sami pacijenti koji boluju od sindroma zvanog: Radikali,a Svabic ih leci(truje)godinama..Arandjelovcani su uvek bili gostoljubivi,sve do Pescanika..tu smo pokazali koliko smo primitivni,prosti i negostoljubivi..Arandjelovcanima sa tim sindromom od koga boluju,smeta svako ko je normalan,ko ima jasne stavove i principe,a trenutno je to Vlada Gajic..U ovom gradu se sve zasniva na pricama "rekla-kazala",tracarenje i seljacizam..A hoce u Beograd..e pa ne mozete takvi nigde!
Don Huan
Visit My Website
Posted 29 December 2009 - 11:37 PM
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked