Ova tema mora da pomogne gradjanima ko može da vodi ovaj grad!Mnogo je zvanih,malo izabranih!
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Ja Ću Da Budem Gradonačelnik.......
Started by Djuric, Dec 30 2009 12:23 AM
5 replies to this topic
Posted 30 December 2009 - 12:33 AM
Ja bih pošto sam pristalica SNS-a tj bivših šešeljovaca za to da naša buduća gradonačelnica bude g-dja Marina tv Flash!
Možda grešim,a do 25.04. ima puno vremena pa ako me neko argumentima ubedi možžžž i da se predomislim.
Njen najveći kvalitet koji sam prepoznao je što je na vreme videla čemu vodi ova pljčkaška politika Gdina.Švabića i osovine SRS-SPS-SPO&nova srbija i ogradila se od nje!Tu ima puno ljudi koje svojom figurom i glasom da nagovori da glasa za SNS tako da je po meni ona FIGURA ohohooooooooooo!
Možda grešim,a do 25.04. ima puno vremena pa ako me neko argumentima ubedi možžžž i da se predomislim.
Njen najveći kvalitet koji sam prepoznao je što je na vreme videla čemu vodi ova pljčkaška politika Gdina.Švabića i osovine SRS-SPS-SPO&nova srbija i ogradila se od nje!Tu ima puno ljudi koje svojom figurom i glasom da nagovori da glasa za SNS tako da je po meni ona FIGURA ohohooooooooooo!
Posted 30 December 2009 - 01:14 AM
Jel to ona sto je bila u Novoj Srbiji do prosle godine? 
Ja sam za Micu sisu..kada moze Marina sex masina,moze i Mica..
PS: Temu sam shvatila neozbiljno(nije mi se svidela postavka),pa cu tako o odgovoriti na nju..
Ja sam za Micu sisu..kada moze Marina sex masina,moze i Mica..
PS: Temu sam shvatila neozbiljno(nije mi se svidela postavka),pa cu tako o odgovoriti na nju..
Edited by CeDiNiCa, 30 December 2009 - 01:17 AM.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account