Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Smena Direktora Koji Nisu Iz Ds-A

• You cannot reply to this topic
15 replies to this topic

#1 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 06 January 2010 - 10:04 PM

Privremeno veće po zakonu NEMA prava da sprovodi politiku svojih stranaka jer građani nisu za njih glasali i nemaju legitimitet!

Uprkos tome Vlada Gajić je smenio direktora RTV Šumadija koji ne pripada njegovoj stranci.

Čovek je Šumadiju izvukao iz blata i od nje napravio koliko toliko pristojnu stanicu.

Čak ni tim extremnim, mračnim, i prljavim radikalima koji su imali legitimitet glasova, nije smetalo što čovek nije član njihove stranke i nisu ga smenili!

Do sada su sve stranke imale podjednak tretman, a sada stranke iz privremenog veća mogu da se reklamiraju 24 sata kao privremeno veće, dok one koje nisu u privremenom veču imaju nedaljno samo 3 minuta!

Živela Demokratija ! Živeli principi i obećanja od 5 oktobra 2000!

#2 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 06 January 2010 - 10:30 PM

View Postcompos sui, on 06 January 2010 - 10:04 PM, said:

Čak ni tim extremnim, mračnim, i prljavim radikalima

Do juce si bio njihov.. :huh: c c c c..toliko o vasem moralu i karakteru..!
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#3 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 06 January 2010 - 10:53 PM

View PostCeDiNiCa, on 06 January 2010 - 10:30 PM, said:

Do juce si bio njihov.. Posted Image c c c c..toliko o vasem moralu i karakteru..!

lažu te bre mangupi ! hoce da te ... obeščaste!

zar ti nisu rekli da sam bio pre u LDP-u?

inace, šta je to SNS obećala a nije ispunjeno ?

#4 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 06 January 2010 - 11:18 PM

View PostCeDiNiCa, on 06 January 2010 - 10:30 PM, said:

Do juce si bio njihov.. Posted Image c c c c..toliko o vasem moralu i karakteru..!

imas li šta da kažes za smenu direktora koji nisu politički obojeni .

bolje nam reci da li ti podržavas takvu politiku ?

ne mogu da verujem: DS ladno radikalniji od Radikala i SPS-a zajedno i to u devedesetim!

Borise, Borise .... sad ti se iz groba smeši čika Sloba

#5 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 06 January 2010 - 11:50 PM

View Postcompos sui, on 06 January 2010 - 10:53 PM, said:

zar ti nisu rekli da sam bio pre u LDP-u?

...hihihihi...imas bujnu mastu.. :pop:

View Postcompos sui, on 06 January 2010 - 11:18 PM, said:

imas li šta da kažes za smenu direktora koji nisu politički obojeni .

bolje nam reci da li ti podržavas takvu politiku ?

Kome da kazem?! Ja ne verujem mnogo u te tvoje naprednjacke price..:)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#6 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 07 January 2010 - 11:28 AM

View PostCeDiNiCa, on 06 January 2010 - 11:50 PM, said:

...hihihihi...imas bujnu mastu.. Posted Image

Kome da kazem?! Ja ne verujem mnogo u te tvoje naprednjacke price..Posted Image

Eto vidis kako mašta može svašta Posted Image

e sada da se malo vratimo na zemlju :

25 decembra 2009 RTV Šumadija pozvala je Tomislava Nikolića da gostuje 29 decembra.
Demokrata Vlada Gajić se grubo, protivno svojim ovlaštenjima (člana privremenog organa) umešao u uređivačku politiku javnog servisa, RTV Šumadija i ne samo što je sprečo gostovanje Nikolića - već je smenio direktora !!!

Bilo bi sasvim demoktratski da je Gajić obezbedio recimo Tadićevo gostovanje - da građani lepo čuju i jednu i drugu stranu. Umesto toga on osino menja direktora javnog servisa i opozicionim strankama dozvoljava 3 minuta nedeljno, dok se on sa TV šumadije sad ne skida.

Stranke će se menjati. Bogu hvala, Srbija danas ima stranku koja zastupa republikanske vrednosti , to je SNS ali je tužno što nema stranku koja zastupa demokratske vrednosti.

DS- se polako ali sigurno približava ekstremističkim politikama LDP-a i G17plus, šikanirajući medije, sa jedne strane i politici jednoumlja SPS-a iz 90tih .

Kako DS nije sramota da čak i Radikali u Aranđelovcu budu demokratskija i liberalnija vlast od njih!

#7 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 07 January 2010 - 11:32 AM

View PostCeDiNiCa, on 06 January 2010 - 11:50 PM, said:

...hihihihi...imas bujnu mastu.. Posted Image

Kome da kazem?! Ja ne verujem mnogo u te tvoje naprednjacke price..Posted Image

Cedinice, jos uvek čekam da mi odgovoriš Šta su to naprednjaci obecali a nisu isopunili ?

Jel možeš da se setis ? Posted Image

#8 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 03 February 2010 - 10:18 PM

View Postcompos sui, on 07 January 2010 - 11:28 AM, said:

25 decembra 2009 RTV Šumadija pozvala je Tomislava Nikolića da gostuje 29 decembra.
Demokrata Vlada Gajić se grubo, protivno svojim ovlaštenjima (člana privremenog organa) umešao u uređivačku politiku javnog servisa, RTV Šumadija i ne samo što je sprečo gostovanje Nikolića - već je smenio direktora !!!

Bilo bi sasvim demoktratski da je Gajić obezbedio recimo Tadićevo gostovanje - da građani lepo čuju i jednu i drugu stranu. Umesto toga on osino menja direktora javnog servisa i opozicionim strankama dozvoljava 3 minuta nedeljno, dok se on sa TV šumadije sad ne skida.

Stranke će se menjati. Bogu hvala, Srbija danas ima stranku koja zastupa republikanske vrednosti , to je SNS ali je tužno što nema stranku koja zastupa demokratske vrednosti.

DS- se polako ali sigurno približava ekstremističkim politikama LDP-a i G17plus, šikanirajući medije, sa jedne strane i politici jednoumlja SPS-a iz 90tih .

Kako DS nije sramota da čak i Radikali u Aranđelovcu budu demokratskija i liberalnija vlast od njih!

Sad da iznesem neke cinjenice sto se tice g-dina Rada Vojcica i njegovog nezakonitog smenjivanja sa mesta direktora javnog servisa,RTV SUMADIJA!!!

- Direktor javnog servisa nema pravo da poziva stranacke lidere na javni servis a da se pre toga ne konsultuje sa lokalnom samoupravom. To mogu privatni mediji kao sto su RTV FLASH i RTV SUNCE.

-Direktor Vojcic,uzima sebi za pravo da mimo,u ovom slucaju predsednika prinudne uprave,kreira javni servis po svom nahodjenju. Bivsi radikal,prelazi u redove naprednjacke stranke i poziva ni manje ni vise nego predsednika SNS Tomislava Nikolica da gostuje,a pre toga odbija zahtev prinudne uprave da zakaze gostovanje svih clanova prinudne uprave,pravdajuci se da je on taj termin popunio sa vec navedenim gostom.

- Nemogavsi da predje preko takve odluke Vlada Gajic radi ono sto je u takvim situacijama normalno da se uradi,smenjuje Vojcica sa mesta direktora RTV SUMADIJA.

- Ali ni to nije sve. Dosetljivi Vojcic se za vreme svog boravka ne mestu direktora RTV SUMADIJA,protivzakonito docepao posla,tako sto je protiv zakonito zamolio predsednika upravnog odbora da mu potpise ugovor o radu na neodredjeno vreme,a predsednik upravnog odbora,opet protiv zakonito,potpisuje takav dokument.I tako bivsi direktor ostaje da punopravno radi na RTV SUMADIJA.

- I sad kad je doslo vreme otpustanja radnika koji su na budzetu,vi ne mozete da otpustite Rada Vojicica zato sto je on zakonski radnik javnog servisa,a da biste ga otpustili treba da mu date otpremninu,koju on naravno ne zasluzuje,posto su direktorska mesta u javnim preduzecima izborna mesta. Zato ce takvo ponasanje da plati neki novinar,kamerman,montazer ili tonac.

- I tako naprednjaci pokazase kako ce se ophoditi prema javnim preduzecima kad i ako dodju na vlast a da je uopste i nisu osvojili,a ja se iskreno nadam da nece.

TOLIKO O POSTENIM I JADNIM NAPREDNJACIMA!!!

Edited by alex01, 03 February 2010 - 10:21 PM.

VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!

#9 Bukovichanin

Član

• Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 06 February 2010 - 04:07 PM

View Postcompos sui, on 06 January 2010 - 10:04 PM, said:

Privremeno veće po zakonu NEMA prava da sprovodi politiku svojih stranaka jer građani nisu za njih glasali i nemaju legitimitet!

Uprkos tome Vlada Gajić je smenio direktora RTV Šumadija koji ne pripada njegovoj stranci.

Čovek je Šumadiju izvukao iz blata i od nje napravio koliko toliko pristojnu stanicu.

Čak ni tim extremnim, mračnim, i prljavim radikalima koji su imali legitimitet glasova, nije smetalo što čovek nije član njihove stranke i nisu ga smenili!

Do sada su sve stranke imale podjednak tretman, a sada stranke iz privremenog veća mogu da se reklamiraju 24 sata kao privremeno veće, dok one koje nisu u privremenom veču imaju nedaljno samo 3 minuta!

Živela Demokratija ! Živeli principi i obećanja od 5 oktobra 2000!

Oprosti! On je 5. oktobra 2000 godine bio sa druge strane Demokratske stranke i njenih principa kao i tadašnjeg celog DOSa!

#10 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 06 February 2010 - 05:55 PM

Muka mi je vise da citam ko je gde i kada bio..zaboravite ljudi vise Milosevica,Seselja,Draskovica i ko je gde bio,prestanite da zivite u proslosti,zivite za danas,za sutra..Gledajte malo u buducnost,zaboravite sta je bilo pre 20 godina,ili vec! Toliko ste se "okomili" vi iz SRS-a i SNS-a na tog Gajica,da je to strasno..Pa i TOMA NIKOLIC je bio Seseljevac i SRS,a sada je SNS i vodi neku drugu politiku,jos malo pa "nasu"...Bio je uz Kostunicu,Velju,palili su ambasade kao radikali,umirali za Kosovom,Karadzicem..i sta sad?! Sada je sve samo ne Seseljevac,sada je u Evropi vec...I zato molim Vas..

Don Huan

Visit My Website

#11 Bukovichanin

Član

• Members
  • PipPip
  • 19 posts

Posted 11 February 2010 - 10:00 AM

View PostCeDiNiCa, on 06 February 2010 - 05:55 PM, said:

Muka mi je vise da citam ko je gde i kada bio..zaboravite ljudi vise Milosevica,Seselja,Draskovica i ko je gde bio,prestanite da zivite u proslosti,zivite za danas,za sutra..Gledajte malo u buducnost,zaboravite sta je bilo pre 20 godina,ili vec! Toliko ste se "okomili" vi iz SRS-a i SNS-a na tog Gajica,da je to strasno..Pa i TOMA NIKOLIC je bio Seseljevac i SRS,a sada je SNS i vodi neku drugu politiku,jos malo pa "nasu"...Bio je uz Kostunicu,Velju,palili su ambasade kao radikali,umirali za Kosovom,Karadzicem..i sta sad?! Sada je sve samo ne Seseljevac,sada je u Evropi vec...I zato molim Vas..

ALi je to i dalje ISTI čovek! Ne može da se promeni pa to ti je, kad god je pod tenzijom on pokaže svoje pravo lice! Karakter čoveka se formira do 12. godine života, posle toga nema više promena barem što se karaktera tiče. I sad hoćete da mi kažete da ko je mogao da bude uz SPS devedesetih i uz radikale i njihovu terminologiju, ideologiju itd. može sada odjednom da postane demokrata? Mislim da je to gotovo nemoguće...
Tako je i sa VG! :angry:

Edited by Bukovichanin, 11 February 2010 - 10:01 AM.

#12 raka

Član

• Members
  • PipPip
  • 42 posts
  • Interests:Sve i svata

Posted 19 February 2010 - 08:05 PM

Onaj ko zaboravlja ko je gde bio i sta je radio neka potrazi savet od gospodina na snimku . Ovaj gospodin savrseno shvata ulogu pamcenja u evoluciji ljudske vrste .

#13 ivani

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted 08 March 2010 - 06:53 PM

#14 DMG

Član

• Members
  • PipPip
  • 11 posts

Posted 08 March 2010 - 07:32 PM

View Postivani, on 08 March 2010 - 06:53 PM, said:

Mnogi u DSS-u misle isto kao ti sto se tice zutih ali uci u koaliciju sa Novom Srbijom koja je vise branila Svabica nego on sebe samog?!
Mnogo los potez !!!

Edited by DMG, 08 March 2010 - 07:39 PM.

#15 ivani

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted 08 March 2010 - 11:26 PM

Los za DSS posto nece preci cenzus!

#16 wizard

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 64 posts

Posted 09 March 2010 - 12:13 AM

Necete ga preci ni vi,ne bojte se! Od Vas nista ne zavisi niti mozete bilo sta da promenite.
BUDIMO PAMETNI DANAS A NE ZA 50 GODINA !!!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users