Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Deset Godina Vlasti Demokratije U Srbiji

• You cannot reply to this topic
16 replies to this topic

Poll: Deset Godina Vlasti Demokratije U Srbiji

This is a public poll. Other members will be able to see which options you chose

Demokratska stranka:

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#1 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 07 January 2010 - 07:56 PM

Da li poteze privremenog veća ocenjijete kao demokratske ili nedemokratske ?

#2 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 07 January 2010 - 11:18 PM

Naravno da su demokratski.Neznam zasto po tebi to nisu,kao da bi ste vi bili bolji kad biste bili na vlasti.I neznam zasto ovoliko novih tema na forumu,kad se i po drugim temama vodi slicna polemika. Kao da ce ova sad da promeni nesto u razmisljanju ljudi i ovde ce nesto novo da saznaju,sto nisu saznali pre na drugim temama. Ovo mi se cini kao vezbanje za otvaranje novih tema i postavljanja glasanja sa vrlo glupim izborom pitanja.
VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!

#3 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 08 January 2010 - 09:09 AM

View Postalex01, on 07 January 2010 - 11:18 PM, said:

Naravno da su demokratski.Neznam zasto po tebi to nisu,kao da bi ste vi bili bolji kad biste bili na vlasti.I neznam zasto ovoliko novih tema na forumu,kad se i po drugim temama vodi slicna polemika. Kao da ce ova sad da promeni nesto u razmisljanju ljudi i ovde ce nesto novo da saznaju,sto nisu saznali pre na drugim temama. Ovo mi se cini kao vezbanje za otvaranje novih tema i postavljanja glasanja sa vrlo glupim izborom pitanja.

ako sam dobro razumeo:

Demokratija je kada neko ko vlada a pri tome nije dobio izbore , sebe reklamira 24 sata dnevno, a opoziciji daje 3 minuta nedeljno?
Demokratija je čim se dokopaš vlasti, i ako niko za tebe nije glasao, da odmah smeniš sve direktore koji nisu iz tvoje stranke?
Kada čoveka samo zato što nije član tvoje stranke izbaciš sa posla i ako nemaš zakonskog osnova?

Voleo bih da mi neko kaže kako se zove oblik vladavine u kojoj vlast ne radi ovakve stvari ?

P.S. Ako ti se neka tema ili glasanje ne sviđaju nemoraš da učestvuješ u njima.

Edited by compos sui, 08 January 2010 - 09:19 AM.

#4 Djuric

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 08 January 2010 - 01:05 PM

compos sui veoma inteligento razmišljaš,ali na anketu ti nisam ogovorio jer je mnogo glupo osmišljena.To možeš videti po odzivu na nju,ako hoćeš da ti objasnim imaš broj ljudi koji su prijavljeni na forumu,pa onda vidiš koliko je njih glasalo na anketi i pomnožiš sa 100,pa podeliš sa brojem korisnika foruma.Vidi seti se nešto pametnije da uradiš za te tvoje naprednjake,valjda ima neko bar malo inetigentniji tu koji će ti pomoći u kampanji.

#5 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 08 January 2010 - 03:04 PM

View Postcompos sui, on 07 January 2010 - 07:56 PM, said:

Da li poteze privremenog veća ocenjijete kao demokratske ili nedemokratske ?

Strasno me nervira sto si dosao na forum pred same izbore da bi radio antikampanju protiv DS-a,LDP-a i ostalih...Odmah da ti kazem da ti to nece uspeti,samo uzalud trosis svoje vreme(govorim iz svog iskustva..:) )...Ja se cudim Alexu,Djuricu i ostalima kako uopste imaju strpljenja sa tobom..svaka im cast na tome..Ja sa tobom ne mogu da vodim bilo koji vid konverzacije jer nisi na mom nivou,ne razumem politiku vas naprednjaka,ne vidim nikakvu viziju buducnosti ove zemlje kroz vas..mogu samo "tvojim jezikom da pricam" sto i radim...
Poteze PV ocenjujem kao odlicne vaspitno popravne mere..Dosta je vise!
I nemoj da se cepis ovde,kada sam sigurna da si do juce bio Seseljev radikal,a sada si Tomin naprednjak!!!

PS: A zbog tebe cu da predlozim LDP-u legalizaciju marihuane,tada bi sigurno glasao za LDP,kao sto si i rekao..E to je "vasa demokratija" vas naprednjaka..pih..prodao bi se za dzoint..:D

Edited by CeDiNiCa, 08 January 2010 - 03:06 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#6 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 08 January 2010 - 03:29 PM

Compos..vec sam ti jednom rekla da cete jos dugo godina gledati demokrate na vlasti...A posle toga nas...:)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#7 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 08 January 2010 - 04:46 PM

Ova tema nema nikakvog smisla..

ovakva demokratija u Srbiji je na snazi vec skoro trideset godina.. valjda postavljac teme nema vise od 10 pa se ni ne seca..

DS nije vladao svih godina, nije upravljao ni poslednjih 10 pa je tesko dati odgovor, ali mislim da imaju par kvalitetnih unutrasnjih ekipa plus da otklone skart stare skole i eto ih na vlasti ko SPS sto neko rece..
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#8 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 08 January 2010 - 06:46 PM

pobogu ljudi nije u pitanju DS ili SNS, u pitnju je šta u ovom momentu može da donese koliko toliki napredak narodu a samim tim i meni kao pripadniku istog.

DS, pa i DSS su u jednom momentu bili progresivne snage u Srbiji, mogu samo da kažem da mi je žao što više nisu.

Šta su bili Šešeljevi ideali 90 tih - i sad su eno ga u Hagu zastupa ih i dalje - i onda i sad sam protiv njih!

Šta su bili ideali DS 5 oktobra 2000 ? Sloboda govora, demokratija, nezavisne institucije, smena vlasti, poštovanje volje građana- i onda i sad sam za njih!

Ali DS nije !

Kao što je milošević izdao principe socijalizma (marko - gajbica biznismen) tako je DS izdao principe Demokratije i parlamentarizma!

I Tadića i Jeremića lično poznajem i zaista ne mogu da kažem o njima ništa loše. Ni za svoju svastiku ne mogu da kažem ništa loše - divna je žena, ali nema veze sa kuvanjem . Isto kao što neću glasati za DS koji nema veze sa Demokratijom, neću jesti ni Zoricinu gibanicu !

#9 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 08 January 2010 - 11:17 PM

View Postcompos sui, on 08 January 2010 - 06:46 PM, said:

pobogu ljudi nije u pitanju DS ili SNS, u pitnju je šta u ovom momentu može da donese koliko toliki napredak narodu a samim tim i meni kao pripadniku istog.

DS, pa i DSS su u jednom momentu bili progresivne snage u Srbiji, mogu samo da kažem da mi je žao što više nisu.

Šta su bili Šešeljevi ideali 90 tih - i sad su eno ga u Hagu zastupa ih i dalje - i onda i sad sam protiv njih!

Šta su bili ideali DS 5 oktobra 2000 ? Sloboda govora, demokratija, nezavisne institucije, smena vlasti, poštovanje volje građana- i onda i sad sam za njih!

Ali DS nije !

Kao što je milošević izdao principe socijalizma (marko - gajbica biznismen) tako je DS izdao principe Demokratije i parlamentarizma!

I Tadića i Jeremića lično poznajem i zaista ne mogu da kažem o njima ništa loše. Ni za svoju svastiku ne mogu da kažem ništa loše - divna je žena, ali nema veze sa kuvanjem . Isto kao što neću glasati za DS koji nema veze sa Demokratijom, neću jesti ni Zoricinu gibanicu !

Ocigledno si pobrkao neke stvari. Trenutno su u zizi interesovanja predstojeci lokalni izbori,i molio bih te da se drzis te teme. Mora da si neka strasno velika faca kad poznajes i Tadica i Jeremica,mada ti ja u to ne verujem,ali necu ti ni kvariti. Da ih iole poznajes,ne bi tako lako presao preko svega onoga sta su za SRBIJU uradili,(a siguran sam da ce posle ovoga uslediti pitanje: - Sta su oni to uradili?) i glasati za Nikolica zato sto on nije nista uradio za narod,ali mu treba dati sansu. Taj covek godinama dobija najveci broj glasova,ali zbog svoje nesposobnosti da vodi drzavu,propusta sansu i uvek vlast prepusta drugima. Verujem da ce tako biti i na sledecim izborima kad ih bude bilo i ukoliko dobije najveci broj glasova. Coveku je vrlo lepo tamo gde se nalazi,i zasto bi pod stare dane menjao nesto. Bolje bi ti bilo da uhvatis svastiku i da je naucis da napravi tu gibanicu,makar u tom slucaju neces ostati gladan,a i bice ti zadovoljstvo sto si bar nekog ubedio da moze nesto dobro da uradi za sebe.
VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!

#10 compos sui

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 77 posts

Posted 09 January 2010 - 11:46 PM

View Postalex01, on 08 January 2010 - 11:17 PM, said:

Ocigledno si pobrkao neke stvari. Trenutno su u zizi interesovanja predstojeci lokalni izbori,i molio bih te da se drzis te teme. Mora da si neka strasno velika faca kad poznajes i Tadica i Jeremica,mada ti ja u to ne verujem,ali necu ti ni kvariti. Da ih iole poznajes,ne bi tako lako presao preko svega onoga sta su za SRBIJU uradili,(a siguran sam da ce posle ovoga uslediti pitanje: - Sta su oni to uradili?) i glasati za Nikolica zato sto on nije nista uradio za narod,ali mu treba dati sansu. Taj covek godinama dobija najveci broj glasova,ali zbog svoje nesposobnosti da vodi drzavu,propusta sansu i uvek vlast prepusta drugima. Verujem da ce tako biti i na sledecim izborima kad ih bude bilo i ukoliko dobije najveci broj glasova. Coveku je vrlo lepo tamo gde se nalazi,i zasto bi pod stare dane menjao nesto. Bolje bi ti bilo da uhvatis svastiku i da je naucis da napravi tu gibanicu,makar u tom slucaju neces ostati gladan,a i bice ti zadovoljstvo sto si bar nekog ubedio da moze nesto dobro da uradi za sebe.

Znam ih iz vremena kad je tadic radaio kao nastavnik u srednjoj skoli tako da tu ne vidim ništa impozantno. Sada su državni činovnici - što bi poznavati ih bila neka privilegija ?

Jedini problem je što glasati za DS danas ne znači glasati za demokratiju u Srbiji!

Nikolić nije mogao da dobije izbore zbog Šešelja koji uvek pred uzbore zavapi Karlovac-Karlobag- Virovitica, i da će da kolje zarđalim kašikama.

Svi normalni ljudi vide da ne vaja ali niko pametan neće u rat - zato određeni % bude uzdžan i Tadić dobije.

Nikolić je izuzetno čestit i pošten čovek, idi do Bjačetine i ptaj bilo kog seljaka, o njemu, njegovoj porodici, deci,...

Da li će uspeti da izvuče Srbiju iz blata ne znam ali znam da Dinkić i Tadić sigurno neće.

#11 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 15 February 2010 - 09:57 AM

Funjara se ufunjala, uh kako me nervira Vlada Gajic, on je crna tacka U DS-u.

Attached File(s)

Edited by Danilo14, 15 February 2010 - 09:58 AM.

IS BANNED FROM THIS FORUM!

#12 znacistvarno

Član

• Members
  • PipPip
  • 17 posts

Posted 15 February 2010 - 03:53 PM

View PostDanilo14, on 15 February 2010 - 09:57 AM, said:

Funjara se ufunjala, uh kako me nervira Vlada Gajic, on je crna tacka U DS-u.

Ali je i najpismeniji politicar u gradu, tako da u svakom slucaju bolje da on bude na celu grada nego neki nepismeni ljakse .
On izgleda bar zna u Beogradu da nadje ministarstva i skupstinu za razliku od predjasnjih predsednikai funkcionera.
Never be afraid to try something new. Remember, amateurs built the ark. Top Professionals built the Titanic."

#13 mister

Član

• Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 16 February 2010 - 09:31 PM

View Postznacistvarno, on 15 February 2010 - 03:53 PM, said:

Ali je i najpismeniji politicar u gradu, tako da u svakom slucaju bolje da on bude na celu grada nego neki nepismeni ljakse .
On izgleda bar zna u Beogradu da nadje ministarstva i skupstinu za razliku od predjasnjih predsednikai funkcionera.

Daleko od toga da je najpismeniji u gradu, pa cak i u politici. Ima mnogo pismenijih ljudi od njega!

#14 Danilo14

banned

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3,587 posts
  • Interests:Pobegao!!!!

Posted 16 February 2010 - 11:54 PM

View Postznacistvarno, on 15 February 2010 - 03:53 PM, said:

Kako nije najnpismeniji... I ne mora da bude najpismeniji da bi bio predsednik opstine, Tadic nije magistar pa ipak je predsednik, jel to znaci da ne treba da bude predsednik ako nije magistar? :huh:
Mislim da si neki klinac koji nema veze sa politikom!

View Postmister, on 16 February 2010 - 09:31 PM, said:

Daleko od toga da je najpismeniji u gradu, pa cak i u politici. Ima mnogo pismenijih ljudi od njega!

Slazem se!
IS BANNED FROM THIS FORUM!

#15 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 17 February 2010 - 09:22 PM

..Godinama "pismeni" ljudi vode ovu Srbiju i evo gde smo..

Don Huan

Visit My Website

#16 Comi

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,500 posts

Posted 24 July 2010 - 09:59 PM

Ovo kod nas nije ni "de" od "demokratije" .
...

#17 mrud

Član

• Members
  • PipPip
  • 48 posts
  • Interests:prijateljstvo, druzenje,poslovanje

Posted 26 August 2010 - 09:04 PM

Demokratija je uredjenje u kom se pita narod, a bre ko pita narod????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users