Arandjelovcani Forum - Arandjelovac: Пливање За Часни Крст - Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Jump to content

Pravila foruma

-U ovom forumu se postavljaju iskljucivo vesti i novosti vezane za nash grad i okolinu..
-Bicemo vam zahvalni za postavljanje odgovarajucih vesti/novosti a najbolje cemo postaviti i na pocetnu stranu-portal sajta
-Moderatori i administratori uredjuju ovaj forum i imaju pravo da edituju ili uklone, po svojoj proceni, neodgovarajuce vesti.
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked
  • Bookmark

Пливање За Часни Крст 19.01.2010. у 12.00 гарашко језеро

#1 User is offline   ivani Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 14 January 2010 - 01:00 PM

Дана 19.01.2010. године у 12.00. часова, на Богојављење, Удружење грађана НАШИ организује на гарашком језеру по први пут у историји града пливање за ЧАСНИ КРСТ. Докажимо да смо достојни вере својих предака.

Пливајмо за КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ

Сви заинтерсовани могу се пријавити на телефон 064 11 72 448
0

Page 1 of 1
  • This topic is locked

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   CeDiNiCa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 14 January 2010 - 02:02 PM

View Postivani, on 14 January 2010 - 02:00 PM, said:

Дана 19.01.2010. године у 12.00. часова, на Богојављење, Удружење грађана НАШИ организује на гарашком језеру по први пут у историји града пливање за ЧАСНИ КРСТ. Докажимо да смо достојни вере својих предака.

Podrzavam ovu vasu akciju,nesto dobro i od vas..Samo jos da se ista odrzi,da ne bude samo reklama vaseg(ukinutog)udruzenja sa izgovorom da se niko nije prijavio,ili da nije odrzana zbog vremena ili nekih drugih okolnosti,to ces vec ti sam osmisliti,ne sumnjam u tebe..;)

This post has been edited by CeDiNiCa: 14 January 2010 - 02:04 PM

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

-1

#3 User is offline   placenik Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 14 January 2010 - 02:53 PM

Да не буде да само прозивам по овем форуму. Лепа акција, само баш ниси морао да се занесеш са СЛОБОДОМ ЗЛАТНОМ, ал' ваљда те понело :D
Vecina nije uvek u pravu, ali je uvek u vecini
0

#4 User is offline   ivani Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 14 January 2010 - 06:54 PM

Могуће, променићемо у ЗА РОПСТВО НАМ ЗЛАТНО

This post has been edited by ivani: 14 January 2010 - 06:57 PM

-2

#5 User is offline   CeDiNiCa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 14 January 2010 - 07:25 PM

..Kako to "menjannje" vama lako ide...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

-1

Page 1 of 1
  • This topic is locked
  • Bookmark

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users