Дана 19.01.2010. године у 12.00. часова, на Богојављење, Удружење грађана НАШИ организује на гарашком језеру по први пут у историји града пливање за ЧАСНИ КРСТ. Докажимо да смо достојни вере својих предака.
Пливајмо за КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ
Сви заинтерсовани могу се пријавити на телефон 064 11 72 448
Page 1 of 1
Пливање За Часни Крст 19.01.2010. у 12.00 гарашко језеро
Page 1 of 1
Other Replies To This Topic
Posted 14 January 2010 - 02:02 PM
ivani, on 14 January 2010 - 02:00 PM, said:
Дана 19.01.2010. године у 12.00. часова, на Богојављење, Удружење грађана НАШИ организује на гарашком језеру по први пут у историји града пливање за ЧАСНИ КРСТ. Докажимо да смо достојни вере својих предака.
Podrzavam ovu vasu akciju,nesto dobro i od vas..Samo jos da se ista odrzi,da ne bude samo reklama vaseg(ukinutog)udruzenja sa izgovorom da se niko nije prijavio,ili da nije odrzana zbog vremena ili nekih drugih okolnosti,to ces vec ti sam osmisliti,ne sumnjam u tebe..
This post has been edited by CeDiNiCa: 14 January 2010 - 02:04 PM
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Posted 14 January 2010 - 07:25 PM
..Kako to "menjannje" vama lako ide...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help
This topic is locked
Bookmark
Facebook
StumbleUpon
Del.icio.us
Google
Digg
Mixx