Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Пливање За Часни Крст

• This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 ivani

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted 14 January 2010 - 01:00 PM

Дана 19.01.2010. године у 12.00. часова, на Богојављење, Удружење грађана НАШИ организује на гарашком језеру по први пут у историји града пливање за ЧАСНИ КРСТ. Докажимо да смо достојни вере својих предака.

Пливајмо за КРСТ ЧАСНИ И СЛОБОДУ ЗЛАТНУ

Сви заинтерсовани могу се пријавити на телефон 064 11 72 448

#2 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 14 January 2010 - 02:02 PM

View Postivani, on 14 January 2010 - 01:00 PM, said:

Дана 19.01.2010. године у 12.00. часова, на Богојављење, Удружење грађана НАШИ организује на гарашком језеру по први пут у историји града пливање за ЧАСНИ КРСТ. Докажимо да смо достојни вере својих предака.

Podrzavam ovu vasu akciju,nesto dobro i od vas..Samo jos da se ista odrzi,da ne bude samo reklama vaseg(ukinutog)udruzenja sa izgovorom da se niko nije prijavio,ili da nije odrzana zbog vremena ili nekih drugih okolnosti,to ces vec ti sam osmisliti,ne sumnjam u tebe..;)

Edited by CeDiNiCa, 14 January 2010 - 02:04 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#3 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 14 January 2010 - 02:53 PM

Да не буде да само прозивам по овем форуму. Лепа акција, само баш ниси морао да се занесеш са СЛОБОДОМ ЗЛАТНОМ, ал' ваљда те понело :D
Vecina nije uvek u pravu, ali je uvek u vecini

#4 ivani

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted 14 January 2010 - 06:54 PM

Могуће, променићемо у ЗА РОПСТВО НАМ ЗЛАТНО

Edited by ivani, 14 January 2010 - 06:57 PM.

#5 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 14 January 2010 - 07:25 PM

..Kako to "menjannje" vama lako ide...
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users