Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Naprednjaci......

• You cannot reply to this topic
21 replies to this topic

#1 Djuric

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 17 January 2010 - 10:38 AM

Припадници Полицијске управе у Крагујевцу - Полицијске станице у Аранђеловцу поднели су кривичну пријаву против ЗОРАНА З. (53), његовог сина ОГЊЕНА З. (20) из Аранђеловца и ГОРАНА Д. (26) из места Врбица код Аранђеловца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело угрожавање сигурности.

Постоје основи сумње да су они, 13. јануара 2010. године, у вечерњим сатима, у Аранђеловцу вређали Александра Јерковића из Београда, регионалног координатора Српске напредне странке и упућивали му озбиљне претње. Након гостовања на локалној Телевизији ''Сунце'', Јерковић је отишао у просторије Српске напредне странке у Аранђеловцу где се, после краћег времена, појавио бивши члан ове странке Зоран З. Он је почео да вређа Александра Јерковића и прети му, као и члановима његове породице.

По изласку из страначких просторија, Јерковићу је озбиљно запретио и Горан Д, док су Зоран З. и Огњен З. покушали да отворе врата аутомобила, у који се у међувремену он закључао. Након тога, сва тројица су ногама ударали по возилу, којим се координатор Српске напредне странке удаљио и догађај пријавио полицији.

#2 Djuric

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 17 January 2010 - 10:47 AM

Iznervirao se dr.Mengele što nisu hteli da ga postave za predsednika OO,tj za kandidata za predsednika opštine!
Evo link da se podsetimo ekipe snova za republički parlament,gde je "doctore" bio na 39.mestu.Iskreno se nadam da će
Kusturici da padne na pamet da snimi neku radikalsko-naprednu komediju pošto je o ciganima iscrpeo sve teme!

#3 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 17 January 2010 - 01:42 PM

Sta reci osim: ludaci i primitivci..Obe te stranke su zlo za nasu zemlju,truju narod vec 20 godina njihovim pricama o "srpstvu"...Kada bi mi jedan od njih rekao za sta se zalaze?! Koja je to ideja?! Menjaju politiku,svoje ideje i stavove svake godine..!!!
Muka mi je od njih vise,smrde na kilometar..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#4 ivani

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 161 posts

Posted 17 January 2010 - 06:00 PM

#5 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 17 January 2010 - 06:29 PM

View Postivani, on 17 January 2010 - 06:00 PM, said:

I ti spadas u grupu istih tkzv "velikih srba"..Plivaj za Casni Krst i "pokri se usima"..:)
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#6 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 18 January 2010 - 10:42 AM

Да су га бар саватали па да има о чему да се чита :nana: Него им опет утек'о, :lol:
Овако, приватна тужба, врло важно :ag:
Vecina nije uvek u pravu, ali je uvek u vecini

#7 wizard

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 64 posts

Posted 19 January 2010 - 10:56 AM

Cist primitivizam,i sutra ce takvi da nam vode grad. Sramota i za te ljude i grad,a bogami i nas gradjane. Jos jednom pokazujemo da nismo sazreli kao drustvo i da kaskamo za ostatkom Srbije nekih 100 godina.
BUDIMO PAMETNI DANAS A NE ZA 50 GODINA !!!

#8 Djuric

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 148 posts

Posted 20 January 2010 - 08:32 AM

Hoćeš da kažeš da ste ostavili one ljude koji su tu kod vas zbog lične koristi i koji su lopovi,a gradjani još nisu prepoznali te njihove "kvalitete"??Jeli gde su čuo za ovaj forum pa si došao da k..... ovde?Mnogo je bolje da organizujete
boks mečeve,rvanje i ostale borilačke veštine,a po kojima ste prepoznatljivi.Ako ste mislili tako da privučete turiste,ali pre toga bi vam predložio da napravite ringove u parku i eto ima da cveta turizam, ma idi begaj!

#9 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 21 January 2010 - 08:23 PM

View PostDjuric, on 17 January 2010 - 10:38 AM, said:

Припадници Полицијске управе у Крагујевцу - Полицијске станице у Аранђеловцу поднели су кривичну пријаву против ЗОРАНА З. (53), његовог сина ОГЊЕНА З. (20) из Аранђеловца и ГОРАНА Д. (26) из места Врбица код Аранђеловца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело угрожавање сигурности.

Постоје основи сумње да су они, 13. јануара 2010. године, у вечерњим сатима, у Аранђеловцу вређали Александра Јерковића из Београда, регионалног координатора Српске напредне странке и упућивали му озбиљне претње. Након гостовања на локалној Телевизији ''Сунце'', Јерковић је отишао у просторије Српске напредне странке у Аранђеловцу где се, после краћег времена, појавио бивши члан ове странке Зоран З. Он је почео да вређа Александра Јерковића и прети му, као и члановима његове породице.

По изласку из страначких просторија, Јерковићу је озбиљно запретио и Горан Д, док су Зоран З. и Огњен З. покушали да отворе врата аутомобила, у који се у међувремену он закључао. Након тога, сва тројица су ногама ударали по возилу, којим се координатор Српске напредне странке удаљио и догађај пријавио полицији.

PITANJE ZA NOVOG NAPREDNOG CLANA GOSPODINA DRAGU:

Da li vi imate nesto da kazete na ovu vest?! Ili ste dosli ovde da iznosite vas program stranke?! Ja bih vas zamolila(kada vec nema ko to da uradi) da se drzite teme i ispricate nam sta se to dogodilo iz prve ruke...Sami ste rekli da niste ovde dosli da reklamirate vasu stranku,vec da informisete ljude..e pa onda IZVOLITE GosPodine,krenite sa informacijama o ovom desavanju,tuci..Pustite nas vaseg programa,imacete kampanju i medije za to!!! Drzite se teme molim vas..

Edited by CeDiNiCa, 21 January 2010 - 08:24 PM.

Don Huan

Visit My Website

#10 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,860 posts

Posted 21 January 2010 - 08:54 PM

Politicki marketing,prepucavanja i ostali offtopic obrisan.
Drzite se teme ili sledi LOCK.
Uostalom,sami ste se zalili na to,sada nemojte to da nastavljate.

Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#11 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 22 January 2010 - 11:56 AM

View PostLincoln Burrows, on 21 January 2010 - 11:52 PM, said:

Pa npr. zato sto je u pitanju offtopic...bilo bi lepo kad bi prvo procitao moj post,koji inace nije opsiran,pre nego sto postavljas takva,da ne kazem glupa,pitanja.

Gospodine, probajte da ispostujete i druga misljenja iako su u suprotnosti sa vasim.. to sto imate kojekakvu moc kojom mozete skrojete temu po vasoj zelji ne daje vam zapravo da se harambasite nad misljenjima drugih..
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#12 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 22 January 2010 - 12:27 PM

Opa, opet palo brisanje :ag: Lincoln is in erasing spree...

Ontopic- Ovo nije prvi put da se prijave policiji koriste za resavanje unutrasnjih (neko bi rekao i licnih) sukoba u SNS. Mada je ovo, cini mi se, prvi put da se to i javno objavljuje. Zivo me interesuje koje ce biti posledice ove prijave, mada licno ocekujem pojeo vuk magarca :D

#13 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 January 2010 - 12:28 PM

Sta je sa vama narode?! GosPodin Drago je juce stavio na ovu temu svoj program stranke i velikim slovima napisao: 8 RAZLOGA ZASTO DA GLASATE ZA SNS?!?! I naravno ceo spisak njihovih zelja stavio..Niko to od vas nije video...Pa da li mislite da to nije trebalo biti obrisano,a posebno sto ovo nije tema za to i ne vodi se kampanja ovde. Zamisli kada bih i ja iznela svoj program i ostali..Naravno da ce to biti obrisano...GoPsodin Drago je dosao ovde i u par postova izreklamirao svoju stranku,a da jednu rec nije rekao o tuci koja se desila u njihovim redovima..

Don Huan

Visit My Website

#14 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 22 January 2010 - 12:35 PM

View PostCeDiNiCa, on 22 January 2010 - 12:28 PM, said:

Sta je sa vama narode?! GosPodin Drago je juce stavio na ovu temu svoj program stranke i velikim slovima napisao: 8 RAZLOGA ZASTO DA GLASATE ZA SNS?!?! I naravno ceo spisak njihovih zelja stavio..Niko to od vas nije video...Pa da li mislite da to nije trebalo biti obrisano,a posebno sto ovo nije tema za to i ne vodi se kampanja ovde. Zamisli kada bih i ja iznela svoj program i ostali..Naravno da ce to biti obrisano...GoPsodin Drago je dosao ovde i u par postova izreklamirao svoju stranku,a da jednu rec nije rekao o tuci koja se desila u njihovim redovima..

Znam da je i ovo offtopic, ali zasto se ne bi otvorio deo foruma za iznosenje predizbornih programa? Da se ne lazemo, lokalni izbori su aktuelna tema i bice sve vise politike na forumu.

#15 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 22 January 2010 - 12:47 PM

View Postplacenik, on 22 January 2010 - 12:35 PM, said:

Znam da je i ovo offtopic, ali zasto se ne bi otvorio deo foruma za iznosenje predizbornih programa? Da se ne lazemo, lokalni izbori su aktuelna tema i bice sve vise politike na forumu.

Ja sam prva za to...bilo je takvih tema za prosle izbore i najvise sam ih ja otvarala,ali su uglavnom teme bile zakljucane,postovi brisani,ja dobijala warn(i do 90%)i postala najomrazenija licnost na forumu :D
Slazem se sa tobom da su izbori u nasem gradu aktuelna tema i da treba o tome da se diskutuje,to sam rekla u jednoj temi,ne secam se kojoj,Sisman je tvorac i tu sam bila "napljuvana"...Ali,ova tema nije za to..Ako GoPsodin Drago zeli da iznese program svoje stranke neka skupi hrabrost i otvori temu o tome..ovde je trebao da nam objasni nesto drugo..

Don Huan

Visit My Website

#16 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 22 January 2010 - 01:53 PM

Gospodin Drago ce najverovatnije reci da se ovakav sukob nikad nije ni odigrao i da su to samo zakulisne radnje privremenog veca i BIA-e,kako bi se srozao ionako mali rejting SNS u gradu!!!

Edited by alex01, 22 January 2010 - 01:54 PM.

VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!

#17 Zoorro

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 115 posts

Posted 22 January 2010 - 04:37 PM

lepe visibabe..:lol:

#18 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,860 posts

Posted 22 January 2010 - 08:33 PM

View PostHasan Salihamidzic, on 22 January 2010 - 11:56 AM, said:

Gospodine, probajte da ispostujete i druga misljenja iako su u suprotnosti sa vasim.. to sto imate kojekakvu moc kojom mozete skrojete temu po vasoj zelji ne daje vam zapravo da se harambasite nad misljenjima drugih..

Ja to ne radim,ti si prvi prozivao admine da su na godisnjem odmoru,a kad je offtopic obrisan opet se zalis,ne razumem zasto si stalno nezadovoljan...moguce je da to ima dublje korene nego sto je ovaj forum,ali u tom slucaju ja ne mogu da ti pomognem.Bio bih ti zahvalan da prestanes sa besmislenim prozivanjima,jer kao sto vidis to nikome nije zanimljivo a i pocinje da zvuci kao pokvarena ploca: "Admini ne valjaju...krrrr....admini ne valjaju...krrrr....admini ne valjaju..."

P.S. nemoj da trazis od mene postovanje za postove koji su offtopic i sl. jer ga nece biti.

Edited by Lincoln Burrows, 22 January 2010 - 08:35 PM.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#19 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 22 January 2010 - 08:57 PM

View PostLincoln Burrows, on 22 January 2010 - 08:33 PM, said:

Ja to ne radim,ti si prvi prozivao admine da su na godisnjem odmoru,a kad je offtopic obrisan opet se zalis,ne razumem zasto si stalno nezadovoljan...moguce je da to ima dublje korene nego sto je ovaj forum,ali u tom slucaju ja ne mogu da ti pomognem.Bio bih ti zahvalan da prestanes sa besmislenim prozivanjima,jer kao sto vidis to nikome nije zanimljivo a i pocinje da zvuci kao pokvarena ploca: "Admini ne valjaju...krrrr....admini ne valjaju...krrrr....admini ne valjaju..."

P.S. nemoj da trazis od mene postovanje za postove koji su offtopic i sl. jer ga nece biti.

nisi ti sasvim svoj..
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#20 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,860 posts

Posted 22 January 2010 - 09:01 PM

View PostHasan Salihamidzic, on 22 January 2010 - 08:57 PM, said:

nisi ti sasvim svoj..

E sad si me uvredio...
Posted Image

Posted Image

Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users