Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Naprednjaci......
Posted 17 January 2010 - 10:38 AM
Постоје основи сумње да су они, 13. јануара 2010. године, у вечерњим сатима, у Аранђеловцу вређали Александра Јерковића из Београда, регионалног координатора Српске напредне странке и упућивали му озбиљне претње. Након гостовања на локалној Телевизији ''Сунце'', Јерковић је отишао у просторије Српске напредне странке у Аранђеловцу где се, после краћег времена, појавио бивши члан ове странке Зоран З. Он је почео да вређа Александра Јерковића и прети му, као и члановима његове породице.
По изласку из страначких просторија, Јерковићу је озбиљно запретио и Горан Д, док су Зоран З. и Огњен З. покушали да отворе врата аутомобила, у који се у међувремену он закључао. Након тога, сва тројица су ногама ударали по возилу, којим се координатор Српске напредне странке удаљио и догађај пријавио полицији.
Posted 17 January 2010 - 10:47 AM
Evo link da se podsetimo ekipe snova za republički parlament,gde je "doctore" bio na 39.mestu.Iskreno se nadam da će
Kusturici da padne na pamet da snimi neku radikalsko-naprednu komediju pošto je o ciganima iscrpeo sve teme!
Posted 17 January 2010 - 01:42 PM
Muka mi je od njih vise,smrde na kilometar..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 17 January 2010 - 06:29 PM
ivani, on 17 January 2010 - 06:00 PM, said:
I ti spadas u grupu istih tkzv "velikih srba"..Plivaj za Casni Krst i "pokri se usima"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 19 January 2010 - 10:56 AM
Posted 20 January 2010 - 08:32 AM
boks mečeve,rvanje i ostale borilačke veštine,a po kojima ste prepoznatljivi.Ako ste mislili tako da privučete turiste,ali pre toga bi vam predložio da napravite ringove u parku i eto ima da cveta turizam, ma idi begaj!
Posted 21 January 2010 - 08:23 PM
Djuric, on 17 January 2010 - 10:38 AM, said:
Постоје основи сумње да су они, 13. јануара 2010. године, у вечерњим сатима, у Аранђеловцу вређали Александра Јерковића из Београда, регионалног координатора Српске напредне странке и упућивали му озбиљне претње. Након гостовања на локалној Телевизији ''Сунце'', Јерковић је отишао у просторије Српске напредне странке у Аранђеловцу где се, после краћег времена, појавио бивши члан ове странке Зоран З. Он је почео да вређа Александра Јерковића и прети му, као и члановима његове породице.
По изласку из страначких просторија, Јерковићу је озбиљно запретио и Горан Д, док су Зоран З. и Огњен З. покушали да отворе врата аутомобила, у који се у међувремену он закључао. Након тога, сва тројица су ногама ударали по возилу, којим се координатор Српске напредне странке удаљио и догађај пријавио полицији.
PITANJE ZA NOVOG NAPREDNOG CLANA GOSPODINA DRAGU:
Da li vi imate nesto da kazete na ovu vest?! Ili ste dosli ovde da iznosite vas program stranke?! Ja bih vas zamolila(kada vec nema ko to da uradi) da se drzite teme i ispricate nam sta se to dogodilo iz prve ruke...Sami ste rekli da niste ovde dosli da reklamirate vasu stranku,vec da informisete ljude..e pa onda IZVOLITE GosPodine,krenite sa informacijama o ovom desavanju,tuci..Pustite nas vaseg programa,imacete kampanju i medije za to!!! Drzite se teme molim vas..
Edited by CeDiNiCa, 21 January 2010 - 08:24 PM.
Don Huan
Visit My Website
Posted 21 January 2010 - 08:54 PM
Drzite se teme ili sledi LOCK.
Uostalom,sami ste se zalili na to,sada nemojte to da nastavljate.
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 22 January 2010 - 11:56 AM
Lincoln Burrows, on 21 January 2010 - 11:52 PM, said:
Gospodine, probajte da ispostujete i druga misljenja iako su u suprotnosti sa vasim.. to sto imate kojekakvu moc kojom mozete skrojete temu po vasoj zelji ne daje vam zapravo da se harambasite nad misljenjima drugih..
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 22 January 2010 - 12:27 PM
Ontopic- Ovo nije prvi put da se prijave policiji koriste za resavanje unutrasnjih (neko bi rekao i licnih) sukoba u SNS. Mada je ovo, cini mi se, prvi put da se to i javno objavljuje. Zivo me interesuje koje ce biti posledice ove prijave, mada licno ocekujem pojeo vuk magarca
Posted 22 January 2010 - 12:28 PM
Don Huan
Visit My Website
Posted 22 January 2010 - 12:35 PM
CeDiNiCa, on 22 January 2010 - 12:28 PM, said:
Znam da je i ovo offtopic, ali zasto se ne bi otvorio deo foruma za iznosenje predizbornih programa? Da se ne lazemo, lokalni izbori su aktuelna tema i bice sve vise politike na forumu.
Posted 22 January 2010 - 12:47 PM
placenik, on 22 January 2010 - 12:35 PM, said:
Ja sam prva za to...bilo je takvih tema za prosle izbore i najvise sam ih ja otvarala,ali su uglavnom teme bile zakljucane,postovi brisani,ja dobijala warn(i do 90%)i postala najomrazenija licnost na forumu
Slazem se sa tobom da su izbori u nasem gradu aktuelna tema i da treba o tome da se diskutuje,to sam rekla u jednoj temi,ne secam se kojoj,Sisman je tvorac i tu sam bila "napljuvana"...Ali,ova tema nije za to..Ako GoPsodin Drago zeli da iznese program svoje stranke neka skupi hrabrost i otvori temu o tome..ovde je trebao da nam objasni nesto drugo..
Don Huan
Visit My Website
Posted 22 January 2010 - 01:53 PM
Edited by alex01, 22 January 2010 - 01:54 PM.
Posted 22 January 2010 - 08:33 PM
Hasan Salihamidzic, on 22 January 2010 - 11:56 AM, said:
Ja to ne radim,ti si prvi prozivao admine da su na godisnjem odmoru,a kad je offtopic obrisan opet se zalis,ne razumem zasto si stalno nezadovoljan...moguce je da to ima dublje korene nego sto je ovaj forum,ali u tom slucaju ja ne mogu da ti pomognem.Bio bih ti zahvalan da prestanes sa besmislenim prozivanjima,jer kao sto vidis to nikome nije zanimljivo a i pocinje da zvuci kao pokvarena ploca: "Admini ne valjaju...krrrr....admini ne valjaju...krrrr....admini ne valjaju..."
P.S. nemoj da trazis od mene postovanje za postove koji su offtopic i sl. jer ga nece biti.
Edited by Lincoln Burrows, 22 January 2010 - 08:35 PM.
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 22 January 2010 - 08:57 PM
Lincoln Burrows, on 22 January 2010 - 08:33 PM, said:
P.S. nemoj da trazis od mene postovanje za postove koji su offtopic i sl. jer ga nece biti.
nisi ti sasvim svoj..
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 22 January 2010 - 09:01 PM
Hasan Salihamidzic, on 22 January 2010 - 08:57 PM, said:
E sad si me uvredio...

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account