19. januar 2010. | 14:21 | Izvor: Tanjug
Kragujevac -- Zbog sumnje da su izvršili četiri krivična dela teške krađe, uhapšeni su Nenad K. (24) i Milan B. (23) iz Aranđelovca, saopštila je kragujevačka policija.
Kako je navedeno, Nenad K. i Milan B. su od novembra prošle godine do polovine ovog meseca, više puta obili hotel "Staro zdanje" u Aranđelovcu, odakle su ukrali mesingane gelendere, luster iz Kneževe sale, motore sa zamrzivača i raznu tehničku robu.
Policija osnovano sumnja da su Nenad K. i Milan B. ovog meseca iz parkiranih vozila diskoteke "Rojal" i javno-komunalnog preduzeća "Zelenilo" u Aranđelovcu, ukrali aparat za merenje uzemljenja, više bušilica, brusilica, kosilica i motornih testera, kao i veću količinu pića.
Ukupna vrednost ukradenih predmeta je više od 77.000 dinara, navodi se u saopštenju u kojem se dodaje da je deo oduzete robe policija pronašla i da intenzivno radi na pronalaženju ostalih ukradenih predmeta.
Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Uhapšeni Pljačkaši "starog Zdanja"
Started by placenik, Jan 19 2010 05:09 PM
2 replies to this topic
Posted 26 January 2010 - 02:30 AM
Jadno to Staro Zdanje ako je sve zajedno sa tehnickim i motornim uredjajima gradskog zelinila vrednost svega otudjenog procenjena na 77.000 : ( .Mislim nije neki odgovor na temu ako je uopste ima,hteo sam samo da primetim kako je izgleda sve iz njega razvuceno,razneseno i pokradeno kad se stiglo do mesinganih delova.Steta za takvo predivno zdanje,toliko staro sa tako retkim umetninama.To ne treba samo osudjivati,coktati,mlatiti glavama i u sebi ili ovde osudjivati.Treba bre nesto teatralno uraditi,gradjani sami i bez pomoci onih koji su za to najmerodavniji a koji su tek sad verovatno priveli sitne krimose.Tu je sad fora sto ce na lice pravde izlaziti buranija kako bi se time prebilo sve,predpostavljam i namestaj,i slike,lusteri...te jos razna druga cuda.Izvinte ako sam standardno malo odlutao u temi.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account