Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Pitanjce

• This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

#1 Heidi

Aktivni član

• Global Moderators
  • 262 posts
  • Interests:www.beogrid.net
    www.zenskisalon.com

Posted 20 January 2010 - 11:58 AM

Imam jedno pitanjce: Pojavilo se toliko novih članova, niotkuda. Raspisali se, neki zbore nešto pametno neki zbore po potrebi i po ideologiji. Koliko ja znam svi se trudimo ovde da ostavljamo svoje "indentifikacije", da se zna ko smo, šta smo, što bi rekli "Od kojih smo kuća"....
Da li postoji mogućnost da se novi članovi dobrovoljno predstave "indentifikuju" ili da forum uvede neko novo pravilo, npr: Ove podatke je obavezno popuniti (Ime, prezime itd.)?
Mislim da ovaj forum može sebi da priušti taj luksuz :rolleyes:
"I am who I am...:), pola srpkinja pola kulturna...;)"

#2 Sisman

Aktivni član

• Global Moderators
  • 245 posts

Posted 20 January 2010 - 04:49 PM

U potpunosti se slazem sa tobom.
Svaka ti je na mestu.
Dugo su te vodili slepci.
Dugo su mutavi pricali.
Zatvarali oci, prespavali noci
Sad kasno je.

I doci ce dan....

#3 Gorann

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 449 posts

Posted 20 January 2010 - 10:31 PM

E ne moze,, :D

#4 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 21 January 2010 - 08:15 PM

Admini i moderatori..da li ste vi stvarno na godisnjem odmoru? Ako moze novi clan u temi NAPREDNJACI da reklamira svoju stranku i vodi svoju kampanju,zasto se to onda brani nama ostalima?!
Djuric je otvorio temu o njihovoj tuci,a dosao je novi clan GoPsodin Drago koji je izlozio svoj program..:huh:

PS: Vi znate da sam se ja povukla i da postujem pravila,ali sam stvarno iziritirana kada vidim da neko moze,a neko ne...E pa nece moci..Ja sam uvek za to da se komentarisu politicka desavanja u gradu i da razmenjujemo misljenja..ali ako vi cutite na to sto je on izneo program svoje stranke,ja necu da cutim...Unapred vam se izvinjavam sada za svoje postupke koji ce uslediti ako se ne obrise njegov spisak zelja..

Edited by CeDiNiCa, 21 January 2010 - 08:16 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#5 Lincoln Burrows

Droid Freelancer

• Global Moderators
  • 2,865 posts

Posted 21 January 2010 - 08:26 PM

Lincoln nikada nije na odmoru...mozda nekada kasni ali je uvek tu medju vama...:D
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted Image

Posted Image

Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM

#6 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 21 January 2010 - 09:01 PM

Ali zato Linc kada se pojavi napravi cudo..obrise sve..hihihih..:*
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#7 Heidi

Aktivni član

• Global Moderators
  • 262 posts
  • Interests:www.beogrid.net
    www.zenskisalon.com

Posted 26 January 2010 - 03:15 PM

Ovu temu sa pitanjem gore navedenim , mogu nastaviti i sa sledećim :
Dotična "dama" (pogledajte postove,gore ispisane od poznate nam autorke), kojoj očigledno ne odgovara kad neko nešto napiše a da nije u skladu sa njenim mišljenjem ili stranačkim opredeljenjem (slučajno da se niste usudili da iznesete vaše mišljenje, a da to mišljenje blati dotičnog joj lidera, čitaj ČED(a)INICA)......
Mislite li dragi admini, moderatori da je ok i da je sasvim primereno da dotična piše po forumu šta ona želi i kako želi,da joj se koriguju postovi i brišu isti ako joj ne odgovaraju, spamuje skoro svaku temu i vređa forumaše samo zato što iznose svoje mišljenje....Da li je to OK?
P.S.: Pritom nije ništa bolja od onih koje "pljuje" pošto i sama propagira svoj LDP (čitaj:od droge zavisi)
"I am who I am...:), pola srpkinja pola kulturna...;)"

#8 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 26 January 2010 - 05:46 PM

View PostHeidi, on 26 January 2010 - 03:15 PM, said:

Ovu temu sa pitanjem gore navedenim , mogu nastaviti i sa sledećim :
Dotična "dama" (pogledajte postove,gore ispisane od poznate nam autorke), kojoj očigledno ne odgovara kad neko nešto napiše a da nije u skladu sa njenim mišljenjem ili stranačkim opredeljenjem (slučajno da se niste usudili da iznesete vaše mišljenje, a da to mišljenje blati dotičnog joj lidera, čitaj ČED(a)INICA)......
Mislite li dragi admini, moderatori da je ok i da je sasvim primereno da dotična piše po forumu šta ona želi i kako želi,da joj se koriguju postovi i brišu isti ako joj ne odgovaraju, spamuje skoro svaku temu i vređa forumaše samo zato što iznose svoje mišljenje....Da li je to OK?
P.S.: Pritom nije ništa bolja od onih koje "pljuje" pošto i sama propagira svoj LDP (čitaj:od droge zavisi)

Doticna Dama zeli da joj objasnis sledece: Gde si ti videla da ja bilo gde "reklamiram" svoju stranku i radim to sto si upravo napisala?! Devojko dodji k'sebi vise..Ja kada sam to radila ti nisi ni bila na forumu..I te kako su mi brisani komentari,a ja bila kaznjavana kao sto niko ovde nije...Plasiras izmisljene price i ono sto tebi odgovara..Zar ne vidis sama da si se uplela u sopstvenu mrezu lazi,mahinacija i prevara...zar si toliko ozlojadjena,mrzovoljna,zar ti je toliko srce puno mrznje?! Zasto mi se jednostavno "ne skines" ,totalno si nezanimljiva i samo ispadas glupa kroz svoje komentare...

PS: Kao sto sam ti vec rekla: Gaji svoje visibabe u svom dvoristu...odlicno su se "primile"...;)

Don Huan

Visit My Website

#9 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 27 January 2010 - 11:12 AM

Par pitanja za moderatore:
- Kako iko sme da citira obrisane postove?
- Zasto se tolerise nizanje postova istog autora u nedogled (po 3-4 posta istog korisnika jedan za drugim)? Edit dugme, cini mi se, ipak postoji.
- Zasto posle brisanja posta nema ni obrazlozenja, ni, ako je potrebno, warn-a? (pa makar ja prvi dobio ban :ag: )
Vecina nije uvek u pravu, ali je uvek u vecini

#10 MilosM

Radio-Active

• Global Moderators
  • 2,285 posts
  • Interests:Ham Radio

Posted 27 January 2010 - 11:34 AM

Za sva pitanja, upucena administratorima i moderatorima, koja se nalazi na sledecoj adresi.

http://www.arandjelo...i-moderatorima/

Ova ide pod lock i offtopic ce biti obrisan.

http://www.arandjelo...tion=boardrules
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer