Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Forum Vs Facebook
Started by Majaaa, Jan 21 2010 09:42 PM
11 replies to this topic
Posted 21 January 2010 - 10:57 PM
Vise volim forum. Ljudi ne posecuju forum zato sto ovde nema tracarenja.
Nema kvizova, i stvari poput: isamaraj Ziku, Miku, i Peru.... Become fan of stolica.
Nema kvizova, i stvari poput: isamaraj Ziku, Miku, i Peru.... Become fan of stolica.
Dugo su te vodili slepci.
Dugo su mutavi pricali.
Zatvarali oci, prespavali noci
Sad kasno je.
I doci ce dan....
Dugo su mutavi pricali.
Zatvarali oci, prespavali noci
Sad kasno je.
I doci ce dan....
Posted 22 January 2010 - 09:54 AM
Vise gotivim face.Niko ti ne brise postove i ne mogu da te banuju zbog spam-a xD
KrIpToNiT gOvNa CrEw
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
ElItE KRIPTONIT alexandar
KRIPTO PRIDE,WORLD WIDE...
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 22 January 2010 - 11:00 AM
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 22 January 2010 - 11:05 AM
..Da Cici..ja sam rekla u toj temi sta sam imala da kazem..
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 22 January 2010 - 08:39 PM
Ne gotivim ni jedno ni drugo.
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 31 January 2010 - 01:20 PM
"I am who I am...:), pola srpkinja pola kulturna...;)"
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account