Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Ovaj Put Me Nećete Prevariti,daću Svoj Glas...
Posted 23 January 2010 - 09:36 AM
Posted 23 January 2010 - 11:19 AM
PS: Da li ste vi bili u SRS-u kada se osecate prevarenim?
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 23 January 2010 - 05:12 PM
dragoar, on 23 January 2010 - 01:00 PM, said:
GoPsodine,zasto sirite lazi..zar ste toliko ocajni? Vi ste ovde jedini koji favorizuje i pokusava da bude mudar(tesko vam to ide) Ja Vas veoma postujem,godiste ste moje mame i znam da ljudi u tim godinama gube razum,postaju senilni i pricaju svakakve gluposti...Mene nema za sta da bude sramota,nisam isposnik ni monah(daleko bilo),ali sam veoma mudra za razliku od Vas GoPsodine
dragoar, on 23 January 2010 - 01:02 PM, said:
Znala sam da vi niste akademski gradjanin,a i kako bi ste bili kada ovakve stvari pisete,jos ste i nepismeni...Verujte da sam se ujela za jezik nekoliko puta i izbrojala do 10 da vam ne odgovorim na ovaj komentar..Pa da li je moguce da verujete da FETUSI glasaju..
Edited by CeDiNiCa, 23 January 2010 - 05:13 PM.
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 23 January 2010 - 06:05 PM
dragoar, on 23 January 2010 - 09:36 AM, said:
Nadam se da Vas nece prevariti i SNS GoPsodine,dajte svoj glas za njih,ipak ste Vi radikal bez kasike...Ali,da li stvarno verujete da cete imati vise glasova od DS-a,LDP-a i G17 zajedno? To ce vam tesko poci za rukom...Ja svoj glas dajem za Evropski Arandjelovac i pridruzujem se pametnim i sposobnim ljudima u ovom gradu,a vi GoPsodine kako hocete..samo morate misliti i na vasu decu,ne samo na sebe,vase vreme je otislo sa Seseljom,vi ste zarobljeni..Vasa stranka nije buducnost vase dece,proslo je vase vreme...
Don Huan
Visit My Website
Posted 25 January 2010 - 11:59 AM
dragoar, on 23 January 2010 - 01:02 PM, said:
Sta ova recenica znaci GoPsodine Drago? Da li i dalje mislite da FETUSI izlaze na glasanje..
Don Huan
Visit My Website
Posted 25 January 2010 - 01:06 PM
CeDiNiCa, on 23 January 2010 - 11:19 AM, said:
PS: Da li ste vi bili u SRS-u kada se osecate prevarenim?
Ja stvarno ne mogu da verujem da jos neko veruje coveku koji je prodao studente tj.studentski protest. Svi znamo sta je Ceda uradio i kako nas je zeznuo posle studentskog protesta. Mene je jurila policija i ja sam kao i mnogi moji drugari tabanao 90-ih. Kako je moguce da iole civilizovan covek nezna da je to bila najveca prevara studenata posle one 68. Verovatno vi nikada niste verovali u demokratiju kao sto sam i zato niste razocarani sto DS danas u gradu vode Vlada Gajic i Zlatko Mitrovic koji su u DS dosli posle 5. oktobra, tacnije u zimu 2001. Obojica su bili U SPS-u. E zato ja vise nisam clan DS-a.
- Heidi and VanHelsing like this
- Like This
Posted 25 January 2010 - 02:31 PM
mister, on 25 January 2010 - 01:06 PM, said:
Verujem mu vise nego bilo kome,kao sto sam verovala Zoranu Djindjicu i verujem da Ceda nastavlja tamo gde je on stao...To sto znas ti mister,ne znam i ja,zato bez tog SVI,molim te...Ne znam zasto se vracas u proslost i pricas nam neke nebitne price koje su se dogodile tebi,gledaj malo u buducnost..mene proslost ne zanima...Nekada je i SPO bila jedna od najcih partija,pa gde su sada?! I to je prevera,zavera,zaveden narod tada..Meni je zao sto si ti razocaran u sve i svakog,ja nisam,imam svoje ideje od kojih neodstupam..i ne menjam tek tako partije kao neki..
Don Huan
Visit My Website
Posted 26 January 2010 - 09:33 AM
Edited by gazdadjoka, 26 January 2010 - 09:34 AM.
Posted 26 January 2010 - 11:28 AM
gazdadjoka, on 26 January 2010 - 09:33 AM, said:
A ko je to "provereno dokazao",Vi ili Kostunica?! Nemojte pricati lazi ovde i pricati nam pricu koju vam je plasirao Kostunica i njegova bivsa vlada,molim vas...Vi znate da je on saradjivao sa mafijasima i Zoranovim ubicama!!! Sram vas bilo!
Auto i vile imaju i drugi,zasto ne bi on imao kada ima veliki biznis sa svojim tastom?! Ne mislite valjda da je od vas ukrao pare??? Cedomir nije na vlasti,narod nije prevario,nije od naroda uzeo..ne mislite valjda da treba vama da "polaze racune" odakle mu novac,samozvani gazda Djoko!
Jadna je ova Srbija sa takvim ljudima kao sto ste vi,koji unapred osudjuju i razapinju!!!
Hvala i dovidjenja...
- Hasan Salihamidzic likes this
- Like This
Don Huan
Visit My Website
Posted 26 January 2010 - 12:59 PM
gazdadjoka, on 26 January 2010 - 09:33 AM, said:
Ne volim cedu, ne volim LDP.. ali povraca mi se od zavidnih ljudi koji svoje licne neuspehe pokrivaju pljuvanjem lika i rada drugih ljudi.. Zavisni ljudi po pravilu poznaju drzavnu politiku bollje nego politiku svoje kuce za razliku od pomenutih ljudi koji su gledajuci sebe i svoje okruzenje i postali to sto jesu..
pravosnazno osudjen a ne medijski razapnut covet je dokazano kriv covek.. bolest je u tome da politicari za razliku od ostalih nisu dzentlmeni niti svestrani moralisti pa da drugi primete njihovu vrednost bez prethodne samopohvale.. politicka aktivnost je sada moralni poraz..
zivimo u bolesljivom drustvenom sistemu i plivajte ako ne zelite da potonete, budite sami sebi ideal.. razmisljajte o omladini, jer su oni sada odgovorni za produzetak vrste..
Borite se da budete bolji od ostalih, a ne manje gori.. to nije isto..
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 26 January 2010 - 06:14 PM
CeDiNiCa, on 25 January 2010 - 02:31 PM, said:
Zao mi je kada vidim da neko mlad kao ti stvarno nezna pravu istinu. Gledajuci lokal stvarno nemam zamerki na LDP i G17 u nasem gradu, ljudi su stvarno ok i super ih znam, ali kako mozes da branis i spominjes Vladu Gajica koji se uclanio u DS- 30.01.2001, (poznatiji kao "mali Neron") i Zlatko Mitrovic poznatiji kao Kobac se uclanio 05.02.2001. Vlada Gajic je bio i u mladim socijalistima, magistraturu mu platio SPS (JA SAM MOJU SAM PLATIO), prvi posao je dobio preko SPS-a u opstini i sada on sa "moralnim" pravom otpuste te jadne ljude. Znas li kako su oni smenili na unutar stranackim izborima pravog demokratu Mitu Jovanovica-apotekara? Kad su tako voleli demokratsku stranku sto ne dodjose pre 5. oktobra. nego posle? Zasto su pre toga bili U SPS-u ? Najveca fora je da je Kobac bio i u JUL-u (zamisli da je on sada drugi covek DS-a). Pitaj svog celnika LDP za Arandjelovac za ovo i ako on kaze da nije istina znaci da lazem (on je covek uvek bio pravi demokrata i tu nema sta kao i decko koji vodi G17). Zato bezi glavom bez obzira sa ovog sajta i izvini se svim istinskim demokratama sto si branila Gajica i Kobca.
Posted 26 January 2010 - 06:46 PM
mister, on 26 January 2010 - 06:14 PM, said:
Sada si me stvarno uvredio...U kojoj mojoj recenici si video da branim Gajica i Kobca?!?! Daleko bilo..oni su meni nebitni i odlicno znam o cemu pricas! Da li umes da citas?! Branicu uvek ideju i viziju Zorana Djindjica i Cedomira Jovanovica!!!
Neka ti to bude jasno i ostalima ovde!!!
Izvini se ti meni zbog svog komentara...Sramota od tebe da mi ubacujes nesto sto nisam rekla!!!
CITIRAJ ME U JEDNOJ RECENICI GDE SAM JA BRANILA DOTICNE?!?! MENI NISU USTA PUNA NI GAJICA NI KOBCA KAO TEBI..DALEKO BILO!!!
Don Huan
Visit My Website
Posted 26 January 2010 - 07:05 PM
Neka svako od vas ima svoj stav i BUDITE SVOJI KAO STO SAM JA SVA SVOJA!!! A mene pustite da se secam Djindjica i da volim Cedomira Jovanovica!!!
Zao mi je sto ste svi "prazni" i sto kroz mene pokusavate nekome nesto da objasnite..jadno i zalosno!!!
Don Huan
Visit My Website
Posted 26 January 2010 - 10:08 PM
.............
Edited by CeDiNiCa, 26 January 2010 - 10:10 PM.
Don Huan
Visit My Website
Posted 26 January 2010 - 11:43 PM
CeDiNiCa, on 26 January 2010 - 06:46 PM, said:
Neka ti to bude jasno i ostalima ovde!!!
Izvini se ti meni zbog svog komentara...Sramota od tebe da mi ubacujes nesto sto nisam rekla!!!
CITIRAJ ME U JEDNOJ RECENICI GDE SAM JA BRANILA DOTICNE?!?! MENI NISU USTA PUNA NI GAJICA NI KOBCA KAO TEBI..DALEKO BILO!!!
Ok, ako imas misljenje kao ja za Kobca i Gajica ja ti se iskreno izvinjavam. E sad da te pitam, da li znas da je Ceda izjavio da bi i on isao u koaliciju sa naprednjacima i da nema nista protiv toga, ja sam ga licno slusao. Sta ako npr.napredna stranka kod nas izbaci listu mladih neiskomprotivanih ljudi, izuzetno obrazovanih (mada ce im sigurno biti tesko da se otkace radikala, ali recimo hipoteticki), da li bi pre kao alternativu podrzala Gajica i Kobca stare komunjare nego neke nove face u bilo kojoj stranci pa cak i naprednoj. Ja bi pre podrzao naprednjake, LDP i G17 kao ok kod nas partije nego ove namazane komunjare i socijaliste. Naravno naprednjake bi podrzao samo da nema ni jednog jedinog radikala, sta ce ljudi promenili politiku isto kao i Ceda (mada puno drasticnije), ali sama si rekla da se ne vracamo u proslost. Najvaznije za grad je da se i Gajic i Kobac ne docepaju vlasti, razbice grad gore nego radikali. Verovatno si cula da su promenili sve sto su mogli i postavili svoje prijatelje. Menjaju ljude koji nisu ni u jednoj stranci, kao ne svidjaju im se. Ja ne mogu da verujem sta se ovo dogadja, pa da li smo mi normalan grad. Ako DS dobije izbore ovde ja odoh iz grada. Gde su prave demokrate? Mi vise nemamo demokratsku stranku. Kako je moguce da ljudi ne znaju ko su Kobac i Gajic? Ovde je sve drugacije nego na republickom nivou. Znas verovatno da ni Djilas dugo nije mogao da prihvati Kobca i Gajica, jednostavno ne voli covek komunjare. Strasno je ovo sto se kod nas dogadja!
Posted 27 January 2010 - 10:45 AM
mister, on 26 January 2010 - 11:43 PM, said:
Primam izvinjenje,a o toj dvojici nemam nikakvo misljenje posebno o Kobcu...To sto je Ceda jednom nekada izjavio,si verovatno izvukao iz konteksta..ako si gledao Upitnik,onda si mogao da vidis da on nikada ne bi isao sa naprednjacima sa takvom njihovom politikom. Ono sto volim kod njega je to sto on ne bi bio u vlasti ni sa DS-om i SPS-om..
Sto se lokala tice,LDP nam se ne mesa u to sa kim cemo ici...Mi ovde treba sami da odlucimo,a ne Ceda,jer kao sto kaze on: Vi najbolje znate probleme ljudi u vasem gradu itd.itd..Mada je moguce da ako izberemo pogresne koalicione partnere on reaguje..
Iskreno da ti kazem i ja sam malo razocarana i sve manje sam motivisana kada vidim sta se desava ovde...Prgovara svako sa svakim,to je strasno..Da se ja pitam za svoju stranku,najvise bih volela da ostanemo dosledni sebi i idemo sami..tada bi mi bilo puno srce!
Don Huan
Visit My Website
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account