Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Ovaj Put Me Nećete Prevariti,daću Svoj Glas...

56 replies to this topic

#1 dragoar

Član

• Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 23 January 2010 - 09:36 AM

Morao sam da otvorim ovu temu zbog raznih špekulanata,sabotera,prozivača sa foruma koji pokušavaju na svaki način da umanje veličinu i vrednost stranke za koju ću da glasam i za koju sam uveren da jedina može da pomogne svim gradjanima.Kako sami na svojoj koži osećate teško vreme,besparicu,nezaposlenost itd itd.Gradom gledate izgubljena i izmučena lica koja tumaraju kao muve bez glave.E to nisu muve bez glave već naši sugradjani bez posla,nemoćni da ishrane svoje porodice i obezbede sebi osnovnu egzistenciju.Na ovom forumu se danima provlače neistine o SNS,a mi znamo i ko ih plasira!Oni koji se plaše da mi dodjemo na vlast i zauvek izbrišemo mit da su oni jedine mesije i izbavitelji ovog napaćenog naroda.Mnogo laži se danima pisalo oko osnivanja OO SNS u Ar,a istina je samo da smo zbog gradjana imali vrlo rigorozne uslove oko postavljanja pravih ljudi na prava mesta.To je istina,a sve ostalo je laž!Posle rasturanja SRS mnogo pokvarenih,iskompromitovanih,nepoštenih ajkula je htelo da se uvuče u naše redove.Zbog tih neljudi mismo možda malo zakasnili,a sve su to naši neprijatelji iskoristili da nas omalovaže i neutrališu!Razmislite...i...pridružite se!

#2 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 January 2010 - 11:19 AM

.."Dve hrabrosti su potrebne pokajniku..Jednom hrabroscu da zaplace nad starim putem,drugom hrabroscu da se obraduje novom..."

PS: Da li ste vi bili u SRS-u kada se osecate prevarenim?
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#3 dragoar

Član

• Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 23 January 2010 - 01:00 PM

Vi koji faforizujete pedere i ostalu gamad pokušavate govoriti rečnikom mudraca,isposnika,monaha zar vas nije sramota?

#4 dragoar

Član

• Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 23 January 2010 - 01:02 PM

Možda je vaš glavni cilj da sa što više abortusa u gradu smanjite broj budućih glasača?

#5 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 23 January 2010 - 02:03 PM

Fraze, parole, parole, fraze...
Vecina nije uvek u pravu, ali je uvek u vecini

#6 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 January 2010 - 05:12 PM

View Postdragoar, on 23 January 2010 - 01:00 PM, said:

Vi koji faforizujete pedere i ostalu gamad pokušavate govoriti rečnikom mudraca,isposnika,monaha zar vas nije sramota?

GoPsodine,zasto sirite lazi..zar ste toliko ocajni? Vi ste ovde jedini koji favorizuje i pokusava da bude mudar(tesko vam to ide) Ja Vas veoma postujem,godiste ste moje mame i znam da ljudi u tim godinama gube razum,postaju senilni i pricaju svakakve gluposti...Mene nema za sta da bude sramota,nisam isposnik ni monah(daleko bilo),ali sam veoma mudra za razliku od Vas GoPsodine :)

View Postdragoar, on 23 January 2010 - 01:02 PM, said:

Možda je vaš glavni cilj da sa što više abortusa u gradu smanjite broj budućih glasača?

Znala sam da vi niste akademski gradjanin,a i kako bi ste bili kada ovakve stvari pisete,jos ste i nepismeni...Verujte da sam se ujela za jezik nekoliko puta i izbrojala do 10 da vam ne odgovorim na ovaj komentar..Pa da li je moguce da verujete da FETUSI glasaju..:( Sta ste zeleli da nam kazete GoPsodine Drago?! Da je vasa cerka ili snaja imala abortus,ili sta?! Objasnite mi molim vas ovaj komentar..Hvala!

Edited by CeDiNiCa, 23 January 2010 - 05:13 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#7 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 23 January 2010 - 06:05 PM

View Postdragoar, on 23 January 2010 - 09:36 AM, said:

Morao sam da otvorim ovu temu zbog raznih špekulanata,sabotera,prozivača sa foruma koji pokušavaju na svaki način da umanje veličinu i vrednost stranke za koju ću da glasam i za koju sam uveren da jedina može da pomogne svim gradjanima.Kako sami na svojoj koži osećate teško vreme,besparicu,nezaposlenost itd itd.Gradom gledate izgubljena i izmučena lica koja tumaraju kao muve bez glave.E to nisu muve bez glave već naši sugradjani bez posla,nemoćni da ishrane svoje porodice i obezbede sebi osnovnu egzistenciju.Na ovom forumu se danima provlače neistine o SNS,a mi znamo i ko ih plasira!Oni koji se plaše da mi dodjemo na vlast i zauvek izbrišemo mit da su oni jedine mesije i izbavitelji ovog napaćenog naroda.Mnogo laži se danima pisalo oko osnivanja OO SNS u Ar,a istina je samo da smo zbog gradjana imali vrlo rigorozne uslove oko postavljanja pravih ljudi na prava mesta.To je istina,a sve ostalo je laž!Posle rasturanja SRS mnogo pokvarenih,iskompromitovanih,nepoštenih ajkula je htelo da se uvuče u naše redove.Zbog tih neljudi mismo možda malo zakasnili,a sve su to naši neprijatelji iskoristili da nas omalovaže i neutrališu!Razmislite...i...pridružite se!

Nadam se da Vas nece prevariti i SNS GoPsodine,dajte svoj glas za njih,ipak ste Vi radikal bez kasike...Ali,da li stvarno verujete da cete imati vise glasova od DS-a,LDP-a i G17 zajedno? To ce vam tesko poci za rukom...Ja svoj glas dajem za Evropski Arandjelovac i pridruzujem se pametnim i sposobnim ljudima u ovom gradu,a vi GoPsodine kako hocete..samo morate misliti i na vasu decu,ne samo na sebe,vase vreme je otislo sa Seseljom,vi ste zarobljeni..Vasa stranka nije buducnost vase dece,proslo je vase vreme...:)

Don Huan

Visit My Website

#8 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 25 January 2010 - 11:59 AM

View Postdragoar, on 23 January 2010 - 01:02 PM, said:

Sta ova recenica znaci GoPsodine Drago? Da li i dalje mislite da FETUSI izlaze na glasanje..:huh:

Don Huan

Visit My Website

#9 mister

Član

• Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 25 January 2010 - 01:06 PM

View PostCeDiNiCa, on 23 January 2010 - 11:19 AM, said:

.."Dve hrabrosti su potrebne pokajniku..Jednom hrabroscu da zaplace nad starim putem,drugom hrabroscu da se obraduje novom..."

PS: Da li ste vi bili u SRS-u kada se osecate prevarenim?

Ja stvarno ne mogu da verujem da jos neko veruje coveku koji je prodao studente tj.studentski protest. Svi znamo sta je Ceda uradio i kako nas je zeznuo posle studentskog protesta. Mene je jurila policija i ja sam kao i mnogi moji drugari tabanao 90-ih. Kako je moguce da iole civilizovan covek nezna da je to bila najveca prevara studenata posle one 68. Verovatno vi nikada niste verovali u demokratiju kao sto sam i zato niste razocarani sto DS danas u gradu vode Vlada Gajic i Zlatko Mitrovic koji su u DS dosli posle 5. oktobra, tacnije u zimu 2001. Obojica su bili U SPS-u. E zato ja vise nisam clan DS-a.

#10 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 25 January 2010 - 02:31 PM

View Postmister, on 25 January 2010 - 01:06 PM, said:

Ja stvarno ne mogu da verujem da jos neko veruje coveku koji je prodao studente tj.studentski protest. Svi znamo sta je Ceda uradio i kako nas je zeznuo posle studentskog protesta. Mene je jurila policija i ja sam kao i mnogi moji drugari tabanao 90-ih. Kako je moguce da iole civilizovan covek nezna da je to bila najveca prevara studenata posle one 68. Verovatno vi nikada niste verovali u demokratiju kao sto sam i zato niste razocarani sto DS danas u gradu vode Vlada Gajic i Zlatko Mitrovic koji su u DS dosli posle 5. oktobra, tacnije u zimu 2001. Obojica su bili U SPS-u. E zato ja vise nisam clan DS-a.

Verujem mu vise nego bilo kome,kao sto sam verovala Zoranu Djindjicu i verujem da Ceda nastavlja tamo gde je on stao...To sto znas ti mister,ne znam i ja,zato bez tog SVI,molim te...Ne znam zasto se vracas u proslost i pricas nam neke nebitne price koje su se dogodile tebi,gledaj malo u buducnost..mene proslost ne zanima...Nekada je i SPO bila jedna od najcih partija,pa gde su sada?! I to je prevera,zavera,zaveden narod tada..Meni je zao sto si ti razocaran u sve i svakog,ja nisam,imam svoje ideje od kojih neodstupam..i ne menjam tek tako partije kao neki..;)

Don Huan

Visit My Website

#11 gazdadjoka

Član

• Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 26 January 2010 - 09:33 AM

Ne podrzavam ni jednu stranku, ne zna se gde je vece zlo. Takodje ni meni ne ide u pamet kako neko moze da podrzava Cedu kad je taj covek provereno, dokazano saradjivao sa najvecim mafijasima i ubicama njegovog uzora u ovoj Zemlji. Covek koji vozi auto od 100.000 evra, vila i da ne davim sta sve... ptice na grani znaju da se iza njega krije zlo. Ne moze covek koji je usko saradjivao sa mafijom da bude moj politicki uzor! Ako me Dinkic ili Velja Ilic potapsu po ramenu i kazu- samo napred ti si moj u ovom gradu, ja opet necu obuci njihovu majicu i necu se prodati tom zlu. Mozda cu se osmehnuti, ipak su oni ministri (neki su bili) i bice mi u neku ruku drago ali boriti se za njihovu stvar...van pameti. Najteze pada sto zaista ne postoji ispravna politicka orijentacija u ovoj drzavi pa samim tim i u opstini. Sve je igra, borba i opstanak. Jadna je ova napacena Srbija vazda bila..

Edited by gazdadjoka, 26 January 2010 - 09:34 AM.

#12 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 26 January 2010 - 11:28 AM

View Postgazdadjoka, on 26 January 2010 - 09:33 AM, said:

Takodje ni meni ne ide u pamet kako neko moze da podrzava Cedu kad je taj covek provereno, dokazano saradjivao sa najvecim mafijasima i ubicama njegovog uzora u ovoj Zemlji. Covek koji vozi auto od 100.000 evra, vila i da ne davim sta sve... ptice na grani znaju da se iza njega krije zlo. Ne moze covek koji je usko saradjivao sa mafijom da bude moj politicki uzor! Jadna je ova napacena Srbija vazda bila..

A ko je to "provereno dokazao",Vi ili Kostunica?! Nemojte pricati lazi ovde i pricati nam pricu koju vam je plasirao Kostunica i njegova bivsa vlada,molim vas...Vi znate da je on saradjivao sa mafijasima i Zoranovim ubicama!!! Sram vas bilo!
Auto i vile imaju i drugi,zasto ne bi on imao kada ima veliki biznis sa svojim tastom?! Ne mislite valjda da je od vas ukrao pare??? Cedomir nije na vlasti,narod nije prevario,nije od naroda uzeo..ne mislite valjda da treba vama da "polaze racune" odakle mu novac,samozvani gazda Djoko!
Jadna je ova Srbija sa takvim ljudima kao sto ste vi,koji unapred osudjuju i razapinju!!!
Hvala i dovidjenja...

Don Huan

Visit My Website

#13 Hasan Salihamidzic

DEAD MEMBER

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1,890 posts

Posted 26 January 2010 - 12:59 PM

View Postgazdadjoka, on 26 January 2010 - 09:33 AM, said:

Ne podrzavam ni jednu stranku, ne zna se gde je vece zlo. Takodje ni meni ne ide u pamet kako neko moze da podrzava Cedu kad je taj covek provereno, dokazano saradjivao sa najvecim mafijasima i ubicama njegovog uzora u ovoj Zemlji. Covek koji vozi auto od 100.000 evra, vila i da ne davim sta sve... ptice na grani znaju da se iza njega krije zlo. Ne moze covek koji je usko saradjivao sa mafijom da bude moj politicki uzor! Ako me Dinkic ili Velja Ilic potapsu po ramenu i kazu- samo napred ti si moj u ovom gradu, ja opet necu obuci njihovu majicu i necu se prodati tom zlu. Mozda cu se osmehnuti, ipak su oni ministri (neki su bili) i bice mi u neku ruku drago ali boriti se za njihovu stvar...van pameti. Najteze pada sto zaista ne postoji ispravna politicka orijentacija u ovoj drzavi pa samim tim i u opstini. Sve je igra, borba i opstanak. Jadna je ova napacena Srbija vazda bila..

Ne volim cedu, ne volim LDP.. ali povraca mi se od zavidnih ljudi koji svoje licne neuspehe pokrivaju pljuvanjem lika i rada drugih ljudi.. Zavisni ljudi po pravilu poznaju drzavnu politiku bollje nego politiku svoje kuce za razliku od pomenutih ljudi koji su gledajuci sebe i svoje okruzenje i postali to sto jesu..

pravosnazno osudjen a ne medijski razapnut covet je dokazano kriv covek.. bolest je u tome da politicari za razliku od ostalih nisu dzentlmeni niti svestrani moralisti pa da drugi primete njihovu vrednost bez prethodne samopohvale.. politicka aktivnost je sada moralni poraz..

zivimo u bolesljivom drustvenom sistemu i plivajte ako ne zelite da potonete, budite sami sebi ideal.. razmisljajte o omladini, jer su oni sada odgovorni za produzetak vrste..

Borite se da budete bolji od ostalih, a ne manje gori.. to nije isto..
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..

#14 mister

Član

• Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 26 January 2010 - 06:14 PM

View PostCeDiNiCa, on 25 January 2010 - 02:31 PM, said:

Verujem mu vise nego bilo kome,kao sto sam verovala Zoranu Djindjicu i verujem da Ceda nastavlja tamo gde je on stao...To sto znas ti mister,ne znam i ja,zato bez tog SVI,molim te...Ne znam zasto se vracas u proslost i pricas nam neke nebitne price koje su se dogodile tebi,gledaj malo u buducnost..mene proslost ne zanima...Nekada je i SPO bila jedna od najcih partija,pa gde su sada?! I to je prevera,zavera,zaveden narod tada..Meni je zao sto si ti razocaran u sve i svakog,ja nisam,imam svoje ideje od kojih neodstupam..i ne menjam tek tako partije kao neki..Posted Image

Zao mi je kada vidim da neko mlad kao ti stvarno nezna pravu istinu. Gledajuci lokal stvarno nemam zamerki na LDP i G17 u nasem gradu, ljudi su stvarno ok i super ih znam, ali kako mozes da branis i spominjes Vladu Gajica koji se uclanio u DS- 30.01.2001, (poznatiji kao "mali Neron") i Zlatko Mitrovic poznatiji kao Kobac se uclanio 05.02.2001. Vlada Gajic je bio i u mladim socijalistima, magistraturu mu platio SPS (JA SAM MOJU SAM PLATIO), prvi posao je dobio preko SPS-a u opstini i sada on sa "moralnim" pravom otpuste te jadne ljude. Znas li kako su oni smenili na unutar stranackim izborima pravog demokratu Mitu Jovanovica-apotekara? Kad su tako voleli demokratsku stranku sto ne dodjose pre 5. oktobra. nego posle? Zasto su pre toga bili U SPS-u ? Najveca fora je da je Kobac bio i u JUL-u (zamisli da je on sada drugi covek DS-a). Pitaj svog celnika LDP za Arandjelovac za ovo i ako on kaze da nije istina znaci da lazem (on je covek uvek bio pravi demokrata i tu nema sta kao i decko koji vodi G17). Zato bezi glavom bez obzira sa ovog sajta i izvini se svim istinskim demokratama sto si branila Gajica i Kobca.

#15 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 26 January 2010 - 06:46 PM

View Postmister, on 26 January 2010 - 06:14 PM, said:

Zao mi je kada vidim da neko mlad kao ti stvarno nezna pravu istinu. Gledajuci lokal stvarno nemam zamerki na LDP i G17 u nasem gradu, ljudi su stvarno ok i super ih znam, ali kako mozes da branis i spominjes Vladu Gajica koji se uclanio u DS- 30.01.2001, (poznatiji kao "mali Neron") i Zlatko Mitrovic poznatiji kao Kobac se uclanio 05.02.2001. Vlada Gajic je bio i u mladim socijalistima, magistraturu mu platio SPS (JA SAM MOJU SAM PLATIO), prvi posao je dobio preko SPS-a u opstini i sada on sa "moralnim" pravom otpuste te jadne ljude. Znas li kako su oni smenili na unutar stranackim izborima pravog demokratu Mitu Jovanovica-apotekara? Kad su tako voleli demokratsku stranku sto ne dodjose pre 5. oktobra. nego posle? Zasto su pre toga bili U SPS-u ? Najveca fora je da je Kobac bio i u JUL-u (zamisli da je on sada drugi covek DS-a). Pitaj svog celnika LDP za Arandjelovac za ovo i ako on kaze da nije istina znaci da lazem (on je covek uvek bio pravi demokrata i tu nema sta kao i decko koji vodi G17). Zato bezi glavom bez obzira sa ovog sajta i izvini se svim istinskim demokratama sto si branila Gajica i Kobca.

Sada si me stvarno uvredio...U kojoj mojoj recenici si video da branim Gajica i Kobca?!?! Daleko bilo..oni su meni nebitni i odlicno znam o cemu pricas! Da li umes da citas?! Branicu uvek ideju i viziju Zorana Djindjica i Cedomira Jovanovica!!!
Neka ti to bude jasno i ostalima ovde!!!
Izvini se ti meni zbog svog komentara...Sramota od tebe da mi ubacujes nesto sto nisam rekla!!!
CITIRAJ ME U JEDNOJ RECENICI GDE SAM JA BRANILA DOTICNE?!?! MENI NISU USTA PUNA NI GAJICA NI KOBCA KAO TEBI..DALEKO BILO!!!

Don Huan

Visit My Website

#16 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 26 January 2010 - 07:05 PM

Strasno je i zalosno sta radite na ovoj temi..ne razumem sta svi vi hocete?! Da me lincujete zato sto sam LDP,ili pljuvanjem,osudjivanjem,razapinjanjem mene i moje stranke skupite poene?! Budite svoji,imajte svoje stavove...Citam postove i neverujem..Tema za naprednjake,a vama puna usta Cedomira Jovanovica! Pljujete na svaki moj komentar,a svoj i nemate!!!
Neka svako od vas ima svoj stav i BUDITE SVOJI KAO STO SAM JA SVA SVOJA!!! A mene pustite da se secam Djindjica i da volim Cedomira Jovanovica!!!
Zao mi je sto ste svi "prazni" i sto kroz mene pokusavate nekome nesto da objasnite..jadno i zalosno!!!

Don Huan

Visit My Website

#17 gazdadjoka

Član

• Members
  • PipPip
  • 23 posts

Posted 26 January 2010 - 10:02 PM

Zar su za Cedu potrebni dokazi. Ma kakav to on biznis sa tastom ima? Valja sitne kolace?

#18 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 26 January 2010 - 10:08 PM

Meni je velika cast da se na temi o naprednjacima prica o LDP-u..Hvala Vam Dragi forumasi,to je znak da vredimo...kako kaze ona stara: ZA DOBRIM SE KONJEM I PRASINA DIZE...Veliko Vam hvala,to je znak da smo veoma vazna faktor u ovoj drzavi,da smo mnogo jaki i da trajemo dok vi o nama pricate..zao mi je samo Dragine teme..:(

.............:* vas vasa Cedna..

Edited by CeDiNiCa, 26 January 2010 - 10:10 PM.

Don Huan

Visit My Website

#19 mister

Član

• Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 26 January 2010 - 11:43 PM

View PostCeDiNiCa, on 26 January 2010 - 06:46 PM, said:

Sada si me stvarno uvredio...U kojoj mojoj recenici si video da branim Gajica i Kobca?!?! Daleko bilo..oni su meni nebitni i odlicno znam o cemu pricas! Da li umes da citas?! Branicu uvek ideju i viziju Zorana Djindjica i Cedomira Jovanovica!!!
Neka ti to bude jasno i ostalima ovde!!!
Izvini se ti meni zbog svog komentara...Sramota od tebe da mi ubacujes nesto sto nisam rekla!!!
CITIRAJ ME U JEDNOJ RECENICI GDE SAM JA BRANILA DOTICNE?!?! MENI NISU USTA PUNA NI GAJICA NI KOBCA KAO TEBI..DALEKO BILO!!!

Ok, ako imas misljenje kao ja za Kobca i Gajica ja ti se iskreno izvinjavam. E sad da te pitam, da li znas da je Ceda izjavio da bi i on isao u koaliciju sa naprednjacima i da nema nista protiv toga, ja sam ga licno slusao. Sta ako npr.napredna stranka kod nas izbaci listu mladih neiskomprotivanih ljudi, izuzetno obrazovanih (mada ce im sigurno biti tesko da se otkace radikala, ali recimo hipoteticki), da li bi pre kao alternativu podrzala Gajica i Kobca stare komunjare nego neke nove face u bilo kojoj stranci pa cak i naprednoj. Ja bi pre podrzao naprednjake, LDP i G17 kao ok kod nas partije nego ove namazane komunjare i socijaliste. Naravno naprednjake bi podrzao samo da nema ni jednog jedinog radikala, sta ce ljudi promenili politiku isto kao i Ceda (mada puno drasticnije), ali sama si rekla da se ne vracamo u proslost. Najvaznije za grad je da se i Gajic i Kobac ne docepaju vlasti, razbice grad gore nego radikali. Verovatno si cula da su promenili sve sto su mogli i postavili svoje prijatelje. Menjaju ljude koji nisu ni u jednoj stranci, kao ne svidjaju im se. Ja ne mogu da verujem sta se ovo dogadja, pa da li smo mi normalan grad. Ako DS dobije izbore ovde ja odoh iz grada. Gde su prave demokrate? Mi vise nemamo demokratsku stranku. Kako je moguce da ljudi ne znaju ko su Kobac i Gajic? Ovde je sve drugacije nego na republickom nivou. Znas verovatno da ni Djilas dugo nije mogao da prihvati Kobca i Gajica, jednostavno ne voli covek komunjare. Strasno je ovo sto se kod nas dogadja!

#20 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 27 January 2010 - 10:45 AM

View Postmister, on 26 January 2010 - 11:43 PM, said:

Ok, ako imas misljenje kao ja za Kobca i Gajica ja ti se iskreno izvinjavam. E sad da te pitam, da li znas da je Ceda izjavio da bi i on isao u koaliciju sa naprednjacima i da nema nista protiv toga, ja sam ga licno slusao. Sta ako npr.napredna stranka kod nas izbaci listu mladih neiskomprotivanih ljudi, izuzetno obrazovanih (mada ce im sigurno biti tesko da se otkace radikala, ali recimo hipoteticki), da li bi pre kao alternativu podrzala Gajica i Kobca stare komunjare nego neke nove face u bilo kojoj stranci pa cak i naprednoj. Ja bi pre podrzao naprednjake, LDP i G17 kao ok kod nas partije nego ove namazane komunjare i socijaliste. Naravno naprednjake bi podrzao samo da nema ni jednog jedinog radikala, sta ce ljudi promenili politiku isto kao i Ceda (mada puno drasticnije), ali sama si rekla da se ne vracamo u proslost. Najvaznije za grad je da se i Gajic i Kobac ne docepaju vlasti, razbice grad gore nego radikali. Verovatno si cula da su promenili sve sto su mogli i postavili svoje prijatelje. Menjaju ljude koji nisu ni u jednoj stranci, kao ne svidjaju im se. Ja ne mogu da verujem sta se ovo dogadja, pa da li smo mi normalan grad. Ako DS dobije izbore ovde ja odoh iz grada. Gde su prave demokrate? Mi vise nemamo demokratsku stranku. Kako je moguce da ljudi ne znaju ko su Kobac i Gajic? Ovde je sve drugacije nego na republickom nivou. Znas verovatno da ni Djilas dugo nije mogao da prihvati Kobca i Gajica, jednostavno ne voli covek komunjare. Strasno je ovo sto se kod nas dogadja!

Primam izvinjenje,a o toj dvojici nemam nikakvo misljenje posebno o Kobcu...To sto je Ceda jednom nekada izjavio,si verovatno izvukao iz konteksta..ako si gledao Upitnik,onda si mogao da vidis da on nikada ne bi isao sa naprednjacima sa takvom njihovom politikom. Ono sto volim kod njega je to sto on ne bi bio u vlasti ni sa DS-om i SPS-om..
Sto se lokala tice,LDP nam se ne mesa u to sa kim cemo ici...Mi ovde treba sami da odlucimo,a ne Ceda,jer kao sto kaze on: Vi najbolje znate probleme ljudi u vasem gradu itd.itd..Mada je moguce da ako izberemo pogresne koalicione partnere on reaguje..
Iskreno da ti kazem i ja sam malo razocarana i sve manje sam motivisana kada vidim sta se desava ovde...Prgovara svako sa svakim,to je strasno..Da se ja pitam za svoju stranku,najvise bih volela da ostanemo dosledni sebi i idemo sami..tada bi mi bilo puno srce!

Don Huan

Visit My Website

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users