Jump to content

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac, kao i većina online zajednica morate se registrovati kako bi ste pristupiti svim blagodetima sajta. Registracija je jednostavna i zahteva samo osnovne podatke. Možete se registrovati preko linka Register ili se ulogovati ukoliko već imate nalog Sign In.

Kao registrovan korisnik možete:

• Pokretati nove teme i odgovarati na postojeće
  • Se pretplatiti na teme i dobijati automatska obaveštenja na email
  • Dodati događaje u kalendar dešavanja
  • Napraviti vaš profil i upoznati nove ljude
  • Prilagoditi sajt vašim potrebama

Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com
Guest Message © 2012 DevFuse

Ovaj Put Me Nećete Prevariti,daću Svoj Glas...

• You cannot reply to this topic
56 replies to this topic

#41 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 30 January 2010 - 08:59 PM

View Postdragoar, on 23 January 2010 - 01:00 PM, said:

Vi koji faforizujete pedere i ostalu gamad pokušavate govoriti rečnikom mudraca,isposnika,monaha...

...osvedočenog antisemite, velikog prijatelja Dimitrija Ljotića i fana Adolfa Hitlera. :ph34r:

#42 sonesone

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 95 posts

Posted 01 February 2010 - 03:08 PM

ceda je dobar,fin,nije saradjivao sa zemunskim klanom,odakle vam samo sve to??? dpvoljno je pogledati mu u oci i videti sta je istina.... jao pa ko veruje da je ovo istina. kad ga pogledas u uci vidis narkomancinu 100 posto

#43 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 01 February 2010 - 03:22 PM

View Postsonesone, on 01 February 2010 - 03:08 PM, said:

ceda je dobar,fin,nije saradjivao sa zemunskim klanom,odakle vam samo sve to??? dpvoljno je pogledati mu u oci i videti sta je istina.... jao pa ko veruje da je ovo istina. kad ga pogledas u uci vidis narkomancinu 100 posto

Meni je(ponavljam se) veoma drago da se na temi naprednjaka prica o Cedomiru Jovanovicu...Ja sam pocastvovana zbog toga..Hvala Vam jos jednom Dragi forumasi,to je uspeh za LDP da se toliko prica o nama...Ima samo jedan mali problem..Ovde o Cedi pricaju ljudi koji su probali drogu,a neki i ogrezli u njoj...Vidis Sone kako ti znas kako treba oci da izgledaju kada se neko drogira..:huh: Da li su takve i tvoje oci?

PS: Bez milosti cu odgovoriti svakom forumasu/ici koji/ja se mesa u tudje zivote,a da svoj nije sredio/la!!! Ljudi budite pametni ako to uopste mozete biti...

Jos jednom hvala za temu o mom Cedi..i to mi dize EGO,kao i vasi minusi..dobijam minuse od najvecih minusa ovoga grada..:D

Izvinjavam se Dragi sto su ga forumasi bojkotovali i sto im je draze i lepse da pricaju o nama..:)

Edited by CeDiNiCa, 01 February 2010 - 03:24 PM.

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#44 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 01 February 2010 - 05:32 PM

Offtopic:

View PostCeDiNiCa, on 30 January 2010 - 05:43 PM, said:

........

DR.ZORAN DJINDJIC!!!

Ovo me podseti na onu komunisticku parolu iz 80ih- "i posle Tita, Tito". Ali oni su bar znali da je Tito njihov, Djindjica svojataju po potrebi, u cemu prednjace "zvanicni" naslednici (DS i LDP), mada je DS-u njegov mit manje potreban jer su u medjuvremenu stvorili kult Borisa Tadica, dok LDP jos uvek nema licnost koja bi privukla siroke narodne mase. Naravno, svi Zoranovi glasaci su prepoznali stranku koja odrazava kontinuitet njegove politike i podrzali je na izborima ;) Ja licno ne mogu da ne postujem coveka koji je znao gde vodi poverenu mu drzavu, pa makar mi se to gde uopste ne svidjalo...

Ontoppic:
Ova se tema svela na medjusobna prepucavanja i mlacenje prazne slame. Simptomaticno je da svako prica o tome zasto NE DATI glas onom drugom, a ne zasto dati glas njima. Ja bih da glasam ZA nekog, a ne PROTIV nekog. Ekonomija grada je u cabru, infrastruktura propada, a glavna tema je ko je s kim i koga. Gde su stranacki glasnogovornici da izreklamiraju svoje ljude na lokalu, strucnjake sa imenom i prezimenom? Da vidimo sta misle da urade, kad misle da urade, i od kojih para. Da vidim sta to nudite za moj glas.

Edited by placenik, 01 February 2010 - 05:33 PM.

Vecina nije uvek u pravu, ali je uvek u vecini

#45 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 01 February 2010 - 06:42 PM

View Postplacenik, on 01 February 2010 - 05:32 PM, said:

Ova se tema svela na medjusobna prepucavanja i mlacenje prazne slame. Simptomaticno je da svako prica o tome zasto NE DATI glas onom drugom, a ne zasto dati glas njima. Ja bih da glasam ZA nekog, a ne PROTIV nekog.

U tom slučaju bojim se da nemaš baš mnogo izbora. Glasati sada PROTIV ili čekati još 20ak godina pa glasati ZA? Tvoja volja.

View Postplacenik, on 01 February 2010 - 05:32 PM, said:

Gde su stranacki glasnogovornici da izreklamiraju svoje ljude na lokalu, strucnjake sa imenom i prezimenom? Da vidimo sta misle da urade, kad misle da urade, i od kojih para. Da vidim sta to nudite za moj glas.

Voliš da čitaš političke pamflete, spisak lepih želja, opšta mesta oko kojih se svi slažemo? Verujem da ih svi imaju.

Mislim da je vreme da DS sa koalicijom LDP i G17 konačno dobije priliku i u ovom gradu. Dajmo im šansu pa da vidimo šta mogu da urade.

Edited by *Lonely*, 01 February 2010 - 06:44 PM.

#46 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 01 February 2010 - 07:26 PM

View Post*Lonely*, on 01 February 2010 - 06:42 PM, said:

Voliš da čitaš političke pamflete, spisak lepih želja, opšta mesta oko kojih se svi slažemo? Verujem da ih svi imaju.

Poenta je kod onog s kojim parama ;) Spisak lepih zelja je lako napraviti, mene zanima ima li ko mooda da kaze sta stvarno moze da izvede. A ko mi bude pricao bajke, bar cu da ga napljujem sa merakom :)

View Post*Lonely*, on 01 February 2010 - 06:42 PM, said:

Mislim da je vreme da DS sa koalicijom LDP i G17 konačno dobije priliku i u ovom gradu. Dajmo im šansu pa da vidimo šta mogu da urade.

Evo sad i ti :| Shvatas da je jedini komentar na ovo- A zasto?

#47 wizard

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 64 posts

Posted 01 February 2010 - 07:31 PM

Krajnje je vreme da DS postane izvrsna vlast u ovom gradu. Dosad su uvek podrzavali razne lokalne vlade,a danas je doslo vreme da podrzavaju nju,kad vec niko ne moze da ima apsolutnu vlast. Ali da se pomazu izmedju sebe a ne da poturaju jedni drugima nogu,kao sto je to do sad bio slucaj. Da nema burazerske podele kolaca koja se zove vlast,i da na neka mesta dolaze nestrucna lica. Dosta je bilo,a znam da u ovom gradu ima dosta ljudi koji znaju kako treba da funkcionise lokalna vlast,samo ih treba motivisati i pozvati da budu deo tima. To nikako nije tesko,cak naprotiv.
BUDIMO PAMETNI DANAS A NE ZA 50 GODINA !!!

#48 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 02 February 2010 - 09:20 AM

View Postwizard, on 01 February 2010 - 07:31 PM, said:

Krajnje je vreme da DS postane izvrsna vlast u ovom gradu. Dosad su uvek podrzavali razne lokalne vlade,a danas je doslo vreme da podrzavaju nju,kad vec niko ne moze da ima apsolutnu vlast. Ali da se pomazu izmedju sebe a ne da poturaju jedni drugima nogu,kao sto je to do sad bio slucaj. Da nema burazerske podele kolaca koja se zove vlast,i da na neka mesta dolaze nestrucna lica. Dosta je bilo,a znam da u ovom gradu ima dosta ljudi koji znaju kako treba da funkcionise lokalna vlast,samo ih treba motivisati i pozvati da budu deo tima. To nikako nije tesko,cak naprotiv.

Ovako mali Perica zamislja politiku :rolleyes: Jos jedan spisak lepih zelja sa nultim obrazlozenjem. Tj tekst tipa "samo ubaci ime odgovarajuce partije", da nije na ovom forumu nikad ne bih pomislio da ima veze sa Arandjelovcom. Imao i je drago jedan slican, pa nekako nemam utisak da te je ubedio da glasas za SNS :ag:

Evo da iskoristim tvoj generik i predlozim te za predsednika:

View Postwizard, on 01 February 2010 - 07:31 PM, said:

Krajnje je vreme da wizard postane izvrsna vlast u ovom gradu. Dosad je uvek podrzavao razne lokalne vlade,a danas je doslo vreme da podrzavaju njega,kad vec niko ne moze da ima apsolutnu vlast. Ali da se pomazu izmedju sebe a ne da poturaju jedni drugima nogu,kao sto je to do sad bio slucaj. Da nema burazerske podele kolaca koja se zove vlast,i da na neka mesta dolaze nestrucna lica. Dosta je bilo,a znam da u ovom gradu ima dosta ljudi koji znaju kako treba da funkcionise lokalna vlast,samo ih treba motivisati i pozvati da budu deo tima. To nikako nije tesko,cak naprotiv.

#49 CeDiNiCa

Extra AR forumas/ica

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5,414 posts

Posted 02 February 2010 - 07:35 PM

....Vi možete da uzmete akvarijum i da napravite od njega riblju čorbu, ali ne možete od riblje čorbe da napravite akvarijum..Skuvali ste ribe - gotovo je!! To je istorija!.
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

Visit My Website

#50 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 02 February 2010 - 07:51 PM

View Postplacenik, on 01 February 2010 - 07:26 PM, said:

Evo sad i ti :| Shvatas da je jedini komentar na ovo- A zasto?

Pretpostavljam da imaš sasvim drugačiji stav/predlog čim postavljaš takva pitanja. Slušamo pažljivo.

#51 wizard

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 64 posts

Posted 02 February 2010 - 08:15 PM

Gospodin p(l)acenik ume samo da kritikuje a da pri tom nijednog trenutka ne da obrazlozenje za neku svoju opciju. Verujem da je pri uclanjenju na forum imao na umu sasvim drugaciji nick,ali je dodao jos samo jedno slovo,da ne bi bilo providno. Ali da izbegnem off topic,posto gospodin p(l)acenik
nije upozoren za isti,da kazem da su NAPREDNJACI vec pobedili na lokalu, jer su od danas poceli da skupljaju potpise za vanredne republicke izbore. Koliko sam uspeo da vidim,gro njihovog novog clanstva cine ljudi koji su do juce bili najblizi cetnickom vojvodi Seselju,iako su se neki ovde na forumu zakljinjali da takvih nema u njihovim redovima.
BUDIMO PAMETNI DANAS A NE ZA 50 GODINA !!!

#52 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 02 February 2010 - 08:56 PM

View Postwizard, on 02 February 2010 - 08:15 PM, said:

Gospodin p(l)acenik ume samo da kritikuje a da pri tom nijednog trenutka ne da obrazlozenje za neku svoju opciju. Verujem da je pri uclanjenju na forum imao na umu sasvim drugaciji nick,ali je dodao jos samo jedno slovo,da ne bi bilo providno.

Prti bi dži definitivno loše utiče na ljude, životinje, biljke i vanzemaljce. <-<

#53 placenik

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 138 posts

Posted 02 February 2010 - 09:38 PM

View Postwizard, on 02 February 2010 - 08:15 PM, said:

Gospodin p(l)acenik ume samo da kritikuje a da pri tom nijednog trenutka ne da obrazlozenje za neku svoju opciju. Verujem da je pri uclanjenju na forum imao na umu sasvim drugaciji nick,ali je dodao jos samo jedno slovo,da ne bi bilo providno. Ali da izbegnem off topic,posto gospodin p(l)acenik
nije upozoren za isti,da kazem da su NAPREDNJACI vec pobedili na lokalu, jer su od danas poceli da skupljaju potpise za vanredne republicke izbore. Koliko sam uspeo da vidim,gro njihovog novog clanstva cine ljudi koji su do juce bili najblizi cetnickom vojvodi Seselju,iako su se neki ovde na forumu zakljinjali da takvih nema u njihovim redovima.

Papir i internet trpe svasta... Znam da vecini politickih glasnogovornika smetaju kritike, mada nisam mogao ni da sanjam da ce Wizard biti dovoljno nepromisljen da se izleti insistirajuci na "obrazlaganju neke svoje opcije", posto se moja kritika upravo odnosila na odsustvo iste u njegovim postovima. A kako njegova opcija ima najbolje sanse za osvajanje vlasti u ovom gradu, iskreno se nadam da njen vrh ima kakav-takav plan za ovaj grad, pa iako wizard sa njim nije upoznat, ili nas pak smatra nedostojnim da nas s njime upozna.

OK, naprednjaci skupljaju potpise za vanredne izbore. Da prokomentarisem i to. Svako ima pravo da skuplja potpise za vanredne parlamentarne izbore. Oni u ovom trenutku odgovaraju samo naprednjacima, jer su posle pocetnog entuzijazma i fenomena novog velikog igraca stigli do stadijuma kada moraju da jasno definisu svoj politicki identitet. Oni do sada (ako se ne racuna SRS nasledje koga se odricu) nisu imali otezavajucih faktora i trudili su se da balansiraju izmedju EU i anti-EU glasackog tela. I njima je jasno da to nece proci, i da ce izborom morati da se odreknu jednog (pa ma koliko malog) dela svojih biraca. Takodje su poceli da ulaze u organe lokalne vlasti po opstinama, tako da ih sad neumitno ceka pripadajuci broj afera koje do sada nisu imali gde da naprave. Mada mi i dalje nije jasno zasto skupljaju potpise za prevremene izbore kojih nece biti. Zanimljivo ce biti i koliko ce potpisa da skupe, jer ce odziv na akciju, i tu se slazem sa wizardom, biti dobar pokazatelj snage SNS u Arandjelovcu.

Da odgovorim i *Lonely*

Ono pitanje "Zasto" je sasvim dobronamerno, stvarno bih voleo da cujem razloge. Npr, zbog cega bas DS kao vodeca stranka (verovatno procenjujes da LDP i G17 nemaju potrebnu snagu), i zasto bas LDP i G17 u toj koaliciji? Iz svega izlozenog najveci plus im je sto oni jos nisu bili.

Moj licni stav je da nijedna opcija u gradu Arandjelovcu ne zasluzuje da joj se da glas. I cak mi se cini da smo se kod toga slozili, tj da se bira najmanje losa opcija. Javno iznosim svoj stav da nijedna opcija u ovom gradu ne nudi ama bas nista i da ocekuje moj glas "na veresiju". Odlicno poznajem retorike svih nasih partija (nije da se nesto razlikuju), i uopste mi ne bi bilo tesko da izaberem jednu i promovisem ovde njene stavove. Nadam se da su sve partije u gradu svesne da pobedu na izborima nisu nicim zasluzile nego ce im biti bukvalno poklonjena i da ce o tome voditi vise racuna nego aktuelna radikalska garnitura koja je na vlast dosla na talasu nezadovoljstva i zelje za promenom, i na istom takvom talasu odlazi.

#54 *Lonely*

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 130 posts

Posted 03 February 2010 - 08:25 PM

View Postplacenik, on 02 February 2010 - 09:38 PM, said:

Da odgovorim i *Lonely*

Ono pitanje "Zasto" je sasvim dobronamerno, stvarno bih voleo da cujem razloge. Npr, zbog cega bas DS kao vodeca stranka (verovatno procenjujes da LDP i G17 nemaju potrebnu snagu), i zasto bas LDP i G17 u toj koaliciji? Iz svega izlozenog najveci plus im je sto oni jos nisu bili.

1. DS je najveća stranka, sa dugom tradicijom, najvećim ugledom i rejtingom u biračkom telu na republičkom i lokalnom nivou.

2. Nikada do sada nije imala odlučujuću ulogu u kreiranju politike u gradu. Pomenute manje partije, progresivno orijentisane, treba da joj pomognu u tome.

3. Trećeg nema. :)

4. Ostale stranke su pretežno konzervativne, desno orijentisane, plus SPS. Na vlasti su već godinama a rezultati su svima dobro poznati.

5.Kada nešto ne funkcioniše, ili loše funkcioniše, ne daje nikakve pozitivne rezultate, prva asocijacija je promena.

6.Hajde da probamo, dajmo šansu proevropskoj vladi u Aranđelovcu! Da vidimo šta stvarno mogu urade. Najbolji način da to proverimo je da im ukažemo poverenje na predstojećim izborima.

#55 Saint

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 92 posts

Posted 23 April 2010 - 11:35 AM

View Post*Lonely*, on 03 February 2010 - 08:25 PM, said:

1. DS je najveća stranka, sa dugom tradicijom, najvećim ugledom i rejtingom u biračkom telu na republičkom i lokalnom nivou.

2. Nikada do sada nije imala odlučujuću ulogu u kreiranju politike u gradu. Pomenute manje partije, progresivno orijentisane, treba da joj pomognu u tome.

3. Trećeg nema. :)

4. Ostale stranke su pretežno konzervativne, desno orijentisane, plus SPS. Na vlasti su već godinama a rezultati su svima dobro poznati.

5.Kada nešto ne funkcioniše, ili loše funkcioniše, ne daje nikakve pozitivne rezultate, prva asocijacija je promena.

6.Hajde da probamo, dajmo šansu proevropskoj vladi u Aranđelovcu! Da vidimo šta stvarno mogu urade. Najbolji način da to proverimo je da im ukažemo poverenje na predstojećim izborima.

Ahahah kako ja ovo nisam pročitao bre.E bravo taman da mogu da odgovorim...

1.Na republičkom nivou zarad vlasti i zapada i te Vaše Evrope u kojoj nismo konkurentni ni u čemu prodali ste Srbiju imate bre milion ucenjivača 14 meseci pregovarate i dajete sve i svašta i statut Vojvodini da izglasaju Srebrenicu to ste radili i pre sada se krijete iza lika Đinđića kao i drugi a radite šta je vama volja.Istina će bar za 50 godina izaći na videlo al će izaći i o Pajtiću i o Kolesaru i o Atlas Banci i o raznoraznim Šarićima,Miškovićima....spisak je dugačak
Na lokalnom nivou ste već bili u vlasti i sve što se može pokazali od Mite jovanovića do Vlade Gajića preko Jaredića,Damjanića,Mire Gušić...
Čak i prelaskom Vaših odbornika koji su napravili skupštinsku većinu SRS,SPS,SPO-a Vaše direktore nisu ponavljam NISU smenili...toliko o tome

2.Uvek ste imali odlučujuću ulogu u kreiranju jer to je prosto niko nije imao apsolutnu vlast u opštini NIKAD posle SPS-a samo je pitanje kako ste to koristili treba li to javno iznositi ili ne

3.Nemoj da ste tako isključivi ima i trećeg i četvrtog i petog....

4.Pod tim ostale zavisi koga podrazumevas mada meni je lepse da delim na POŠTENE i NEPOŠTENE

5.Tu se apsolutno slažem sa tobom vidi nam DRŽAVU propadosmo dupke ništa više nefunkcioniše sa ovim genijima na čelu odobrili ste fijatu eeeejjjj FIJATU privatnoj firmi subvencije EJJJJ,prodajete TELEKOM-malte ne prirodni resurs čista zarada za Srbiju EJJJJ Vašim promašajima ni broja se ne zna

6.Ajde da ne probamo jer vidimo šta uradiste sa DRŽAVOM što bi se ovde razlikovali?????Što je Vlada Gajić izbacio komunalce iz kancelarije i rekao im da ako stanu da će ih sve zameniti za 48 sati SRAM VAS BILO!!!Ajde njega da izbacimo jbg upropasti i Peštan svojim "poštenjem" ili ličnom promocijom u vrhu al SPS u duši SPS na javi

:prekisud: :prekisud: :prekisud:

#56 VanHelsing

Stalni posetilac

• Members
  • PipPipPipPip
  • 275 posts

Posted 23 April 2010 - 03:51 PM

Ma nista se ne moze promeniti drasticno nabolje u ovom trenutku,ma koja opcija da dodje na vlast, jer dolazi na prazne jasle koje nemaju odakle da se napune.Jedino moze da se uspostavi neki koliki toliki red na lokalu,problem je sistemski i datira od vrha vlasti,kao sto i sami vidimo svi, uopste ne funkcionise kako treba.Jednostavno ne zna se casna krsta, vlada haos u svim segmentima javnog zivota,ne povlace s mudri potezi,sve je otislo u aut.Bezvlassce,korupcija,nerad,droga,nemoral,nekultura preovladjuju u trenutno postavljenom drustvenom sistemu.
Da je sistem postavljen kako treba i da ima reda i zakona u njemu,politicke partije bi trebale jedino da budu kreativne,i da svojim idejama u svojim kampanjama promovisu narodu kako i na koji nacin uraditi nesto bolje,progresivnije i jevtinije,a mi nemamo autobusku stanicu,skolske autobuse koji voze decu,dovoljno sijalica da osvetle grad i sela,pare da okripimo rupe posle izbora,uslove za ozivljavanje privrede,realno samo se prica o tome ali nista ne funkcionise kako treba,a po meni niti ce,ako se ovako nastavi.
Dok se ne usvoji zakon da poslanici i ministri mogu da odu u aps za manju sitnicu nego obican gradjanin stvari nece doci na svoje mesto,ovo isto vazi i za sudstvo koje je najcrnje od svega,cak i posle ove reforme.
Kad sistem bude bio jednostavan,brz,jevtin i efikasan tada cemo videti boljitka svuda pa i u nasem gradicu prelepom,ali dotle ne lipsi magarce.

Ja ne vidim trenutno nikoga ko bi to mogao da sprovede,tako da se ovoga puta necu prevariti sigurno.

#57 alex01

Aktivni član

• Members
  • PipPipPip
  • 94 posts

Posted 26 April 2010 - 10:34 PM

View PostSaint, on 23 April 2010 - 11:35 AM, said:

Ahahah kako ja ovo nisam pročitao bre.E bravo taman da mogu da odgovorim...

1.Na republičkom nivou zarad vlasti i zapada i te Vaše Evrope u kojoj nismo konkurentni ni u čemu prodali ste Srbiju imate bre milion ucenjivača 14 meseci pregovarate i dajete sve i svašta i statut Vojvodini da izglasaju Srebrenicu to ste radili i pre sada se krijete iza lika Đinđića kao i drugi a radite šta je vama volja.Istina će bar za 50 godina izaći na videlo al će izaći i o Pajtiću i o Kolesaru i o Atlas Banci i o raznoraznim Šarićima,Miškovićima....spisak je dugačak
Na lokalnom nivou ste već bili u vlasti i sve što se može pokazali od Mite jovanovića do Vlade Gajića preko Jaredića,Damjanića,Mire Gušić...
Čak i prelaskom Vaših odbornika koji su napravili skupštinsku većinu SRS,SPS,SPO-a Vaše direktore nisu ponavljam NISU smenili...toliko o tome

2.Uvek ste imali odlučujuću ulogu u kreiranju jer to je prosto niko nije imao apsolutnu vlast u opštini NIKAD posle SPS-a samo je pitanje kako ste to koristili treba li to javno iznositi ili ne

3.Nemoj da ste tako isključivi ima i trećeg i četvrtog i petog....

4.Pod tim ostale zavisi koga podrazumevas mada meni je lepse da delim na POŠTENE i NEPOŠTENE

5.Tu se apsolutno slažem sa tobom vidi nam DRŽAVU propadosmo dupke ništa više nefunkcioniše sa ovim genijima na čelu odobrili ste fijatu eeeejjjj FIJATU privatnoj firmi subvencije EJJJJ,prodajete TELEKOM-malte ne prirodni resurs čista zarada za Srbiju EJJJJ Vašim promašajima ni broja se ne zna

6.Ajde da ne probamo jer vidimo šta uradiste sa DRŽAVOM što bi se ovde razlikovali?????Što je Vlada Gajić izbacio komunalce iz kancelarije i rekao im da ako stanu da će ih sve zameniti za 48 sati SRAM VAS BILO!!!Ajde njega da izbacimo jbg upropasti i Peštan svojim "poštenjem" ili ličnom promocijom u vrhu al SPS u duši SPS na javi

:prekisud: :prekisud: :prekisud:

Tvoje postenjacine potonuse jos dublje od proslih izbora, steta je samo sto izbori nisu cesce pa da kao stranka potpuno nestanete sa politicke scene Srbije!!!
VAZAN JE SAMO DANASNJI DAN !!!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users