Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Hapsenje Vlasnika Pestana!
Posted 08 February 2010 - 10:44 PM
Posted 08 February 2010 - 11:02 PM
Slucajni Prolaznik, on 07 February 2010 - 10:28 PM, said:
Desetine takvih "domaćina" koji su svoje firme uspešno gradili '90ih, u periodu ratova, sankcija, krize i sveopšteg siromaštva.
Posted 09 February 2010 - 12:30 AM
*Lonely*, on 08 February 2010 - 11:02 PM, said:
A sta je trebalo da rade,da zamrznu zivot devedesetih pa da krenu sa radom kad one prodju???
Posted 09 February 2010 - 12:55 AM
Slucajni Prolaznik, on 08 February 2010 - 10:17 PM, said:
Slusaj..citaj..ili vec..Ne znam kakav status imas ovde ,ali vidim da si povlascen i zbog tebe se zatvori tema Privremeno vece,a tvoji "pametni" komentari ostali na istoj...sva sreca da sam Ja tu,pa otvorila drugi deo od iste teme..
Pokusacu da odgovorim na ovaj tvoj glupi komentar(sama se sebi cudim),to dugujem sebi,ti me ne zanimas..Ljudima koji su slepi ja ne mogu naci lek da progledaju..nisam za takve ljude ni sposobna ni pametna i ne zelim da budem..svako je kovac svoje srece..Mojoj stranci nije vazno to sto ti kazes,jer da jeste mi bi bili u vlasti..mi ne obecavamo..prazna obecanja se kod nas ne vaze,samo istina.. Nismo mi SRS,SNS,SPO,SPS,NS..itd.itd...Ostatak tvog komentara ne razumem..ne znam sta znaci recenica: "ne pada kao ovde" pa ti na nju ne mogu odgovoriti..Sto se mog "priznanja" tice reci cu ti ovo: Za mene je zivot zakon,sirim ljubav samo,ne zivim u 90-tim kao neki,ne mrzim sposobne i nesposobne(uvredio si me),ali ne volim jajare,muckarose,maliciozne i glupe ljude koji se mesaju u tudje zivote...Pogresno si me protumacio slucajni prolaznice..moje delo sam ja sama,nemam tih pretenzija koje imas ti i tebi slicni...Moje "delo" je moja cerka,porodica,prijatelji..moje delo je kada gledam utakmicu mog omiljnog kluba,moje delo je kada sam u stranci bez interesa..imam mnogo toga,ali za tebe jedno veliko X...a ovo sto pisem i tebi objasnjavam je moje (ne)delo,slucajni slucaju ili kako si vec sam sebe nazvao..prolaznik neki tamo..
PS: Tek sada shvatam koliko sam ja srecna i ispunjena osoba..
Edited by CeDiNiCa, 09 February 2010 - 12:59 AM.
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 09 February 2010 - 07:40 AM
CeDiNiCa, on 09 February 2010 - 12:55 AM, said:
Drago mi je ako sam ja doprineo tome da konacno postanes svesna...ali ipak sumnjam u to.I,molim te,ostavi te pricice tipa 'ja sirim ljubav,moj uspeh je sto sam rodila dete',jer dobro znas da ovde nije o tome rec.Kakvu ljubav siris,jasno mi je od pocetka,citajuci tvoje postove,to se bas,bas oseti.Prosto coveka preplavi milina od kolicine ljubavi koja izvire iz njih.Hvala ti na tome.
Edited by Slucajni Prolaznik, 09 February 2010 - 07:47 AM.
Posted 09 February 2010 - 09:38 AM
- Lincoln Burrows likes this
- Like This
Posted 09 February 2010 - 10:36 PM
Što se tiče Vlade Gajića, on je čovek u to vreme (za koje terete 3 lica u Peštan d.o.o. za prikrivanje PDV-a i stavljanje u promet dobara na crnom tržištu) bio finansiski direktor Peštan d.o.o. i isti je u ozbiljnoj frci da ne bude priveden na saslušanje povodom slučaja pronevere i zloupotrebe službenog položaja. Napomena: VG je u vreme kada je radio u PP Peštan radio isključivo prodaju na "belo", međutim znao je za deo poslovanja na "crno" i samim tim postao "saučesnik" u činjenju krivičnog dela. Dotični je u velikom strahu da ne bude priveden jer nema predstavu kako bi se posle te bruke oprao pred biračima.
Gospodin Božidar Petković je priveden kao vlasnik firme Peštan d.o.o. koji je "znao" za rad na crno i u skladu sa tim takođe postao "saučesnik" krvičnog dela, odnosno "podstrekač" na činjenje istog.
NIJE Vlada Gajić taj koji je prijavio vlasnika "Peštan" d.o.o. za činjenje krivičnog dela mada je i on posedovao informacije o tome. Prvi i osnovni razlog je što on nije imao petlju za tako nešto, drugi što je cele prethodne lokalne izbore proveo radeći u "Peštan"-u i time u potpunosti zapostavio stranku (time direktno i građane Aranđelovca), kao i da je vreme za koje je čekao da postane narodni poslanik proveo na poslovnim putovanjima umesto da pregovara oko lokalne vlasti sa predstavnicima SPS koji su bili vrlo zainteresovani za razgovor.
Podatke iz firme je odneo Čestar, glavni tehnolog i predao ih u poresku upravu Kragujevac. Dalje je preuzeo UBPOK kojem to i jeste nadležnost.
Vlada Gajić nikome ništa nije odneo, to bi samo pokvarilo njegove lične pozicije kod "nekoga". Odnosno jedino za što on u svom životu grabi, samo za sebe!
Edited by MilosM, 09 February 2010 - 11:44 PM.
Tema nije o cedinici
Posted 09 February 2010 - 11:01 PM
Znaci da je uhapsen da bi u nekom narednom periodu (a svi znamo o cemu pricam) koji dolazi to mogao da bude argument protiv njega.
A sto se Časlava (bivseg zaposlenog) tice, ajd da se lazemo da obican covek moze da pokrene UBPOK i ostale mehanizme drzave .
malo naivno deluje.
Sto se V.G tice jos malo pa ce da ispadne da je on fikcija kao Sherlok Holmes.
Edited by znacistvarno, 09 February 2010 - 11:09 PM.
Posted 10 February 2010 - 12:22 AM
Pravila Novosti foruma:
-U ovom forumu se postavljaju iskljucivo vesti i novosti vezane za nash grad i okolinu...
Lock!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked