Arandjelovcani Forum - Arandjelovac: Privremeno Vece Deo Ii...! - Arandjelovcani Forum - Arandjelovac

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic
  • Bookmark

Privremeno Vece Deo Ii...!

#1 User is offline   CeDiNiCa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 08 February 2010 - 07:12 PM

I DEO

Kao sto znate tema: Privremeno vece ja otisla u LOCK...Ovo je nastavak teme,njen II deo i ko zeli moze da ucestvuje...Otvaram je u offtopic-u zato sto zasluzuje tu da bude zbog osoba koje postuju na istoj temi(mislim konkretno na Slucajnog Prolaznika),a i zbog sebe zato sto ovde mogu da kazem sta mi lezi na srcu,a da to ne bude obrisano kao sto vec jeste u prvom delu...

Dakle..?!
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2

Other Replies To This Topic

#2 User is offline   CeDiNiCa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 08 February 2010 - 07:29 PM

I DEO-SLUCAJNI PROLAZNIK
za mene je jedino merilo necije sposobnosti ako je uspeo nesto da stvori svojim radom u zivotu,znaci milion puta vise cu da cenim jednog Gana Fortunu,Petka Pestan,Vulica,i bilo kog privatnika koji godinama radi,opstaje,zaposljava ljude,nego neke nabedjene strucnjake na papiru iza kojih dela jednostavno NEMA!Ako su takvi strucnjaci neka naprave bilo sta ,cak i neku malu radnju i da vidimo koliko ce ta njihova 'strucnost' da se pokaze.Najlakse je nabiti dupe u fotelju i cekati svakog prvog platu ne mesajuci se mnogo u svoj posao.Da su tako radili,niko od uspesnih Ar privrednika ne bi ni postojao danas.Samo takvi bi nesto mogli od Ar da naprave a ne kojekakvi lekari,profesori i oni sto su ceo zivot proveli na drzavnim jaslama,kao i propali privatnici.Ti ljudi veze sa zivotom nemaju jedino su strucni da trose tudje(nase) pare.Bolje bi vodio svaki seljak domacin ovu opstinu nego svi ti 'strucnjaci' na papiru,ali to ovaj narod nikako da shvati.Zato nam je i tako.

moj odgovor

I za mene je to merilo,ali ako isti taj Petko bude uhapsen zbog utaje poreza,onda to i nije neki uspesan privrednik...inace i plate daju minimalne,ne cene fakultet tih ljudi koji "drze" njihove firme (to je X za njih,jel jedva i OS imaju)..Sto se tice "nabedjenih strucnjaka" kako si ih ti nazvao..hmm..ti ljudi imaju fakultete koji traju po 6 godina i nisu nabili dupe u fotelju,vec spasavaju(i donose na svet)zivote..!!! Ja biram ove skolovane i one koji nemaju pretenzija(Svabic)da budu gradonacelnici a za to nisu sposobni...Ne zelim da me vise vode nepismeni i ne skolovani ljudi,zelim obrazovane,pametne i mlade ljude...seljak treba da se bavi poljoprivredom,a ne politikom...Od svih tih koje si naveo niko nema zelju da se bavi politikom,osim Petka mozda...e zato nam je tako!!!

PS: Zbog ovog mog komentara je zakljucan I deo Privremenog veca,pa sam ja resila da nastavim II deo..
Ko se nasao pogodjen,neka zaobidje temu...:)

This post has been edited by CeDiNiCa: 08 February 2010 - 07:30 PM

..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..

Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."

0

#3 User is offline   Boromir Icon

• Prolaznik
  • Pip

Posted 08 February 2010 - 09:18 PM

Akustika je nauka o zvuku.Ona se bavi problematikom generisanja zvuka,njegovim prostiranjem u različitim sredinama i efektima koje zvuk izaziva u sredini u kojoj se javlja. Kao takva,akustika je veoma stara nauka,nastala još davno kao dio fizike. Tokom ovako dugačkog perioda razvoja akustika je prošla proces širenja od jedne čisto teorijske nauke,koja je kao takva egzistirala pod okriljem fizike, do široke oblasti inženjerstva...
Cekaj,ovo je offtopic room,zar ne?
Mr.Knowitall
1

#4 User is offline   placenik Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 08 February 2010 - 10:26 PM

Овде неко брка пословне са моралним квалитетима. По мени градско руководство мора да има и једне и друге. Све набројане људе ценим као успешне привреднике, али овде се говори о људима којима треба да поверимо нешто заједничко на управу. И Мишковић је успешан, па да ли бисте му поверили Србију? Има ко и би...

ПС: Расправе на форуму почињу да подсећају на акустику вакума.

This post has been edited by placenik: 08 February 2010 - 10:27 PM

Vecina nije uvek u pravu, ali je uvek u vecini
0

#5 User is offline   CeDiNiCa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 08 February 2010 - 10:42 PM

Izvini..ja svoje umece i znanje ne bih poverila Petku za neki minimalac..ja mu se necu klanjati,nemam potrebe..a ko mora neka mu se klanja..

PS: DULE VUJOSEVIC I PARTIZAN..!!!

Don Huan

0

#6 User is offline   Zoorro Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 09 February 2010 - 09:38 AM

nekako imam utisak da su svi pomalo u pravu.Dolazimo u situaciju da biramo izmedju obrazovanih i onih koji to nisu ali imaju kapital. Nemozemo oduzeti ni jednima ni drugima svoj posed(znanje i pare).
0

#7 User is offline   Slucajni Prolaznik Icon

• Super Član
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 February 2010 - 10:47 AM

Koliko mi je poznato ,taj Miskovic finansira posredno,preko finansiranja stranke u kojoj je clan i gospodju Cedinicu,koja,gle cuda,pljuje na njega,oznacavajuci ga kao najvece zlo u Srbiji.(verovatno ga mrzi zato sto ne daje vise para,pa da zivi i ona na visokoj nozi).Nisu takvi zlo,vec vodje vasih stranaka koji bi i rodjenu majku prodali za malo para i luksuza.
sve je nista
0

#8 User is offline   Slucajni Prolaznik Icon

• Super Član
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 February 2010 - 10:53 AM

View PostZoorro, on 09 February 2010 - 09:38 AM, said:

nekako imam utisak da su svi pomalo u pravu.Dolazimo u situaciju da biramo izmedju obrazovanih i onih koji to nisu ali imaju kapital. Nemozemo oduzeti ni jednima ni drugima svoj posed(znanje i pare).

"Obrazovani" nas vode od 1945.godine i videli smo dokle su nas doveli.O njihovom moralu je izlisno i govoriti.
sve je nista
0

#9 User is offline   Hasan Salihamidzic Icon

• DEAD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 09 February 2010 - 10:58 AM

View PostSlucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 11:53 PM, said:

"Obrazovani" nas vode od 1945.godine i videli smo dokle su nas doveli.O njihovom moralu je izlisno i govoriti.

dokle su nas doveli?
jedini nas greh je uzasno neprilagodjanavnje preovladavajucem svetskom kapitalistickom drustvenom poretku..
Posted Image FOLLOW THE REAPER
FRoX ForevA..
0

#10 User is offline   placenik Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 09 February 2010 - 11:01 AM

Ja sam nase stranke vec isprozivao, tako da necu opet da trosim tastaturu na to. Svima su nam poznati nedostaci predstavnicke demokratije. Inace, u normalnom svetu kapital kontrolise stranke, a ne obrnuto, i sto se mene tice to je u drustvima u kojima je zavrsena prvobitna akumulacija kapitala (aka izrabljivanje, sumnjivo bogacenje etc) vrlo pozitivna stvar, jer se veliki kapital trudi da sacuva svoje, a ne kao kod nas da uzme drzavno (kojeg nema). Nadam se samo da kod nas ova prelazna faza nece dugo trajati.
0

#11 User is offline   Slucajni Prolaznik Icon

• Super Član
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 February 2010 - 11:17 AM

Prohteve celnika i clanova nasih stranaka ne moze da podmiri ni milion Mikovica a kamoli neki Petko iz Bukovika.Zato mu to i rade sto mu rade.Ne volim nepravdu i uvek sam na strani onih za koje mislim da su na udaru mocnika,sad je taj Petko na redu,sutra ti a prekosutra ja.Tako to ide u Srbiji.
sve je nista
0

#12 User is offline   CeDiNiCa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 09 February 2010 - 12:57 PM

View PostSlucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 11:47 AM, said:

Koliko mi je poznato ,taj Miskovic finansira posredno,preko finansiranja stranke u kojoj je clan i gospodju Cedinicu,koja,gle cuda,pljuje na njega,oznacavajuci ga kao najvece zlo u Srbiji.(verovatno ga mrzi zato sto ne daje vise para,pa da zivi i ona na visokoj nozi).Nisu takvi zlo,vec vodje vasih stranaka koji bi i rodjenu majku prodali za malo para i luksuza.

..Sada si lupio i ostao ziv i ne cudi me od tebe..Ja razumem da je offtopic i da si dao sebi malo vise slobode,ali ovo je MOJA TEMA(ti si se radovao zatvaranju prethodne)i ja cu nju uredjivati prema svom nahodjenju...Reci cu ti ovo: Prestani da se mesas u tudje zivote i da pricas gluposti ovde..Koga Miskovic finansira?! Sada tek vidim koliko ti nisi upucen u bilo sta i koliko nista ne znas!!! Kako mozes da vredjas mene i moje vrednosti?! Pa ti me ne poznajes..ne znas nista o meni..Izadji iz tog Bukovika vise,nemoj ovde da naklapas i drzis slovo nama koji smo ziveli kako ti neces nikada!

View PostSlucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 12:17 PM, said:

Prohteve celnika i clanova nasih stranaka ne moze da podmiri ni milion Mikovica a kamoli neki Petko iz Bukovika.Zato mu to i rade sto mu rade.Ne volim nepravdu i uvek sam na strani onih za koje mislim da su na udaru mocnika,sad je taj Petko na redu,sutra ti a prekosutra ja.Tako to ide u Srbiji.

A sta to neko radi tvom gazdi Petku?! Po tebi treba da ga pustimo da ojadi drzavu za 1,7 miliona evra,jel ti kod njega radis za 25000 dinara?!?! Najvise mrzim kada neko kaze da ne voli nepravdu i slaze kao ti sada..pa ti si toliko nepravedan i maliciozan,ali si poverovao u sopstvene lazi..

Prodji me samo slucajno ako mozes..;)

Don Huan

0

#13 User is offline   placenik Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 09 February 2010 - 01:13 PM

@vas dvoje sto se svadjate

Malo cu da trolujem, ali zato i jeste offtopic subforum :)

Sta mislite o tome sto nasa draga drzava ulaganje u proizvodnju ne odbija od poreza?
0

#14 User is offline   MilosM Icon

• Radio-Active
  • Icon

Posted 09 February 2010 - 01:26 PM

Mene zanima gde da mi vi kazete, gde ima jeftini cvarci i kavurma :ag:
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!
Posted Image
Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
0

#15 User is offline   CeDiNiCa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 09 February 2010 - 01:41 PM

Prvo da pohvalim sebe zbog ideje da ova tema ima mesto bas ovde..pametnica sam Ja..:rolleyes:

@Placenik..ne znam,reci nam..:)
@Milos..i mene to zanima i crevca...:D

This post has been edited by CeDiNiCa: 09 February 2010 - 01:43 PM

Don Huan

0

#16 User is offline   CeDiNiCa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 09 February 2010 - 01:46 PM

Jeste Seka mozda pihtija,kako je mnogi nazivaju,ali ima pesmuuuuu ovu,prava za mene..:D

...nek laju u inat dusmanima...:sing:

Don Huan

0

#17 User is offline   Slucajni Prolaznik Icon

• Super Član
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 February 2010 - 02:59 PM

View PostCeDiNiCa, on 09 February 2010 - 12:57 PM, said:

..Izadji iz tog Bukovika vise,nemoj ovde da naklapas i drzis slovo nama koji smo ziveli kako ti neces nikada!

Naravno,kad ste ziveli na tudj racun.E pa dosta je bilo!!!
sve je nista
0

#18 User is offline   CeDiNiCa Icon

• Extra AR forumas/ica
  • PipPipPipPipPipPip

Posted 09 February 2010 - 03:05 PM

View PostSlucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 03:59 PM, said:

Naravno,kad ste ziveli na tudj racun.E pa dosta je bilo!!!

Opet ti sudis nekome,a nemas pojma kako je ziveo...Ja sam zivela na racun drzave Amerike,na tvoj nisam! I stvarno je dosta bilo!!!

Don Huan

0

#19 User is offline   Slucajni Prolaznik Icon

• Super Član
  • PipPipPipPipPip

Posted 09 February 2010 - 03:16 PM

View PostCeDiNiCa, on 09 February 2010 - 03:05 PM, said:

Opet ti sudis nekome,a nemas pojma kako je ziveo...Ja sam zivela na racun drzave Amerike,na tvoj nisam! I stvarno je dosta bilo!!!

ako si bila tamo tako postena kao sto nam se predstavljas i uredno placala porez,znaci da si i ti finansirala bombe po nasim glavama i pomogla stvaranje siptarske drzave.Hvala ti i na tome.
sve je nista
0

#20 User is offline   Zoorro Icon

• Aktivni član
  • PipPipPip

Posted 09 February 2010 - 03:38 PM

..."Buntovnik bez razloga.." jel tako bese onaj nas film. Podsetih se citajuci ove vase komentare.
a ko je kriv sto "tamilski tigrovi" nisu nasli podrsku u americkom senatu? dzingelezi ih razbucase...
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • Bookmark

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users