Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Privremeno Vece Deo Ii...!
Posted 08 February 2010 - 07:12 PM
Kao sto znate tema: Privremeno vece ja otisla u LOCK...Ovo je nastavak teme,njen II deo i ko zeli moze da ucestvuje...Otvaram je u offtopic-u zato sto zasluzuje tu da bude zbog osoba koje postuju na istoj temi(mislim konkretno na Slucajnog Prolaznika),a i zbog sebe zato sto ovde mogu da kazem sta mi lezi na srcu,a da to ne bude obrisano kao sto vec jeste u prvom delu...
Dakle..?!
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 08 February 2010 - 07:29 PM
za mene je jedino merilo necije sposobnosti ako je uspeo nesto da stvori svojim radom u zivotu,znaci milion puta vise cu da cenim jednog Gana Fortunu,Petka Pestan,Vulica,i bilo kog privatnika koji godinama radi,opstaje,zaposljava ljude,nego neke nabedjene strucnjake na papiru iza kojih dela jednostavno NEMA!Ako su takvi strucnjaci neka naprave bilo sta ,cak i neku malu radnju i da vidimo koliko ce ta njihova 'strucnost' da se pokaze.Najlakse je nabiti dupe u fotelju i cekati svakog prvog platu ne mesajuci se mnogo u svoj posao.Da su tako radili,niko od uspesnih Ar privrednika ne bi ni postojao danas.Samo takvi bi nesto mogli od Ar da naprave a ne kojekakvi lekari,profesori i oni sto su ceo zivot proveli na drzavnim jaslama,kao i propali privatnici.Ti ljudi veze sa zivotom nemaju jedino su strucni da trose tudje(nase) pare.Bolje bi vodio svaki seljak domacin ovu opstinu nego svi ti 'strucnjaci' na papiru,ali to ovaj narod nikako da shvati.Zato nam je i tako.
moj odgovor
I za mene je to merilo,ali ako isti taj Petko bude uhapsen zbog utaje poreza,onda to i nije neki uspesan privrednik...inace i plate daju minimalne,ne cene fakultet tih ljudi koji "drze" njihove firme (to je X za njih,jel jedva i OS imaju)..Sto se tice "nabedjenih strucnjaka" kako si ih ti nazvao..hmm..ti ljudi imaju fakultete koji traju po 6 godina i nisu nabili dupe u fotelju,vec spasavaju(i donose na svet)zivote..!!! Ja biram ove skolovane i one koji nemaju pretenzija(Svabic)da budu gradonacelnici a za to nisu sposobni...Ne zelim da me vise vode nepismeni i ne skolovani ljudi,zelim obrazovane,pametne i mlade ljude...seljak treba da se bavi poljoprivredom,a ne politikom...Od svih tih koje si naveo niko nema zelju da se bavi politikom,osim Petka mozda...e zato nam je tako!!!
PS: Zbog ovog mog komentara je zakljucan I deo Privremenog veca,pa sam ja resila da nastavim II deo..
Ko se nasao pogodjen,neka zaobidje temu...
Edited by CeDiNiCa, 08 February 2010 - 07:30 PM.
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 08 February 2010 - 09:18 PM
Cekaj,ovo je offtopic room,zar ne?
Posted 08 February 2010 - 10:26 PM
ПС: Расправе на форуму почињу да подсећају на акустику вакума.
Edited by placenik, 08 February 2010 - 10:27 PM.
Posted 08 February 2010 - 10:42 PM
PS: DULE VUJOSEVIC I PARTIZAN..!!!
Don Huan
Visit My Website
Posted 09 February 2010 - 10:47 AM
Posted 09 February 2010 - 10:53 AM
Zoorro, on 09 February 2010 - 09:38 AM, said:
"Obrazovani" nas vode od 1945.godine i videli smo dokle su nas doveli.O njihovom moralu je izlisno i govoriti.
Posted 09 February 2010 - 10:58 AM
Slucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 10:53 AM, said:
dokle su nas doveli?
jedini nas greh je uzasno neprilagodjanavnje preovladavajucem svetskom kapitalistickom drustvenom poretku..
FOLLOW THE REAPERFRoX ForevA..
Posted 09 February 2010 - 11:01 AM
Posted 09 February 2010 - 11:17 AM
Posted 09 February 2010 - 12:57 PM
Slucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 10:47 AM, said:
..Sada si lupio i ostao ziv i ne cudi me od tebe..Ja razumem da je offtopic i da si dao sebi malo vise slobode,ali ovo je MOJA TEMA(ti si se radovao zatvaranju prethodne)i ja cu nju uredjivati prema svom nahodjenju...Reci cu ti ovo: Prestani da se mesas u tudje zivote i da pricas gluposti ovde..Koga Miskovic finansira?! Sada tek vidim koliko ti nisi upucen u bilo sta i koliko nista ne znas!!! Kako mozes da vredjas mene i moje vrednosti?! Pa ti me ne poznajes..ne znas nista o meni..Izadji iz tog Bukovika vise,nemoj ovde da naklapas i drzis slovo nama koji smo ziveli kako ti neces nikada!
Slucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 11:17 AM, said:
A sta to neko radi tvom gazdi Petku?! Po tebi treba da ga pustimo da ojadi drzavu za 1,7 miliona evra,jel ti kod njega radis za 25000 dinara?!?! Najvise mrzim kada neko kaze da ne voli nepravdu i slaze kao ti sada..pa ti si toliko nepravedan i maliciozan,ali si poverovao u sopstvene lazi..
Prodji me samo slucajno ako mozes..
Don Huan
Visit My Website
Posted 09 February 2010 - 01:26 PM

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 09 February 2010 - 01:41 PM
@Placenik..ne znam,reci nam..
@Milos..i mene to zanima i crevca...
Edited by CeDiNiCa, 09 February 2010 - 01:43 PM.
Don Huan
Visit My Website
Posted 09 February 2010 - 01:46 PM
...nek laju u inat dusmanima...
Don Huan
Visit My Website
Posted 09 February 2010 - 03:05 PM
Slucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 02:59 PM, said:
Opet ti sudis nekome,a nemas pojma kako je ziveo...Ja sam zivela na racun drzave Amerike,na tvoj nisam! I stvarno je dosta bilo!!!
Don Huan
Visit My Website
Posted 09 February 2010 - 03:16 PM
CeDiNiCa, on 09 February 2010 - 03:05 PM, said:
ako si bila tamo tako postena kao sto nam se predstavljas i uredno placala porez,znaci da si i ti finansirala bombe po nasim glavama i pomogla stvaranje siptarske drzave.Hvala ti i na tome.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account