Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Peštan I Dalje Pod Torturom Vlasti
Posted 09 February 2010 - 12:54 PM
Sumnja je veća , jer kako objasniti da gospodin Mr Vlada Gajić nije pozvan ni na informativni razgovor, a bio je generalni direktor "PEŠTAN"-a .
I otuda sumnja da ako on kao direktor nije znao da se država potkrada za milion i po EUR-a onda su njegova stručna znanja veoma skromna ili još gore može biti da je znao za to,a prikrivao. E onda se pitajte kako će on raspolagati našim novcem na mestu predsednika privremenog veća i štititi interese gradjana ,kada nije znao ili nije hteo da zaštiti svog poslodavca.
Nova Srbija traži odgovore na ova pitanja, jer ne želi da se zbog dnevne politike uruši jedna od retkih firmi koja radi u našem gradu. Zbog toga tražimo da se gospodin Božidar Petković brani sa slobode kako bi država imala od čega da naplati porez.
[/indent]
Posted 09 February 2010 - 01:03 PM
znacistvarno, on 09 February 2010 - 12:54 PM, said:
Sumnja je veća , jer kako objasniti da gospodin Mr Vlada Gajić nije pozvan ni na informativni razgovor, a bio je generalni direktor "PEŠTAN"-a .
I otuda sumnja da ako on kao direktor nije znao da se država potkrada za milion i po EUR-a onda su njegova stručna znanja veoma skromna ili još gore može biti da je znao za to,a prikrivao. E onda se pitajte kako će on raspolagati našim novcem na mestu predsednika privremenog veća i štititi interese gradjana ,kada nije znao ili nije hteo da zaštiti svog poslodavca.
Nova Srbija traži odgovore na ova pitanja, jer ne želi da se zbog dnevne politike uruši jedna od retkih firmi koja radi u našem gradu. Zbog toga tražimo da se gospodin Božidar Petković brani sa slobode kako bi država imala od čega da naplati porez.
[/indent]
Znaci stvarno mi nije jasno sta vi hocete?! Pa saopsteno je,postoje knjige da je utajio porez,davao plate na crno itd.itd...Sto se Gajica tice,ja koliko znam on nije bio direktor u to vreme..a kada je saznao za mahinacije uradio je ono sto treba da uradi..
PS: Nasao si mesto gde ces da trazis odgovore..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 09 February 2010 - 01:16 PM
CeDiNiCa, on 09 February 2010 - 01:03 PM, said:
PS: Nasao si mesto gde ces da trazis odgovore..
Bio je Gajic direktor samo sto nekom cudnom igrom slucaja nije tih 17 meseci uzeto u obzir:)
ps: vecu glupost od (a kada je saznao za mahinacije uradio je ono sto treba da uradi..) nisam cuo odavno:)
Edited by znacistvarno, 09 February 2010 - 01:17 PM.
Posted 09 February 2010 - 02:43 PM
CeDiNiCa, on 09 February 2010 - 01:03 PM, said:
E,ovo su novi momenti...jel to hoces da kazes da je otisao TamoGdeTreba i sve ispricao OnomKomeTreba???Blago nama kad su nam predvodnici tako posteni.
Posted 09 February 2010 - 07:37 PM
Slucajni Prolaznik, on 09 February 2010 - 02:43 PM, said:
HAHA bas tako,otisao TAMO GDE TREBA ispricao OnomKomeTreba ali u momentu kad je dobio nogu iz PESTANA do tada nije bio gadljiv na bilo sta vezano za firmu. Ali strasna je stvar u celoj prici je da se hapse akcionari (ljudi koji zakonski nemaju veze sa firmom) osim sto su vlasnici odredjenog broja akcija. Po toj logici sad sve nas mogu da hapse ako u NIS-u ili EPS-u menadzment napravi neku glupost.
Posted 09 February 2010 - 07:45 PM
znacistvarno, on 09 February 2010 - 07:37 PM, said:
Rekoh ja da se nama ne pise dobro,svasta cemo mi od ovih nasih silnih 'experata' jos doziveti izgleda.Sigurnim koracima idemo ne u Evropu nego u dzunglu gde vazi samo zakon jaceg.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account
This topic is locked