Dobrodošli na Arandjelovcani Forum - Arandjelovac
![]() |
Kao registrovan korisnik možete:
Ukoliko imate problema sa pristupom molimo vas obratite nam se na mail info@arandjelovcani.com |
| Guest Message © 2012 DevFuse | |
Koliko često Posećujete Ar.forum
Started by dARco, Oct 26 2006 01:06 PM
178 replies to this topic
Posted 12 July 2009 - 04:20 PM
Mnogo puta svakog dana...
Nobody is perfect.....but I'm pretty fuck'n close!
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
---------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MSI EX620X: C2D P7350 /4GB RAM/ATI HD 3470/250GB Sata II/ running on Windows 7 Ultimate by Zikson/MilosM
Posted 12 July 2009 - 04:22 PM
Svaki dan, samo kad nisam kuci nekoliko dana onda ne dolazim i to je sve

KrIpToNiT gOwNa CrEw
ELITE KrIpToNiT Owi Clik if you have a balls!!!
Ajmo kriptoniti pevajte u glas,
legendarni Frox jedan je od nas!!!
Pravda za Frox-a!
Posted 06 October 2009 - 10:53 AM
I dalje ne prodje dan a da ne budem ovde...

Posted 07 October 2009 - 07:11 PM
Paa,jel,misliim,ovaaj...sad ce cika Zotja polako da nestajee.Vreme mi je polako.Mogu ja jos malo tu i tamo da piskaram ali cini mi se da vas ovde malo preostalih moje prisustvo bas smara.Niko od administracije ne pita ni ko sam,ni sta sam,jel mi treba nesto.Nikakva poruka za docek,nikakva tradicionalna AR predusretljivost,ono rakijica,kafa i ratluk.Bas,bas mi se cini kao da sam visak ovde.Par komentara posle mojih postova su vise neke kritike na racun mog pisanja nego pokusaj da zavrtimo neku konstruktivnu polemiku.Ajd pa se vidimo jos koji put dok konacno potpuno ne nestanem.
Posted 07 October 2009 - 07:29 PM
zotja, on 07 October 2009 - 07:11 PM, said:
Niko od administracije ne pita ni ko sam,ni sta sam,jel mi treba nesto.Nikakva poruka za docek,nikakva tradicionalna AR predusretljivost,ono rakijica,kafa i ratluk.Bas,bas mi se cini kao da sam visak ovde.Par komentara posle mojih postova su vise neke kritike na racun mog pisanja nego pokusaj da zavrtimo neku konstruktivnu polemiku.Ajd pa se vidimo jos koji put dok konacno potpuno ne nestanem.
zotjo, obicno kada se neko registruje na forum, predstavi se. Pozdrav svima, ja sam taj i taj, zivim u .... .. imam ... godina. I onda ti svi lepo pozele dobro doslicu. Evo ja ti ovim putem zelim dobro doslicu na nas forum.
Raskomoti se na forumu
Žene Imaju Problem Za Svako Rešenje!!!!

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer

Current setup:
Yaesu FT-450AT with 100W
Ant: Hy Gain TH6DXX
Windom Multi-Band
Delta-Loop 20m
DC:Laffayete PS-300V 30A
Chopy Electronic Keyer
Posted 07 October 2009 - 07:41 PM
Minicu,gde je tu rakija? 

Posted 07 October 2009 - 08:31 PM
zotja, on 07 October 2009 - 07:11 PM, said:
Niko od administracije ne pita ni ko sam,ni sta sam,jel mi treba nesto.Nikakva poruka za docek,nikakva tradicionalna AR predusretljivost,ono rakijica,kafa i ratluk.Bas,bas mi se cini kao da sam visak ovde.Par komentara posle mojih postova su vise neke kritike na racun mog pisanja nego pokusaj da zavrtimo neku konstruktivnu polemiku.Ajd pa se vidimo jos koji put dok konacno potpuno ne nestanem.
...
odgovor na temu: Ne skidam se sa njega..
Edited by CeDiNiCa, 07 October 2009 - 08:31 PM.
- Lincoln Burrows likes this
- Like This
..."Izdrzala sam juce...moci cu,dakle izdrzati i danas. Ne zelim razmisljati o onome sto bi se moglo dogoditi sutra"..
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Don Huan
"Za mene postoji samo putovanje putevima koji imaju srca. Tuda ja putujem, i jedini dostojan izazov je da se taj put prede sav, do kraja. I tuda putujem, gledaju�i, gledaju�i bez daha."
Visit My Website
Posted 09 January 2010 - 02:02 PM
MilosM, on 07 October 2009 - 07:29 PM, said:
zotjo, obicno kada se neko registruje na forum, predstavi se. Pozdrav svima, ja sam taj i taj, zivim u .... .. imam ... godina. I onda ti svi lepo pozele dobro doslicu. Evo ja ti ovim putem zelim dobro doslicu na nas forum Niko na osnovu tvojih postova te nece pitati ''e ko si i sta si''..
.
Raskomoti se na forumu
Raskomoti se na forumu
Kako nece?
Kad mi dodje da nesto napisem, ja dodjem i napisem. Uglavnom su se svi moji postovi sveli na neke prozivke, postala sam kao jedan nas "usamljeni" clan, ali sta cu kad uvek imam sta da kazem... Ali po reputaciji bih rekla da sam jos uvek omiljena ovde...trep trep...
"S koliko godina postajes umoran, sam i star...kad nemas kad da budes mlad?"
Posted 08 February 2011 - 10:03 PM
Šta reći,retko imam vremena.
Obaveze pritisle.
Da bar Škole redovno štrajkuju,lako bi.
Obaveze pritisle.
Da bar Škole redovno štrajkuju,lako bi.
"Then the Lord rained brimstone and fire on Sodom and Gomorrah, from the Lord out of the heavens" Genesis 19:24. "Turning the cities of Sodom and Gomorrah into ashes, condemned them to destruction, making them an example to those who afterward would live ungodly" II Peter 2:6.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sign In
Create Account